Evo malo lijepih vijest za početak današnjeg dana: moja beta se s 61 od petka do danas povečala na 320!!!!!!:)
Printable View
Evo malo lijepih vijest za početak današnjeg dana: moja beta se s 61 od petka do danas povečala na 320!!!!!!:)
dagnja:-D.
Evo od mene ništa ni ovaj put, i prije nalaza bete znam da nismo uspjeli, stiže vještica:evil:
Moja beta 14dnt 1503!
dagnja, sara čestitam:-D
Sara38 čestitam draga :heart: :-D:-D:-D
anddu, žao mi je...
ostalima čestitke na beti:-)
dagnja,sara čestitam!
Sara baš sam se rasplakala od sreće:zaljubljen::zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude školski i da uživaš u danima sreće
Dagnja naravno velike čestitke i tebi:-D
Sara38 ne da vičem već vrištim!!!!
Od uzbuđenja nisam ni vidjela, Dagnja iskrene čestitke :-D:-D:-D!
Sara 38, ovo je prekrasna vijest!:heart:Čestitam ti od srca i pridružujem se Tigrical u skakanju! Što reći nego-ajmo Rijeka!:-D
Cure, čestitam na betama! :-D
sara, bravoooo!
dagnja, čestitam!!
sara38 cestitam!
Sara38, dagnja cestitam od srca :-D :-D :-D
Sara38, Dagnja čestitke
sara38 :-D
veselim se s tobom
:love:
želim ti lijepu, školsku trudnoću :zaljubljen:
svima ostalima na ovoj temi od srca želim sreću u postupcima, da što prije ostvarite vaše snove!
Sara, Dagnja, bravo,čestitam.ostalima puno sreće
Dagnja i Sara čestitam!!!!!!!!!!
jupiiiiii, sara i dagnja!!! cestitke!!!
curke bok
nije me bilo neko vrijeme i prvo da zahvalim svima na vibricama i dobrim zeljama. Kao sto znate ostala sam prosli ponedjeljak u petrovoj zbog hiperstimulacije. U srijedu smo vidli otkucaje i bili smo veliki 2 mm. I dalje sad u bolnici, do kad...ne znam ali mi nije ni bitno, tu sam mirnija nego doma, kolko god to mozda cudno zvucalo. HS se lagano smiruje a ja se nadam da malo srceko vrijedno radi.
Uzasno me strah svega, bojim se i pomisliti da sam trudna, a kamoli to izgovoriti.
Nemojte mi zamjeriti sto se nisam prije javila ali imala sam par ruznih dana sa ne bas najboljom prognozom i nisam imala snage za nista.
Nadam se da je ispred mene sretno razdoblje i da cu se nekad uspjet smirit i probat uzivat u ovome. Mozda akosljedeci uzv bude ok, moozdaa se mrvicu opustim, ne znam.
Svim novim trudnicama zelim lijepe trudnoce i puno mirnije stanje u glavi nego sto je moje.
Pusa svima od mene i moje male tockice.
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Sara38 bravooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čestitam od srca,baš mi drago!!! :-D :-D :-D
Bab bas lijepo da si se javila,da srceko kuca i saljemo hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude dobro.:heart::heart:
Ajme sarice moja draga,koja beta predivna, uljepšala si mi dan. Čestitam ti od srca i ljubim te punooooooooo.:-D:-D:-D:-D
dagnja čestitam na lijepom duplanju.:-D
Draga Bab, užasno mi je drago da si se uspjela javiti.
Znam kako ti je jer sam i ja svašta nešto prošla na početku trudnoće te isto provela neko vrijeme u bolnici... A ova rečenica - Uzasno me strah svega, bojim se i pomisliti da sam trudna, a kamoli to izgovoriti. - nisi bolje mogla opisati i moje tadašnje stanje. Ali biti će bolje! Ne drastično :lol:, ali definitivno bolje i smirenije. Čuvaj sebe i mirvicu i želim ti mir pri srcu i u glavi što prije. Pusa ogromna!
I naravno čestitke novim trudnicama!:-D
moja beta je 496 :-)
čestitam Sara i ovdje!
Bab želim ti puno sreće da bude sve ok s tobom i tvojim bebolinijem..
Sara38 napokon da se javno veselimooooooo:-D...............uživaj sad.............kissssssss
tikica 78 čestitam ...:-D
sara presretna sam zbog tebe...:-D
A Bab draga,što reći osim da ti želim svu sreću....puuuuunooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~za dalje..
:heart:
pusa od Tene i mame!
Danas je dan beta.... Tikica78, Jasna09, Karlita i ovdje moram još jednom reći bravo :-D:-D:-D!
Bab :zaljubljen::zaljubljen:.
I moram za Tiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
što je danas lijep i sunčan dan...zbog ovih vrtoglavih beta i lijepih vijesti
cure, čestitke i uredan nastavak trudnoće svakoj želim!
bab, pozdrav tebi i maloj točkici!
sara38, dagnja, tikica78 čestitam :-D!
anddu :love2:
Cure :heart: ljubim vas i hvala vam.........
cure drage čestitke na prekrasnim betama:-D.joj koji dobar dan.bravo
Bravo sara38 ,jako mi je drago zbog tebe...hajde na sljedečoj kavici da nam poprašiš sve u pet!!!:-D:-D:-D