MarinaA dobro nam došla :love2:
Nadamo se sutra pozitivnom testu, javi nam :-)
Printable View
MarinaA dobro nam došla :love2:
Nadamo se sutra pozitivnom testu, javi nam :-)
MarinaA , a da danas napraviš test?
drage moje buduće mame, svaki dan čitam sva dešavanja koja postaju i moja jer vas bodrim u svemu, navijam za što veću betu.....odnosno za nas ja se spremam za drugi pokušaj insjemenacije i nadam se najboljem......:-D
Pozdrav svim curama sa ovog foruma , redovito Vas pratim ali nemam vremena pisati .Ja sam mama jednog malog Jurice ima jednu godinu , dobiven je iz zamrznute jajne stanice , postupak sam radila u Poliklinici Cito i postupak je radio moj dragi dr.Poljak, koga puno pozdravljam i cijelu ekipu sa klinike.
Svim curama od srca želim da uspiju u ostvarenju svoga cilja , a pogotovo moju dragu Crvenkapicu i ovdje draga da malo poskočim za tebe :-D:-D:-D pratim i čekam da se javiš sa ogromnom beturinom u što nimalo nesumnjam.
pozzz adikice saljem vam pusu !!
zao mi je ali nemam vesele vijesti , beta je 1 :( bas sam jako, jako tuzna ....
ostalima sretno !!
zao mi je crvenkapice :(
Draga Crvenkapice, jako mi je žao :love2:
Crvenkapice jaaaaaako mi je žao!drži se,:love2:
Crvenkapice mila, sve riječi u ovom trenutku su suvišne, žao mi je, odmori se od svega, pa ćeš onda odlučiti što i kako dalje :love2:
A joj draga Crvenkapice ja se nadala dobrim vijestima, jutros kad sam vidjela baš si me rastužila , odmori se malo i u nove pobjede :love2:.Puno pozdrava za tebe i tvog muža.
Draga Crvenkapice jutros sam sa nestrpljenjem otvorila forum nadajući se da će biti dobrih vijesti. Jako mi je žao, mislim na tebe..mene je isto par puta ta beta baš uneredila..ali sad idemo još hrabrije u nove pobjede :love2:
Petra P jel mi možeš Plizz reče kako koristiš taj puregon,di si ga kupila i koliko košta. I zanima me koliko ih dnevno trebaš. Ma nešto razmišljam ako mi ovaj postupak ne uspije(a trenutno sam malo pesimistična) pa se mislim da pitam Poljaka da i ja s tim probam, jer do sad sam koristila menopure i gonale.
corina tebi ce uspjet, nemoj tako a i imas smrzlice ( blago tebi) kad je beta ~~~~~vibram
Sutra ću je vaditi 11dan mi je treba se več vidjeti,ne mogu ja više čekati izludi ovo neznanje
Corina i meni je danas 11.dan i ne znam sta bi,ne mogu izdrzat vise ovo cekanje.a jucer sam se zakunila muzu da cu cekat barem 12.dan :)
Corina :heart::heart:
Presretna sam jer smo se ti, Loly i ja onako lipo družile..kavica uskoro.
A moja bubaba i loly moja ma nama je super,biti če još kavica :) :)
Evo i da ovdje javim svoju jadnu betu 2,3
corina,
maloprije sam gledala u tvoj post na nekoj drugom temi... i razmišljala kako je to nepravedno, bolno i teško. žao mi je da nije uspjelo :-(
ali odlučna si da ideš dalje i sretno ti!
CorinaII kao prvo žao mi je za betu . ja ti jedan dan otugujem a drugi već planiram šta dalje. Što se tiče puregona dobila sam sve u cita. koliko košta ne znam pitat ću sad kad budem na folikulometriji. Dobila sam jednu ampulu od 900 iu koja stoji u puregon penu a dnevno koristim 225iu. tako da mi je ta jedna ampula dovoljna za 4 dana a onda će mi dati za dalje . Ako te još što zanima tu sam
Kyara draga ajde nam ti i Loly javite lipe velike bete :) i ulipšajte malo ovaj Split ovih dana samo negativne bete
Kyara kada ti je vaditi betu?
corina žao mi je,svaka riječ je suvišna :love2:
kyara,loly držim :fige: za velike beta, poslušajte corinu šta vam je rekla!!!
Corina, draga, jako mi je zao :-( Ali jaaako lajkam pozitivan stav i dodatak u potpisu! Takva pozitiva mora uroditi plodom i, setat cemo mi skupa djecicu sljedecu zimu, lito je ionako prevelika guzva ;-)
Kyra, Loly i MeriLu ~~~~~~~~~~~~ da za koji dan skacemo :-D
Evo da javim svoju betu 11dnt 107,7. Nije puno ali me jako obradovala... Strah me jer sam na 1.IVF imala puno bolju betu pa nista od toga...
Corina jako mi je zao :( moramo ustrajati nema nam druge
Ma neka na svojoj metli odjaše u nepoznatom smjeru :fige:
Brunaa :-*
Napokon lipe vijesti MeriLu, čestitam draga!
:fige: za duplanje
Hvala na podrsci cure moje drage :)
ne mogu docekat sutraaa.....vec ludim. Dr.P mi je na FET-u reka da sam trudna,a ja se samo nasmijala,a on meni-smiji se ti,smiji vidit ces! Ako bude koje viska vrati nam ga! Koja je to legenda...
cestitam MeriLu
MeriLu:-D:-D:-D:-D
MeriLu je mi možeš molim te na pp napisati koliko te koštao FET,ja se spremam u2 mj za FET
MeriLu, moja beta 13dnt 271,19, "jako lijepa beta" rekao je tada dr.P, od te bete do danas.... jedan dječačić sada mirno spava u krevetiću dok ovo pišem,
zato ne brini beta ti je lijepa...
MeriLu :-D čestitam i sretna sam radi tebe :klap: