-
Uputnicu sam dobila bez problema. Samo javim doktoru kad bi trebala na testiranje, on mora najaviti i reci zbog čega treba... do sad nije narucivao u zg, ali ak ne bude izvedivo stici u kc, negdje se mora, u ZG je taj drive-in pa valjda ce me htjeti testirati..
-
Cure, evo ja obavila testiranje na Andrija Štampar- bez problema, bez najave, samo treba uputnica, brzo i bezbolno...
punkcija u srijedu, danas štoperica navečer... imam tri folikula 18, 18 i 17 mm... držite fige na sve prođe ok
-
Ivana,super,drzim fige,sretno i javi u srijedu kako je proslo
-
Cure, moj test negativan na 12. dan poslije transfera, sutra reda radi idem vaditi betu, ali šarafi me već od jučer ko pred mengu i stala sam s terapijom pa čekam svaki čas procuriti.
Nadam se da vaše vijesti budu ljepše...
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
-
E da, koje ste imale punkciju i transfer vec - kada se zna kolko je stanica i kad ce biti transfer? Isti dan najave ili nazovu?
-
Ivana, super za folikule i dobro je cuti da je i testiranje obavljeno bez problema, ja danas popodne zovem dr.da mi hoce nece mora dati uputnicu. Ja sutra moram jos na kontrolu, nakon 5 dana klomifena imam jedan vodeci folikul i dosta manjih pa ce sutra dr.odluciti jel ce punkcija biti u cet ili petak. A sto se broja stanica tice, odmah iza transfera se zna koliko ih je i ja sam bila 3 dan iza punkcije narucena ali ipak se cekao 5.dan pa mi je onda bio transfer. KajTeBriga, zao mi je bas sto je tako...
-
KajTeBriga,zao mi je,neznam sta da ti kazem,svejedno vadi betu,ja nebi prestajala sa terapijom do bete,drzi se
-
Ma idem sutra, ali nema mi smisla nastavljati, već sam sama sebi odvratna s tim utrogestanom, čim prije procurim mogu to staviti iza sebe i okrenuti se dalje... Danas sam čista negativa, ali držim fige jako da vama bude bolje
-
KajTeBriga, mozda beta pokaze ipak, zato se i vadi jer testovi nisu najsigurniji u tako ranoj fazi...
-
Ma petodnevne su mi vraćane, da se ima što vidjeti već bi se svakak vidjelo. Lakše mi je ako ne nastavljam agoniju te lažne nade i čekanja čuda. Što prije odtugujem, to prije mogu dalje, ali kužim vas što mi govorite, da je netko drugi u ovoj situaciji i ja bih govorila isto :)
-
Jutro,KajTeBriga pridruzujem ti se sa negativnim testom,nisam toliko tuzna koliko sam ljuta,embriji tako odlicni ne kuzim jednostavno u cemu je problem,vise nemam snage,nemamo vise smrzlica,al definitivno cu potrazit neko drugo misljenje,a dok ova j..... korona traje ne mislim ulazit u novi postupak,ne zelim prolazit procedure koje mi netrebaju
-
Ja već dva sata čekam vađenje krvi za betu, samo da se potvrdi da je negativna... Kasnim na posao urnebesno, i meni je svega puna kapa... Ali ne mislim odustati, ni mi nemamo smrzlića, utoliko mi je lakše ići dalje, jedino sam se sjetila jučer da sam zaboravila potvrditi putne naloge, to bi mogao biti jedini razlog zašto ću se vraćati na VV. Mislim i da znam gdje ćemo dalje, baš zato da dobijem drugo mišljenje i drugačiji pristup, možda upali, tu više ne želim gubiti vrijeme...
Tiara, jako mi je žao, baš.
-
Ja sam jucer podigla uputnicu tako da cu ic vadit u cetvrtak samo tolko da im znam javit,ne mislim ni ja odustat samo cu potrazit drugo misljenje,gdje mi nece rec da je sve u redu,a nije,jer bi vec hrpu klinaca imala doma,i to me najvise ljuti,prije ove korone se dr. maksimalno posvetila tome da uspijemo,barem sam imala takav dojam,al sad kad sam dosla ponovo kao da je sve nabrzaka,dogovorili smo da cemo ic prirodno u fet pa mi opet dali estrofem,a nedaj boze da sta spomenes,evo jednostavno sam toliko ljuta da bi mogla mobitel pregrist,a jos k tome nemam ni osjecaj da bi vjestica mogla stic,nikakvih bolova,nista,osim sto me grudi jos bole
-
Pozdrav. Pratim i citam postovo,al nemam volje se javljat, a ni nesto mudro za podjelit. I ja sam nedavno bila na vracanju, negativna beta. Svaki put su mi vracene 5 blastice. Sve uredu ali se neprima. Sad sam dragom uzela profertil, i koenzim q10 , i sa tim ga stopam. Sljedeca 3 mj ne mislim ici nikuda. Luda sam vise od tih pregleda, i onda na kraju nesto nadu. Pa opet otrov trpat u sebe, a otic po drugo misljenje , pa da mi kaze sve uredu. Ne znam. Kuda dalje...citam postove na kraju mi to sve izgleda isto.
-
Da, i ja sam jako nezadovoljna pristupom, a uz to, ako još jednom budem morala na punkciju bez anestezije, vrištat ću na mjesec. Ja stvarno imam visok prag tolerancije na bol, ali ovo je nešto kroz što ne želim više ikad na živo prolaziti.
Osim toga, više puta mi se dogodilo da, kad uletim kod doktora na zamjeni, ovaj se čudom čudi kako ili ne uzimam terapiju koju on misli da bih trebala ili zašto još neki zahvat nije napravljen. I onda kad pitam što sad, odgovor bude, ništa, ja sam tu na zamjeni.
Pa si ti misli, zato želim friške oči u našem slučaju, a još kad se tome priboje sve birokratske komplikacije... Nemam što dalje razmišljati. Osim u koju ćemo bolnicu dalje, a mislim da sam se odlučila za Petrovu.
-
Curke, žao mi je zbog vaših neuspjeha, iako koliko sam shvatila jos nisu gotovi testovi bete, zato ne gubite nadu jos koji dan...
KajTe Briga, koliko folikula je bilo na punkciji da je bila takva bol? Ili to nema veze s tim?
Sada se ne nosi svoja spavacica ni nista (zbog korone)... u cemu su zene onda tamo? U njihovim nekim???
Jedna cura je pricala da je dobila toliko injekcija prije (u venu i guzu) da ju bolila zapravo samo guza od injekcije... i vi ste dobile tako il je to novo?
-
Ivana, bez brige, dobiš tamo spavaćicu, šlapice a sad i kapicu za glavu :)
E, a sad mi stvarno nije bila namjera isprepadati te zbog punkcije, ali ja to više ne želim ponoviti bez anestezije. Meni su izvadili 8 stanica, otišlo u blagi hiper, sve prije i poslije je mačji kašalj u usporedbi s tih 5-10 minuta na stolu. Što ne znači da će i tebi biti tako, probaj ne razmišljati o tome kad je već takva situacija da i dalje ne nude anesteziju.
A ta sredstva za smirenje na mene nisu imale nikakav učinak, niti me boljelo dupe od toga :)
I stigla je beta još ujutro, ravna nula :)
-
Ma ja sam se pripremila vec na bol tak da kak bude, bude... a lijekovi inace na mene djeluju bas jako i duze nego je to obicno (2013.kod uklanjanja polipa dobila neki koktelcic od kojeg sam bila jos dva dana zmantana), a nakon zahvata spavala par sati... prije hsg mi nisu dali nista, mogla sam izdrzat, inace bi mi dali... tak da prezivjet cu tih 5-10 min
-
Gle ja sam izdrzala punkciju 15 kom,s tim da imam samo jedan jajnik,da boli boli jebiga,al sam sama sebi rekla da moram izdrzat za ono sto najvise zelim,al mislim da ovi neuspjesni postupci jace bole,barem mene,npr kod punkcije sa 7 il 8 vise neznam koliko ih je bilo u prvom me jace boljelo nego sa 15,s tim da je bio drugi dr.
KajTeBriga i meni je jedna od opcija Petrova,al imam jos vremena za razmisljat jer pod koronom necu nigdje ic
-
Tiara, svaka čast na toj odluci, ja nakon ovih izgubljenih godinu dana na vuku više niti minute ne želim gubiti, 36 mi je godina, ni u posvojenju se ne bih rado našla s 40.
-
KajTeBriga,ma ni ne pomisljam o Vuku,previse godina sam izgubila tu,meni 35 tako da nemam ni ja puno vremena,da nisam imala smrzlice vec bi odavno potrazila neku drugu bolnicu,samo mi ovo sa koronom dodatno stvara stres,a nepotreban,mislim na papirologiju,test itd,samo cu uzet pauzu preko ljeta,ionako moja socijalna gin ide na go u 8mj,tako da nemogu nista ni rjesavat,jedino obavljat konzultacije,a i za to mi treba uputnica
-
Ja sam bila na dvije punkcije, 4 i 10 folikula.. meni te inekcije nisu nista pomogle, mislim da je to vise kao psihicko smirenje :) a da boli, boli, ali srecom ne traje predugo. Ali da su mogli organizirati i anesteziju u novom prostoru, zaista jesu, pogotovo sto druge bolnice to nude. Ja imam u petak punkciju, 5 vecih folikula imam. Sretno svima u svim planovima koje imate.
-
Cure prezivjela sam punkciju!!! Nije bilo bezbolno, ne može biti, ali kratko je bilo... Pripremila sam se i na jaču bol... punktirali 2 folikula, 3.ne jer je manji od ova dva pa se kao ne isplati... imamo jednu jajni stanicu... sad čekati petak...
-
Ivana, držim fige! Jel to bio prirodnjak? Ja to ništ ne kužim, nama to uopće nisu spominjali u tom jedinom ivf postupku, samo sam krenula s pikanjem, a sad sam kasnije na e-zdravlje vidjela da piše da je to bila blaga simulacija. A ako je to bilo blago, onda stvarno ne kužim kakva bude kad je puna, ahaha
-
Ivana,drzim fige za petak
-
Ovo bio prirodnjak, samo iz klomifene i stopericu, a to se racuna ko prirodnjak...
Jednoj curi prije mene vadili isto dva folikula i oba prazna... a boljelo ju poprilicno jer je jaukala... najradije bih se s njom bila plakala
-
I da. Hvala za fige i podrsku!!!
-
Ivana, drzim fige, mozda se sretnemo u petak, ja si veceras dajem stopericu.
-
Sladja, srest cemo se sigurno jer se mora doci tamo do 7:30 bilo za punkciju, bilo za transfer... a i priprema je u istoj prostoriji...
-
Onda se vidimo, ti odmaraj do petka.
-
Mene jos uvijek evo boli ruka i guza od injekcije koju sam dobila prije, kaze suprug (medicinar je) da su me piknuli u krivi dio.... a nakon punkcije sam dobila u guzu jos jednu neku injekciju, rekla sestra kao pred eventualni transfer... to se inace dobiva, za bolji endometrij ili?
-
To ti je vjerojatno bio brevactide, booster hcga
-
Evo cure ,radi reda vadila betu,takva nula da veca nemoze bit,mada sam ocekivala al tako veliku bome ne,nista me ne boli osim grudi jos uvijek,a bolova pred m ni na vidiku,eto tako da ja zavrsavam ovu pricu,a vama cure sretno koje ste u postupku,pratim vas i dalje
-
Zao mi je Tiara, bas mi je zao...
Ne znam kak moze nula biti veca??? Nikad nisam to vadila
-
Zao mi je cure radi nulica, i ja sam je imala prije 10ak dana. I isto sam odlucila probat na drugu adresu dalje, ne zato sto sam gore bila nezadovoljna, dapace svi su mi bili super, i Jukicka i Planinicka posebno (samo Fenzl ne, ona me pregledala jednom i bas mi nikako nije sjela), i sve sestre, i Đurđica, i sve ove dvi nove mlade cure, bas su svi bili super, i gore sam se osjecala ko doma. Nedavno sam cak Jukicki poklonila i zlicu za cipele da mi bude lakse (i svima vama) kad se oblacim.
Ali ja sam svojih pola posupaka u ove dvije godine odradila gore, bez napretka, zapravo ide sve na gore. Pa sam odlucila da je vrijeme za novi par ociju, i novi pocetak.
Jeste mozda trazile gore kopiranje kartona?
-
bulj, ja se to spremam, ali vidim na drugim stranama da i oko toga kompliciraju, da kao traže da ide preko Merkura pravnim putem, štogod to značilo.
-
Ja sam pitala Đurđicu kad sam zvala betu javit, i samo me uputila na taj nekakav obrazac na stranici bolnice, al mi nije rekla kud da ga saljem. Ja sam ispunila, uskrenirala i poslala ma MPO mail, al vec 2 dana nema odgovora
-
A hoće ti onda poslati poštom ili moraš doći osobno pokupiti? Budem proučila malo, negdje sam uhvatila info da traže kao da se to na neki glavni Merkurov mail šalje...
-
Jel to onaj Zahtjev za izdavanje medicinske dokumentacije?
-
Da… A pricekat cu jos par dana pa cu poslat postom ili na pravnu sluzbu. Nemam pojma. Zamolila sam u mailu da me uputi na koji adresu da se obratima ko ne kod njih, i ako je moguce da mi mailom posalju.
Iduci tjedan imam pregled kod Šimunica, nosim sve svoje papire, a ovo ostalo cu mu ispricat kako je islo. Srecom sam vodila evidenciju kad sam bika u stimulaciji