evo prva folikulometrija obavljena..uglavnom,dr.jako zadovoljan..danas mi je 8dc a 4.dan stimulacije,debljina endometrija je 6mm,6 folikula najveći ima 13mm..sad nastavljam sa gonalima i uvodim cetrotide pa u pon opet UZV..
Sneki41?
Printable View
evo prva folikulometrija obavljena..uglavnom,dr.jako zadovoljan..danas mi je 8dc a 4.dan stimulacije,debljina endometrija je 6mm,6 folikula najveći ima 13mm..sad nastavljam sa gonalima i uvodim cetrotide pa u pon opet UZV..
Sneki41?
Evo curke moje, ipak nije sve rako crno kako sam jos jucer mislila. Dr. Sprem me pogledala na UZV i rekla da imamo 2 dobra folikula, jedan mi je pokazala i rekla da oni takve ne propustaju (sto god to znacilo). Na aspiraciji je bio dr. Kasum, rezultat - 1 jajna stanica. Sad iscekivanje do sutra...joj, joj! Inace, ne znaju sto bi bilo ono mrljavo krvarenje od prekjucer...
Popodne idem do ginica po Utrice, sr. Irena mi je rekla da uzimam 3x1, jesu to tablete ili vaginalete?
Sneki..dobro je..jedna ali vrijedna..
Ma oplodit će se,ne moraš brinuti:)
Utrogestane možeš i oralno i vaginalno uzimati.
mislim da su to vaginalete...
vidimo se u pon..kad si ti bila danas gore?
ja sam ih koristila vaginalno jedina nuspojava kaj si cjela masna i bijela od njih.
Tocno u pol 8 me dr Sprem zvala na UZV, kad sam uzlazila nije bilo "rozog fascikla", valjda su te u medjuvremenu isto zvali unutra. Poslije sam rekla mm da pogleda jel si mozda jos u cekaonici ali nije te bilo...doduse kaze mm: "Pa nece zena drzati fascikl cijelo jutro u ruci zbog tebe" :) Za pon. cemo se morati bolje "organizirati" :)
ja sam danas zvala da bi mi sestrra Iva rekla da tek ima sredinom 12 mjeseca slobodan termin konzultacija kos Šprem pa sam ja rekla da dolazim u ponedjeljak pa nek izdvoji 2 min i nek mi veli kaj dalje.
Idi tam i zasluzujes da ti vele kaj i kak dalje i kakve su to bedastoče , da možeš tek na konzultacije u 12 . mjesecu, pa ne trebas se sa njom razgovarati sa njom cjeli dan.
Nedaj se Pilek...idi odmah u ponedjeljak, tko ce cekati 12. mjesec za tih par rijeci kaj ti bude rekla na konzultacijama. Tko zna za kad ce narucivati za postupke u 12. mjesecu i ovako je lista duuuga...preduga... Pusa, samo hrabro!
Pa da dosada sam cekala svaki put da bi mi rekla dvije rijeci,ma bvz uglavnom!!!! rjesili bumo i to:)
Evo novosti od mene - zvala sam biologicu, oplodila se js, u ponedjeljak u 8h transfer. Nakon svega ne mogu vjerovati... Sve vas ljubim!
Milasova8, cekam te gore, nemoj kasniti :)
Sneki- juhuuuu! Odlicno..
Vidimo se,doci cu oko pola 8..veselim se:)
Cure drage, ne mogu reci da nije bolilo ali šišnu ti onaj koktelcic i nekak si sav "fiju" pa ni ne kuzis kaj ti se dogadja. Kod mene nije bilo puno folikula pa je brzo bilo gotovo ali dvije zene samnom su se namucile (3 i 5 js). Poslije malo boli, ja nisam uspjela dremnuti jer sam i inace hiperaktivna a i imala sam bas pritisak dolje i jurila sam u WC sto nikako ne raditi jer vas jako "ljulja". Ma sve to prodje... Sad cekam ponedjeljak, vele da transfer ne boli... Eto...
Sneki od sutra nadalje sve nase mantre su usmjerene na tebe da bude jedna velika prekrasna beta , a ti nemoj misliti na to!!
Sneki41, transfer (u pravilu) ne boli :-) Sretno!
pozdrav curke. Evo ja jučer počela piti klomifen... u petak idem na prvi uzv. Pa da vidimo kaj će se dešavati, i dali će se išta dešavati.
sretno svima, curke i čujemo se :kiss:
Jutro,evo i mene uz kavu malo da procavrljam s vana ;-) danas mi je 6dnt,simptoma nemam vise,tu i tamo me malo zaboli kao pred m. 3 dana sam doslovno odmarala,a poslije lagano bila kucanica :-D Jedva cekam slijedeci utorak da znam na cemu sam! Sneki sretno drzim fige i vama svima koji cekate aspiraciju,transfer (meni bio dosta bolan) i betu :-*
Pa zar je moguce da se opet nismo nasle,Sneki?!..ja dosla u pola 8,u par min.prihe 8 vec bila gotova sa UZV i valjda smo se mimoisle..
Iako,doduse,sam vidjela tam na pultu jednu crvenokosu ali je bila zavezana kosa pa nisam bila ziher..e sad,jesi to mozda bila ti?
Nema veze,vjerujem da je sad vec transfer gotov i da imas na cuvanju jednu malu prekrasnu mrvicu:)
E pa to sam bila ja! :) da si me bar "cimnula", mogle smo popiti kavicu jer mi je sr. Irena rekla da dodjem u 8,20h.
Je, gotovo je, sad drzim jastuk pod riti i ljencarim :) biologica je rekla da je vracen jedan savrsen 8 stanicni embrij. Bila sam tuzna ujutro jer se zeni koja je bila samnom u petak i imala 5 js nije oplodila ni jedna. To me bas onak razalostilo...
Saljem veeelike puse!
evo lezim, jastuk pod riti i
Sirena sretno u petak, to opet ides na inseminaciju? Helena, sretno, bude ti brzo došao utorak. Mene ovaj bromergon ubija , prvo sam bljivala i teklo iz mene, sad sam vec 4 dana zastopana. Pojela sam 2 kasice jednu od šljiva , drugu od kruške, kavu i pola litre toplog donata. Da li je tko imao slične nuspojave?
A nisam bila sigurna,steta:(
Neka je sve dobro proslo,sada isckevanje..kad vadis betu?
Joj,to je bas tuzno- od 5js da se bas niti jedna nije oplodila?! Pa zasto to? Neke stvari mi valjda nikad nece biti jasne...
Milasova, kaj su ti rekli na UZV?
Morala sam vadit estradiol i kad dr.vidi nalaz ce odlucit sta dalje..
Uglavnom,lijevo mi je najvevi folikul 19 mm..lijeva strana me zato boli..ostali su manji,16,15,13..
Endmetrij 8..
Kaze da je dobro..vidjet cemo..
Milasova super lijepo su ti folikuli narasli a sve je na lijevoj strani?
moj dogovor sa Špremicom je 12 mj jos jedan aih ali uz stimulacijom Vetrozolom,a za ivf 2 mj ak ne upali:)
LETROZOL,ispravak :)
bome da,jos me sestra iva pitala da di mi uputnica,ma reko nemam ja toga ako bas treba budem donesla:) sad malo odmaranje od svega
pilek
letrozol (femara), je li ti doktorica rekla da će ti prepisati na recept? pitam to jer se do sada femara prepisivala na recept samo kod određenih onkoloških dijagnoza.
Pilek,super vijesti:)
Sirena,za uspjesnu inseminaciju:)
Imam i na desnom 3 folikula..
Uglavnom,danas stoperica- u srijedu punkcija