Richy, ß ti je mrak !!!
ja sutra svoju ponavljam i ZNAM da će biti lijepa, poduplana !!!
Printable View
Richy, ß ti je mrak !!!
ja sutra svoju ponavljam i ZNAM da će biti lijepa, poduplana !!!
Evo i mene s prve folikulometrije,a ujedno i zadnje,danas 8 dc, imamo 7 folikula i to 23 i za toga je rekao da sigurno neće izdržati, a ostali 19/16/15/14/14 i još jednog sam zaboravila koliko. Vadili mi estradiol i progesteron i zvala me sestra da je danas štoperica i u subotu punkcija. E sad meni se to čini prerano za štopericu i aspiraciju. Ne daje li se ona na 18/19 veličinu???? Sad me ful strah da je ovo prerano??? Molim vas za vaše mišljenje,cure koje imate više iskustva, kad je kod vas bila štoperica koliko su bili folikuli??. Kad sam bila na klomifenu štoperica mi je bila tek na 20/21,znam da je to drugačije al baš sam sad zbedirana cijela.
Hope31,Mury,milasova8,bab....hvala vam od srca!!:-D
rose draga...vidiš da ti je krenulo kao i meni...beta mora biti uduplana,nema druge!!Držim fige!!:klap::klap:
Nema nikog da mi odgovori????
ARIANM,ja nisam bas iskusna,ali evo moje situacije: dobila sam stopericu na 11dc kad je vodesi folikul bio 19 mm,ostali 16,15,14,13..
I bilo je cak 10 js i sve zrele..
Mislim da nemas razloga za brigu..
Mislim da nije prerano,u protivnom bi mogli puknuti prije punkcije sto nikako ne bi valjalo..
Ne brini se
Bab, bravo za stav!!!
Ginger hvala i tebi na odgovoru. Već sam rakla da sam pravi paničar po prirodi tak da.....
Cure stvarno ne znam što bi bez vas!!!
ARIANM, štoperica ide kad je barem jedan folikul iznad 17. Nema veze ako pobjegne taj jedan najveći, ovi će ti drugi biti taman.
obavljen et 2 embrija 4st i 6st (3 dan) :-(
znam u mpo je pravilo da nema pravila al bilo bi mi draže da su školski, beta je 6.12.
ovdje kod vas je svaki tjedan festa!!!!!
CESTITAM curama na lijepim betama!!!
evo htjela sam vam reci da mi brzo ozdravite da mozete punim plucima uzivati u svojim trudnocama. e da... i sto se tice pastila za cuclanje mozete koristiti one isla iako je netko napisao przeni secer koji je isto super za grlo.
evo malo cu vam ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto trebate!!! pusa
pirice draga,
i prošlu trudnoću si dotičnoj dokazala da nema pravila. Ne vidim zašto i ovaj put ne bi bilo tako.
Samo hrabro i pozitivno.
bab stav ti je mrak! trudna si i to je jedino bitno! :-D
pirice i sama si rekla da pravila nema u MPO pa zato uživaj u mrvicama i voli ih kao i onu malu/veliku šmizlu iz avatara! oni su tu i nikud ne idu! :-D
Bab za jednu lijepo poduplanu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pirice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Baš se lijepo redaju bete... samo nek nastave.
Sneki ~~~~~~~~~~~
ja sam sutra na prvoj folikulimetriji nadam se da će sve biti ok....
Iako mare41 više ne pije, bolje da umre selo neg običaj, stoga zovem red :pivo::pivo::pivo: red ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za svih!
Štoperica riješena tako da i ja nazdravljam :pivo: i šaljem svima kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čin -čin svima i ja imam - 2 mrvice su kod mene na čuvanju od danas. Nemoj da te bude strah ja sam imala dva od 17 i ostala dva od 18 i 19.
Sretno svima dalje!!
Dobro jutro svima uz kavu,čaj, kakao, nešto kratko :-)...poslužite se!
Ja sam došla našoj milasovoj poželiti najljepši prizor danas i dva mala kuckava srčeka.
hik hik :pivo::pivo::pivo:
Jutro, ja ću se poslužiti čajem, mad ami je sve bljak :-)
Milasova, za dva kuckava :heart: :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Bab i Rose, za lijepo duplanje bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
I svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Jutro ja cu caj nepase mi kava.
Milasova~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srceks
Bab i rose za ogromne bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo drage moje da se pohvalim:)
Kucaju nam oba srceka..
Kaze dr.da je sve savrseno..
Uf,koji divan osjecaj:)
Presretna sam!!!!
Hvala vam svima na podrsci,vi ste mi puuuuuno pomogle
jeeeeeeeeeeee...ma znala sam !!!!
Bravo draga, uljepšala si mi dan. :-):-):-)
čestitam ... to smo i očekivali. Uživaj draga i sretno
milasova cestitam! :heart: :heart: divno!
milasova čestitam :heart::heart:
Bab, Rose~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ARIANM ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju sutra
Hvala Pirice! Sva sam nekako prestrašena,ne kužim,ono ko da mi je prvi put...
Milasova čestitam na dva mala srčeka!!!
Bab,rose ~~~~~~~~~~~~~
Pirice i tebi da se mrvice čvrsto drže za mamu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~