Preračunato po srednjem tečaju HNB- 108,50 kn
Kod nas su 270 kn
Printable View
Hvala, vidjela sam to u prolazu, no sve to već imamo od prije, nas baš zanima kao neka zgrada, zatvor i tome sl. a to ima samo klasična postaja,ali je skupa...
Inače, pitala sam u Mercatoru da li očekuju još sniženja za igračke do Božića i kažu kao da ne znaju unaprijed, da to saznaju dan ranije a kao da su bile svake godine pa da se nadaju da će i ove. Samo je pitanje kakve legiće imaju, moj Mer. ima jako slab izbor.
Tanci, super, hvala!
http://www.kolektiva.hr/zagreb/usted...00-hotela.html
ima li netko iskustva s putovanjima preko connex grupe?
popis hotela
http://www.connexgroup.net/holidaypl...hotels_sa1.php
fora je što je noćenje besplatno ali mora se uzeti ručak i večera za dvoje za 60 eura po danu
Kajsa i Rossa hvala!D je naručio od bake taj jer je to negdje vidio a ja ne znam gdje!Baka je unezvjerena:)
U super konzumu su knjige+ dvd-i učimo engleski 5 kuna (a bile 39!). Isto tako bojanke ili vježbenice (nisam sigurna jer nisam još otvorila)+dvd od pepe ili bumbe su po 5 kuna. Ima i onih knjiga tipa uredimo kupaonicu, kuhinju, dnevni boravak. Sjećam se da su u lidlu bile oko 30-ak kn.
da taj
tnx fali nam par knjiga
i kaufland ima popust na lego 20-30 posto, ovisi kako koji set
hvala ninik.....
Nemam pojma do kada vrijedi. Naišla sam slučajno i kupila.
malo OT, znate li kad na adresu stižu oni kuponi sa popustima u konzuma, znate na što mislim? za korisnike multiplus kartice
meni stigli nekidan
Meni danas.
evo stigli i moji,...pljačka živa, samo 44 kn popusta
a dupli bodovi, vidiš li razliku?
ma...baš sam ljuta, jer ja stvarno puno kupujem u konzuma, ne čini mi se neka razlika to za duple.... možda i griješim al eto, mislila sam da će bit puno više.
zato ja ne kupujem u konzumu vec dugo, preskup je a to kaj dobis od bodova je smijesno u odnosu na to kaj potrošiš
mi smo cijelo ljeto kupovali u konzumu (nije bilo drugih dućana tako blizu)
skupljala sam i na tisku
kada sam dobila bonove došlo mi je da ih frknem u smeće
izbjegavam konzum kada god mogu
I ja sam ih dobila jučer, cijela 3 bona po 5 kn :lol:
ja kupujem u Konzumo samo ona kada nemam drugog izbora. A silom se trudim uvijek imati taj drugi izbor.
Ti bodovi su debela glupost - pa samo jednom i to ne velikom kupovinom u nekom drugom dućanu uštediš te bodove na razlici u cijeni
Ja sam dobila 45 kuna, i nije mi to uopće smiješno, obično potrošim te bonove u Tisku, kupim neku knjigu pa dio platim bonovima. Dobila sam i Konzumovu karticu za rođendan sa 10% popusta.
Ja dobijem po 70kn jer su mi 3 konzuma pod nosom
Super konzum, emmezetta i one2play popust na lego
i u Plodinama sutra lego -30%
prepisujem:
Tvornica kulture i tvornica igračaka donose najljepši Božić!
Nakladnik V.B.Z. i one2play pozivaju vas na Veliki božićni sajam knjiga i igračaka u Tvornici, Šubićeva 2, od 17.do 22.12., od 10 do 21 sat.
Vrijedni vilenjaci pripremili su 5000 super naslova već od 1 kn i bogat izbor super igračaka za vaše najmlađe!
Pridružite nam se!
one2play i V.B.Z.
zanima me kakvi su i koliki popusti na LATE NIGHT SHOPPINGA 16.-18.12.2011.
ima li Dević popust, u mileru, frodo?