moj prijatelj ima Davida i Vidu :-)
Printable View
moj prijatelj ima Davida i Vidu :-)
Judita i Sofija su mi trenutačno među najljepšim imenima za curice :heart:
Jao, ja nemam neko ime za ponuditi..ali me to muči..prvoj curki smo donekle lako odabrali ime, drugoj jedva..pa sad ako bude i treća curica, pitam se kako ćemo to rješiti..al ono uopće nemam niti jedno ime u užem izboru:cekam: a za dečka još i teže, niti u prve dvije trudnoće dok nismo znali jel cura ili dečko nikako nisam mogla odabrat neko ime..nekako mislim da bi za curu nešto i uspili smisliti, ali za dečka...hmm..
Anabeg, sad su ti u modi imena naših baka - Ruža / Roza, Mara, Kata, Zora... :)
Moja prabaka se zvala Cvita (Cvijeta) i to ime mi je par puta prošlo kroz glavu otkad sam trudna..Neznam jel bilo u prvoj ili drugoj trudnoći, spominjali smo Rozu i Maru..Ma ja imam problem, kao vrlo vjerojatno i velika većina roditelja, da mi se u nekom trenutku neko ime strašno svidi, nakon nekoliko dana se pitam što mi je bilo, isto tako i obrnuto..i tako smo uvik na početku..ma smislit ćemo nešto, moramo:-) ovaj put će biti najteže...
ajme, meni je Cvita predivno <3
od tih imena generacije baka, definitivno najljepše. Iako, baš je moja mama komentirala kako još nije došla u modu generacija moje bake: Senka, Lenka, Mirjana..
Ajme, Senka, Lenka i Mirjana su MOJA generacija!
i moja :-)
hahaha, ja imam baku Senku, ali dalo bi me se uvjerit da su joj roditelji bili ispred svog vremena :mrgreen:
slušaj ti!
danas punim 46
dalo bi me se uvjeriti da sam još mlada :-P
inače ti slijedi ban!
:-D
oh, pa onda je Senka bila dugo u modi :)
sretan rođendan :-D
i od mene sretan rođendan! :-)
sretan rođendan, apricot
i mlada si :-)
Sretan rođendan!!!
Zar Senka nije skraćeno od Ksenija?
Nas vuce da ce ipak biti Julia a ne Sofija:heart:
I Julija mi je predivno, ali mom mužu nije. :roll:
Previdjela ovo... Sretan rođendan!
Umjesto cvijeća, evo poznate priče o crvenom šeširu:
Dalje od 80 ovdje nema, ali evo samo da kažem jer mi je friško (v. topic o nogometu) - moja svekrva je bliža 90-toj nego 80-toj, jučer nas je zvala kasno navečer kad je pao prvi gol na utakmici, uredno je gledala do kraja jer ju to zanima!Citiraj:
3 godine : Pogleda se - i vidi Kraljicu.
8 godina: Pogleda se - i vidi Pepeljugu.
15 godina: Pogleda se - i vidi Ružnu sestru (mama, ne mogu ići u školu ovakva!)
20 godina: Pogleda se - i vidi "predebela/premršava, preniska/previsoka,previše ravno/previše kovrčavo ? ali odluči da ide van u svakom slučaju
30 godina: Pogleda se - i vidi "predebela/premršava, reniska/previsoka,previše ravno/previše kovrčavo ? ali odluči da nema vremena to popraviti i ide van u svakom slučaju
40 godina: Pogleda se - i vidi "čista sam" i izlazi van
50 godina: Pogleda se - i vidi "To sam ja" i izlazi gdje god to želi
60 godina: Pogleda se - i podsjeća se svih ljudi koji se više ne mogu vidjeti u ogledalu. Izlazi van i osvaja svijet.
70 godina: Pogleda se - i vidi mudrost, veselje i sposobnost, izlazi van i uživa u životu.
80 godina: Ne gnjavi se sa gledanjem. Samo stavi crveni šešir i izlazi da se zabavi.
Još uvijek nemam svoj "crveni šešir" ali se trudim doći do njega...
Apri, sretan ti ročkas! :heart:
Kako ono kažu, četrdesete su nove tridesete?!
Ja sam opet čula novo ime - Marijela. Šta kažete na njega?
ja sam poznavala jednu Marijelu u djetinjstvu, lijepo je ime :)
malo rjeđe od slične varijante - Marijeta
inače maloprije je susjeda pitala kako će se zvati naša beba, moj sin je ispalio: Margareta.
ja sam pričala nešto o tome kako se svi troje moramo dogovorit i složit oko imena, oni su na kraju zaključili da bi se trebala cijela ulica dogovoriti :lol:
Marijeta i Margareta :heart: Posebno Marijeta. Poznavala sam jednu predivnu i prelijepu osobu tog imena.
Margareta znam nekoliko. One uglavnom, prije ili kasnije, postanu Grete ili Margite. :)
Ime Marijela sam čula. Nije mi novo, ali gornja dva-tri-četiri su mi draža.
Ja sam ga danas prvi put čula i svidjelo mi je. U mom kraju nema ni jedne, ali ima spomenutih varijanti. :)
ja znam dvije Mariele
bez j
Kako vam se sviđa Nadia?
Naime nasa mrvica jos nema ime a stara je tjedan dana! :-)
Nadia je prekrasno i prekrasno!
Evo da vas izvijestim, nakon pustih peripetija sa Artemisima, Juditama itd, mi smo se na kraju vratili na moju prvu želju i dobili Barbaru :) Kad sam je vidila to je naprosto bilo to :)