Jel prerano vaditi betu 10.dan? U subotu mi je bio fet,a dr mi nije nista reka kad bi trebala,obicno pise na otpusnom pismu ali nije ga bilo jer su nesto petljali oko kompjutera pa ga nismo dobili.obicno cekam 14.dan ali ovaj put ne mogu :)
Printable View
Jel prerano vaditi betu 10.dan? U subotu mi je bio fet,a dr mi nije nista reka kad bi trebala,obicno pise na otpusnom pismu ali nije ga bilo jer su nesto petljali oko kompjutera pa ga nismo dobili.obicno cekam 14.dan ali ovaj put ne mogu :)
Loly draga moja mislim na tebe, sretnoooo danas :)
Meri u subotu je i meni bio transfer i nisu radili kompjuteri, ali ja sam ih zvala da mi faksiraju otpusno pismo triba mi to. Zvrcni ih i ti da ga imaš.
Jesi li primila brevacid on ti ostaje 5 dana u krvi. Mada 10dan a da pričekaš 11dan ako možeš.
Corina draga kako si? Nadam se da se odmaraš.
Loly mislim na tebe i čekam da nam se javiš
MeriLu možda da pričekaš dan, dva..znam da nije lako..ali
Primila sam brevacid,i opet u cetvrtak moram, pa cu pitat usput i otpusno pismo. U subotu je bas bila velika guzva. A strpit cu se,sta cu. Ovaj put nemam nikakvih simptoma osim lagane temp pa se vec nekako pripremam na neuspjeh.zato bi tila sta prije saznat. Sretno ti draga,i naravno svim ostalim curama.....
Loly, žao mi je :(, ali tek sam sad vidjela pp... Čekamo vijesti...
Corina i Crvenkapice, kako provodite dane? Meni je danas tek 2dnt, a luda sam od živaca. Spasila sam se što sam danas otišla na posao. Jučer mi je bilo nesnosno doma, pa glava, pa muka, pa želudac, pa napuhana, pa jajnici... Strašno dosadnoooo, a ništa mi se ne da - ni čitati, ni gledati filmove, ni kuhati ručak - užas! Pravo čangrizalo! :cupakosu:
Pozdrav svima od čangrizala!
Kyara ja sam doma evo dooooosadno mi je. Ne radim ništa vrtim po tv-u, igram igrice, njuškam po kompjuteru i eto tako cili dan.
Od simptoma, a ma još je rano ne mislim na njih jer svaki se put izludim imam-nemam i tako u nedogled.
Cure moje drage Corina, Buba, Kyra fala što mislite na mene :love2:
Od 6 js, 4 su bile zrele, a 2 se oplodile, vraćena dvi mrvice, 6-stanična i 4-stanična, nisu ni odmrzavali spermije dobivene biopsijom jer su u ejakulatu našli 7-8 spermija i s tim oplodili :-D
Loly super za mrvice :) ma ti si trudnica znam ja to :) :) :)
loly 6 stanicni drugi dan pt jeli , pa to je odlicno
meni 9dpt vec ajmeeeee blizi se beta
Cure sretno držim vam :fige: da sve prođe uredu!ja sam danas bila kod dr da mi objasni razliku sgram al nisam dobila baš neki odgovor!čudno mi je sve to,al dobro nisam se tila puno raspravljat bitno mi je da uspije!ugl u 1 mj. krećem u postupak!!!!!!!!!!
Crvenkapice da 2.dan posli punkcije, tako mi je bilo i u 1. dobitnom, pa se nadam istom scenariju :-)
Kako si ti, kad ćeš vaditi betu? Reka mi je dr. najranije 12 dnt, uh ko će dočekati!
Željkice sretno u novom postupku!
Crvenkapice ~~~~~~~~~~ za veliku betu, a mozda i koji + prije ;-)
Corina, Kyra Ars, Loly, MeriLu, zelim vam sto mirnija iscekivanja bete i da ugledate lijepe brojkice :fige:
Vedre, aj iscidi tu krv vise, pa da i ti krenes u dobitni postupak!
Zeljkica, posto sam prozvakala ovu temu mpo u St od do, mogu ti reci da su jos u starijim postovima cure spominjale da razlike u spermiogramima izmedu Cita i Firula znaju biti velike, te da se isplati napraviti ga privatno jer Cito ima kvalitetniju opremu.
Djevojke, zna li tko sto nam je sa Peugeot206, zadnje je javila onu beturinu, ali ne i brojcano stanje na uzv!?
:-* svima
Maco papucarice kako si mi ti?
Crvenkapice držim fige za veliku betu
[QUOTE Crvenkapice držim fige za veliku betu[/QUOTE]
X
Peugeot nam je desetkovana užasnim mučninama i stalnim povraćanjem pa nema baš snage za drugo osim vodoravnog položaja. Slijedeći uvz će dati konačni odgovor o brojčanom stanju jer su na ovom bile vidljive g. vrećice (još nije bilo otkucaja). :heart::heart::heart:
Tako sam nesto i pretpostavljala... Drzim fige da se mucnine smire, pa da pocne uzivati u trudnoci i, naravno, ~~~~~~~~~~ za kuckava :heart:!
:-* tebi, Venddy
Bubaba super sam, hvala na pitanju! Samo me malo ovo vrime zeka, samo bi spavala :-)
Vidim, ti se lagano pripremas za dalje?
crvenkapice draga kako si, polako se bliži tvoja beta, virujem velika:heart:
Kiara,Loly kako provodite dane?Ajme ja vam stalno mislim na hranu i stalno sam gladna, ako nastavim ovako explodirati ču a šta ču kada mi je dosadno neznam više kud sa sobom
Corina, srećom ja sam počela raditi pa mi dan brže prođe. A kad nisam na poslu šalabajzam okolo, jer kad sam doma - to je strašnoooo! Danas sam tako bila i u kupovini i u frizera i na kavi... ;-) Ovi utrogestani će me dotuć, napuhana sam ko žaba, stalno mi je pritisak, gladna sam ko vuk, a cicke su mi gigantski superspektakl :lol:
A tek je 3. dan... Uf, ko će ovo izdržat...
Svim curkama pozdrav :love:
Meni je danas 2dnt, a već sam luda :gaah:
Dosađivam se po kući, malo laptop, malo tv, malo čitam, još ću danas tako, a od sutra sve normalno, samo se malo pripaziti.
I ja sam napuhana, ko da sam već u 3 mj. trudnoće :-)
Ajme cure ja jedva čekam da dođe ta vražija vještica pa da vam se pridružim. Koš samo dva dana pa pikalica. Jeli tko od vas koristio puregon? Do sada sam uvijek bila na gonalima i super na njega reagirala a ovaj put mi dr P. dao puregon pa budemo vidjeli.
Crvenkapice ja sam jučer primila brevacide tako da još 5 dana neču vaditi betu i zezati se s testovima jer mi je zadnji put test bia pozitivan a nisam bila trudna( vražji brevacide i moje nestrpljenje).
Petra sretno ti u ovom postupku nek bude dobitni.
Ja ti puregon nisam nikad koristila tako da ti nemam pojma ( ja mislila da ga kod nas nema kupiti nego samo u Slo)
Ajme ja bi da je sutra prvi mjesec da krenem u postupak,siječanj je tako dalekoooooooooooooooooo!
Željkice, siječanj je iza kantuna, samo što nije... par dana pa Božić, Nova i eto ga.... A onda ćemo se veseliti :-D
Željkice kao što Kyara kaže brzo če ti vrime proči, pa to je samo misec dana i eto te u postupku
A meni se čini tako daleko,jer kad nešto jako čekaš to nikako da dođe,al dobro kažeš stižu blagdani pa će brže vrijeme proletit!
kad vadiš betu?
Meni je tek 4dnt dvodnevnog embrija. 14d pada 3.11. Uh, uh, ne znam hoću li izdržati...
:kiss: svima
A lude mene, mislim 3. 12... :-)
A očeš moraš,meni je to čekanje bilo najgore,trudiš se bit opušten i nemislit al teško,držim :fige: za veeeeeeeeliku betu!!!!!!
Hvala ti, Željkice :-)
Kyra... grlim, vibram, čekam dobre vijesti. :heart:
Kyra ja bi tribala 2 dana posli tebe vaditi betu, ali mislim da neću izdržati, izvadit ću ja bar dan dva prije ;-)
Petra ja sam koristila puregon u prvom postupku u Njemačkoj.jesi kupila puregon pen?
Cure, redovito vas pratim, mislim na vas i šaljem dobre vibracije :-)
Gdje u Splitu mogu napraviti kariogram (suprug)? Hvala
Drage moje, hvala vam na sto mislite na mene :kiss:
Stvarno ne znam kako izdržati još cijeli tjedan, ne znam hoću li uspjeti bez testića.
Ja sam se jučer malo zabrinula da nemam nekakav oblik hiperstimulacije. Toliko sam bila otečena, imala sam osjećaj da mi je cijela utroba u grlu i teško sam disala. Danas je malo bolje pa sam mirnija.
Kako ste vi? :-)
Vedre u Cita sam dobila sve i puregon pen i ampulu od 900iu. N gonale sam odlično reagirala imala čak 20 j.s. nemam pojma zašto mi je sad dao puregon ali po njegovom objašnjenju to je kao i gonal samo jednostavnije sebi za davati.
Pozz! Nova sam i prvi put se nalazim na forumu. Totalno sam nervozna. Sutra 14 dan ET i radim test.