evo da se i ja javim sa lijepim vijestima,bila sam na et 22.3 u mb,i jučer sam vadila betu....1340
Printable View
evo da se i ja javim sa lijepim vijestima,bila sam na et 22.3 u mb,i jučer sam vadila betu....1340
Cure, sretan Uskrs onima koje ga slave, i sretno svima! :):heart:
e.t 21.03
4.04 beta 844
6.04 beta 1560
za sada ok.nadamo se da će i tako ostat:-)...SRETAN USKRS!!!!
čestitam VAANJA
Sretan Uskrs svima kojiga slave :-)
čestitam VAANJA,kako to da su mene poslali samo jednom vadit betu?? kada imaš prvi uz?
vitatesa,čestitam ovo je ogromna beta...:-)
mene je moj gin.poslao još jednom da vidi kak se dupla,a uzv. jasna mi je javila za 14 dana
[QUOTE=VAANJA;2114152]vitatesa,čestitam ovo je ogromna beta...:-)
mene je moj gin.poslao još jednom da vidi kak se dupla,a uzv. jasna mi je javila za 14 dana[/QUOTE sutra ću nazvat svog gin.da mi da uput.pa da opet izvadim betu. a jasna mi sad napisala da će mi javit termin za uz.vaanja dali ti baš miruješ ili onako...
mirujem,do uzv pa čemo onda vidjeti kako dalje ako bude sve ok.tak mi je preporučio moj gin.
Evo mene,sa teskim srcem i dusom javljam da je u 8tt stalo nase srceko i sutra smo na kiretazi! U cetv.bi bio 9 tt,tesko je,jako tesko... Jedva sam se pomirila s time... Proplakala dane i noci... Iako sam bila svjesna da moze poci po zlu,ioak me lupilo po glavi i bacilo u ocaj. Drage moje,drzim palceve da nemorate prolaziti ovakve situacije jer su grozne! Sretno svima,nek je svima sa srecom...
:( ovo je nešto čega se najviše bojim,a uvijek tako završim,(missed ab 2 x)
teško je nakon toga ići dalje,ali uvjek nas nešto tjera i daje nam nadu .
barkice ...budi hrabra
Da li neko dolazi iz Zg,sutra ili prekosutra. Hitno mi treba 3 decapeptila. Ja sam u Mb . Ako neko ima prijedlog gdje mogu kupiti...
barkice, žao mi je. :(
Cure, na lsiti pretraga koje mi je sestra Jasna napisala pise klamidija u serumu. Gdje se to radi? Kaj ne moze običan bris? Prije je mogao.
idem u ljubljanu 30.04 na dogovor i onda u 5 mjesecu u postupak. Zanima ne što se od pregleda i postupaka radi u Ljubljani a što u Postoji?
Curke pozdravko, da li ima neka od vas u MB u 5 mjesecu???
Meni je prvi UZV 7.5., a planirana punkcija 19.5.
Vali, ja sam donijela običan bris na klamidiju (između ostalih pretraga) i nitko mi nije rekao da treba nešto drugo... Doduše to je bilo u 10/2011.
Brunaa, hvala! I ja sam prije radila običan bris, no to je bilo ipak 2010. Mozda se nesto promijenilo, jer je bas naglaseno u serumu. Hm. Ima li jos tko u fazi prikupljanja nalaza? :)
ja sam radila klamidiju u serumu u zaraznoj bolnici Fran Mihaljević ali u 2. mj 2011, probaj nazvati i pitati da li još to rade.
Vali vi to idete po bracu ili seku? Bravo!!! :) :*
i ja već par dana to namjeravam pitati našu Vali :) lijepoooooooo!!!
neka naš datumaš čim prije dobije društvo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:) Ne znam kaj bih rekla pa bolje da sutim! :)
nirvana, je, to je to, dobila sam uputnicu!
Vali :*
curke, evo da se i ja malo ubacim k vama. mm i ja smo ozbiljno počeli razmišljati o odlasku u Slo jer nam se čini da će do promjene našeg zakona proći još dosta vremena... :roll:
nisam ni sama pametna, Maribor ili Ljubljana... zanima me jesu li one informacije sa prve stranice još uvijek aktualne ili ima kakvih promjena?
(a sad se bacam na iščitavanje teme pa se javim sa konkretnim pitanjima :mrgreen:)
Znam za Ljubljanu. Poslala sam im papire od ranijih postupaka i briseve od 11 mj na mail. Odmah su odgovorili da možemo doći, pitali za termin kad nama odgovoara. Tako da idemo 30.04 na dogovor i u 5mj u postupak.
dizem http://forum.roda.hr/threads/72927-O...78#post2122878 ako tko želi biti na listi
Brunaa i maza975, puno vam hvala cure na pomoći! mislim da ću se ipak odlučiti za Reša, ali tek na jesen. sad imam dogovoren postupak na VV-u u 5. mjesecu, probat ćemo još jednom po ovim našim suboptimalnim uvjetima, ako ne bude išlo - pravac Slo!
znam da nije mjesto za vibranje, zato potiho svima želim puuuuuuuuno sreće u postupcima, nek se i nama osmjehne sreća :-)!
dobro jutro cure,
samo da javim, počela sam sa pikanjem :)
Dobar dane cure!Ja sam nova na ovom forumu,mm i ja se spremamo u Maribor na prve konsultacije kod prof.dr.V.Vlaisavljevića i zanima me da li on radi i UTZ na prvim konsultacijama i koliko ćemo čekati na postupak?Koliko koštaju prve konsultacije?Molim za odgovor od cura koje su skoro bile u MB?Pozzzz
pozdrav draga.
MI SMO bili u piostupku u travnju. nažalost neuspješnom. Čekali smo 4mjeseca od konzultacija i meni je radio UZ,ali misim da nije pravilo. konzultacije cca 50 eura.
Želim ti sreću.
Myni,hvala na odgovoru!I mi smo bili već tri puta u postupku ali bezuspješno pa smo sada mislili pokušati
u Mariboru.Da li znaš koliko vrijede nalazi jer smo mi radili u martu pa da li ćemo morati ponovo vaditi sve nalaze?Hvala!
Ja sam ti kod Reša, u nedjelju idem na prvi ultrazvuk tako da još neznam mislim da će bit oko srijede ako sve bude ok. Lagano me počela hvatati panika da se folikuli neće dobro razvijati
Sretno gdje god! Kakva panika, ti bar imaš iskustva.
maza975 sretno na uzv-u.... ma sigurna sam da folikuli rastu....obuci si neku laganu trenerkicu da je možeš lako skinut i brzo navuć, jer tamo ti ide sve brzo-brzo, za 2 min. si već u autu za doma. Budi već malo prije 5 sati tamo,idite na onaj ulaz prema Intersparu jer vam otvaraju ona vrata prije i trk do ambulante... sretno
obavila sam prvi UZ dr je zadovoljan da sam dobro reagirala, sutram moram opet na UZ pa možda punkcija u četvrtak :)
Cure, može pomoć, kako doći do Reša u Postojni?
Nije tesko. Ako idete autoputem na izlazu postojna skrenete van. I na prvom semaforu tj krizanju desno. Klinika je u plavoj zgradi i vidi se sa ceste. Njegova ordinacija se nalazi između dvije zgrade drugi ulaz lijevo(između plave i bijele zgrade). I kada uđes unutra prođes desno kroz staklena vrata i u tom hodniku je ordinacija.