Meki cestitam,zasluzila si!Zaista nam je stiglo proljece i rode sa njim!:-D
Printable View
Meki cestitam,zasluzila si!Zaista nam je stiglo proljece i rode sa njim!:-D
Meki, super, super... :-D čestitam
Ajmo dalje, tko je slijedeća na popisu trudnica?? :-D :-)
Još ih 6 čeka u redu, u slijedećih mjesec dana hoću još 6 pluseva!
mare ispunit ćemo želje, svi skupa :-)
sastavljam si listu što mi sve treba za prag
1. dokumentacija
2.putovnice
3.šoldi
4. kofer
5. PLUS:-D
Cure trudnice, čestitam na prelijepim vijestima, a svim ostalima držim fige da uspiju!!!
Evo jedna informacija za sve zadranke koje trebaju MPO liječnika za popunjavanje hzzo zahtjeva: Dr. Matas u zadraskoj bolnici može popuniti i potpisati hzzo zahtjev, tako da ne trebate više ići u Split, Zagreb ili Rijeku.
Meki jejejeje :-D:-D:-D
ide to sve jako lijepom prekrasno inspirativno samo neka tako i nasatvi
volem vas sve jako
Ja sam danas išla vaditi AMH i platila ga sama... mogu li taj iznos tražiti natrag od hzzo-a?
Amh sam ja vaddila prek uputnice i nisam niš platila a sumnjam da če ti vratit novce a ti pobaj niš ne košta!
pozz svima,nisam se dugo javljala ali vas potaice pratim,vidim da ima puno novih cura i svima puno sreće...
meki,tratinčica čestitam i nek se samo tako nastavi...
ja imam jedno pitanje u vezi protokola,naime krećem ponovo sa pretragama i nadamo se početkom 5.mjeseca ponovo za PFC,dokt. L.mi je odredila novi protokol koji do sad nisam imala i s kojim se moja dokt. ovdje u splitu ne slaže pa da čujem vas
2 dan ciklusa decapeptly 3,75mg,nakon 20 dana UZV i ako je endometrij tanak i jajnici bez folikula kreće stimulacija- gonali,pa menopuri u kombinaciji...
dali je itko imao ovakav protokol?
kod mene je sve ok valjda,ali u mom potpisu vidite da ne dolazi do trudnoće,zašto nezna se
hvala:heart:
Rose s obzirom da prolazim prvi puta kroz postupak ne bih se usudila komentirati protokol, ali cu ti reci da sa svim povjerenjem idem dr.L u pfc. Znam samo da je jedna prijateljica imala slican protokol i sad je u 5 mjesecu ;) vjerujem da moze izaći samo na dobro, na T!! Ja idem sutra rano ujutro, u pol 8, na folikulonetriju... Moram priznati da mi nije bas svejedno... Nadm se najboljem...a glava mi i dalje puca... Sva sam smusena..
@rose: ja sam baš sada bila u takvom protokolu i meni je na početku bilo čudno ali je nakraju sve teklo baš kako treba
detalje vidiš u mom potpisu
jedino loše u tom je duljina, meni je danas valjda 44 dc., betu ću vaditi 52dc, ovo su maratonski, dvomjesečni protokoli
no dobro meni je bilo malo pomaknuto, umjesto punkcije 11dan stimulacije moja je bila 15
sretno i znaš ti si mlada imati ćeš puno stanica i vjeruj kada oni učine ono što tako lijepo rade imati ćete perspektivne embrije i to puno njih
cure, sve lađe su mi potonule....bila sam na folikulometriji i imam SAMO 2 folikula (10 i 6 mm)...nikad nisam mislila da bi se ovako moglo odigrati...zar uza azoo još i sa mnom nešto neće štimati...plače mi se i jako sam tužna....čekam Mirnu i dr. L da mi se jave, ali mi se čini da će reći da odustanemo ovaj ciklus, a to znači nove lijekove što znači da će trebati malo sačekati prije novog pokušaja....ne vjerujem da ni do pokušaja nismo došli.............
Rominka, ja vjeruem da će ti reći da prekontrolirate još jednom sutra ili prekosutra, ako tako ostane...nije dobro. Pretpostavljma da su tvoji hormoni u redu, al sigurno će te poslat da vadiš AMH ako se ovaj postupak prekine. Aj čekamo da ti se jave.
Ajme Rominka jako mi je žao to čuti :-( a taman ti sinoć poželjela sreću da sve dobro prođe...Drži mi se iako znam da si u ovom trenu neutješna, čuvaj zdravlje što je najbitnije, nekako će se riješiti i na kraju biti sve dobro :love2:
Rominka a koji ti je danas dan stimulacije i koliko dosada lijekova? 8mi? 3i)
nadam se da će se stvar popraviti
rose, koja tvoja dr se ne slaže s protokolom? primarna ili? ko što ti je linalena rekla-to je depo supresije, i kad si na supresiji nebitno je koji je dan ciklusa, kad se na uzv potvrdi da je supresija postignuta i da nema rada jajnika tada se počinje sa stimulacijom, i onad se broje dani stimulacije, a ne ciklusa.
danas mi 6 dc, a na 3 menopura sam. danas bih trebala uvesti cetrotide, ali još čekam mirnu da se javi. ne znam može li što promijeniti u 2 dana. a bez stimulcije sam imala, u prirodnom ciklusu, 4 ....možda i dogodi se čudo....
kaže dr.L da sam luda što se brinem jer je danas 6 dc i da ona očekuje još folikula. jedino ne uvodim danas cetrotide već čekamo četvrtak i ponovni uzv....tako da malo mi je laknulo i sad idem spavati jer me glava boli za poludit....cure moje drage, hvala vam na svemu
šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima
Cure hvala na čestitkama...ali kod mene opet krenulo nizbrdo..:cry: jučer išla po uputnicu za betu i dođem doma kad imam šta vidjet prokrvarila i to dosta..odmah u bolnicu,malo se smirilo,ultrazvukom se vidi 1 GV..a ostalo izgledalo čisto..poslije je krvarenje potpuno prestalo..nadam se da će tako i ostati..joj tako se bojim...kakva će biti beta i šta dalje...dr.nema pojma od čega bi to moglo biti..:-(
Uh meki :-( bitno da je krvarenje prestalo, držim fige i nadam se da će sve biti dobro, sad puno mirovanja i čuvaj se!!!! Javljaj, mislimo na te!!!!!!
Rominka, eto u prvi tren strah i panika što je potpuno razumljivo, ali evo nije izgubljeno, kao što sam rekla sve se nekako riješi, držim fige da bude u ovom cilklusu po planu :-)
Uh rominka vjerujem da te panika uhvatila al samo smireno!! Ne sekiraj se! Bit ce to sve dobro:-)))
Meki nadam se da to krvarenje nije nista!! A kad vadis betu da znas kolika je? Znaci vec su ti vidjeli gest.vrecicu?? To se vidi oko 20 d.t.????
trantincice meni ti je transfer bio 07.02.danas mi je točno 3 tjedna...danas sam vadila betu pa čekam rezultat ali su mi rekli tek sutra ili preksutra nalaz..gestacijska je vel.8mm
meki ~~~~~~~~~~~~~~~~~
ne mogu suze zaustaviti, uzdam se u to što je rekla doktorica, da očekuje još folikula....a možda su ta dva dobitna....laku noć do kasnije
Meki onda je to to!!! Samo da beta bude vellllliiiiikaaaa da se ne brines!!!!!! Mislim na tebe!!!! I obraduj nas beturinom!!!!!!
Rominka ja koja sam se naplakala x puta cim krene malo prema dolje ne mogu te puno utjesiti! Isplaci se,da ti bude lakse,odspavaj malo i onda kad dodjes sebi skuzit ces da nije sve crno,dokle ima folikula i bit ce nesto!! Ali ja vjerujem da ce ih biti jos!!!!!! Nemoj baksuzirati prije reda!!!
rominka evo malo utjehe,jedna nasa trudnica je imala samo jednu j.s i drugi dan je bio transver. ali mrva je tu i jos malo pa ce se maziti s mamom i tatom.nemoj se nervirati oko toga kad je samo jedna j.s dovoljna za svu srecu...
pozzz
cure moje drage, nema načina da vam se svima zahvalim. tolika ste mi podrška da bez vas i mm ne znam kako bi dalje. onaj prvi šok je prošao i malo je sunca došlo. sinoć smo dosta pričali, mm i ja i došlo je do izražaja koliko on pozna tematiku folikula što me iznenadilo. do sada sam ja uvijek bila jača karika koja je vukla naprijed, ali ovoga puta je zaslužio oskara - najbolji je! uspio je smiriti me i naspavala sam se. kod nas je svanuo divan dan i ne odustajem od mojih duplića! :-D
meki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eto cure moja beta je 21dt 3373,9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:klap:
Čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!:-D
Rominka, povuku oni kad treba:heart::klap:, sutra je UZV?
meki:-D:-D:-Dtoooooo
meki znala samm jupiiiiiiiiiiii :-D:-D:-D
mare, sutra u 9 novi uzv. objasnio meni mm sinoć...jedan je od 10 mm, a drugi od 6 mm, pa ti on meni kaže " ni ova dva nisu krenula rasti istovremeno, a ti imaš tri cijela dana - pa to ti je još koji od 6 mm barem" - sviđa mi se njegova logika, tako da čekamo sutra da vidimo je li još koji naišao. ipak je jučer bio tek 6 dc.
je Rominka, 6. dan je ipak rano (obično je prvi uzv 7. ili 8. dan), muž ti je zakon:-)
meki, posebno me vesele fet-ovi, uživaj!
Meki toooooooooooo suuuuuuupeeeeeeeerrrrrr!!!!!
Cestitam ti od srcaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Sad uzivaj u svojoj trudnoci:-))))))))))))))))))))))))
Sad opet placem ,naravno suze radosnice jer sam se stavila sad na tvoje mjesto!!!!!!
Mogu zamisliti tvoju srecu!!!!!!!!
:-))))))))))))))
Meki toooooooooo :-D:-D
prekrasna beta i sada opuštanje i uživanje
super super samo da i nastavi tako, Tratinčica kada ćeš ti??
Vadila sam jutros betu, a nalaz sutra poslje 13,00..
Ja sam danas vec luda!!!! Prenervozna!!!
sad ću ja pitati nešto kao da sam pala s marsa, ali... tako visoka beta - mogu li biti duplići tu? mene bi to razveselilo:-D
tratinčiceeeeee ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tratinčice, ubijaš nas, al joj kak je tek tebi