Ninunanu sretno! Najlijepši susret te uskoro čeka!
Crvenkapice u bolnici sam. Lakše je i meni nekako da sam pod nadzorom. Kako si ti?
Printable View
Ninunanu sretno! Najlijepši susret te uskoro čeka!
Crvenkapice u bolnici sam. Lakše je i meni nekako da sam pod nadzorom. Kako si ti?
Ninunanu, sretno!!! Da ti porod prođe brzo i lako i da što prije grliš svoj smotuljak :zaljubljen:
Sretan Uskrs svima! :)
Ninunanu SRETNO! Neka prođe brzo i lako i da bebicu što prije držiš u rukama! :)
cure, s malim zakašnjenjam sretan Uskrs svima :)
Ninunanu...nadam se da je prošlo sve pet! javi nam se s lijepim vijestima...
Ninunanu nadam se da je sve prošlo super
Kćer je uz sve mjere predostrožnosti pobrala negdje nekako petu bolest. I sad sam baš sva nikakva :-(
Ninunanu, uživaj! :)
Ninunanu - čekamo vijesti :-)
Sani - uh, ah.. znam kako je. Malog nisam dva tjedna slala u vrtić nakon laringitisa i crijevne da ne pobere opet nešto i onda jučer ja dobijem crijevnu virozu iz nekog drugog izvora :roll:
Drage buduće mame, evo vam nešto za opustiti se i još više uživati u čudu koje vam se događa :)
http://www.youtube.com/watch?v=YCvy0pNsBlM
E Majuška onda me kužiš. Ja sutra idem vaditi antitjela a ti lijepo lagano pijuckaj tekućinu da ne dehidriraš.
Evo nas u duetu :-D
Nažalost porod je bia sve samo ne po planu. Nocas u 10ipoNakon 16 sati trudova, epiduralne, vodenjaka i inih stvari, skroz se otvorila i za ne falit ona se nije mogla spustit pa smo poslani na hitni carski pod opcom, uglavnom pred kraj sam ugriza rucke od kreveta od bolova i mislim da ke se čulo na km haha. Sad dolazimo sebi i malo smo grintavi ali smo se uspili podojiti pa na kraju svega uspješan dan. Cura ima 1700g i 50 cm i crnu čupu
Lp cure i budem se javila a detaljima
Ninunanu od srca cestitam, uzivaj :-*:)
Kak 1700g? Čestitam :-D
3700:-)
Jupiiiii, čestitaaaaam!!:-D
Žao mi je što je porod tekao tako kako je :love2:
Sad uživajte i mazite se :heart:
Ninunanu čestitam ti od srca!
Ninunanu čestitke, uživajte u upoznavanju!
Cestitamo!!!!!!
Glavno da ste vas dvije dobro. :)
A trudimo se.
Malo plaće ona malo pa ja malo , pa malo zajedno hehe.
Al najbitnije da je sve ok s nama, bit će još puno vremena za druženja.
Cure hvala na čestitkama od <3
NInunanu, sve ružno zaboravljamo, sada predstoji ono najlijepše..uživajte curke :)) čestitamo!!
Čestitam, ninunanu! :)
Ninunanu - čestitam!
Ninunanu cestitke od srca :-D
Ninunanu čestitam od srca !!
Mi smo jucer na kontroli sa 21tj. saznali da čekamo IVF dečka !
Ninunanu čestitam!!!!!!!!
Cekamo jos detalje s poroda Ninunanu! :) Ako se ne varam ti si u Splitu? Ili?
Jucer sam bila na redovnoj kontroli u stomatologa, a u medjuvremenu kad sam se narucila, pocele su mi strasno krvariti desni i sve je bilo napeto. Na kraju, upala zubnog mesa. Jedva zvacem jer je puno ranica, a da ne govorim koja je muka oprati zube. Kupila sam Parodontax i gel Gengiegel (tako nesto). Nadam se uskoro da ce se vratiti u normalnu.
Mene su počele boljeti noge i zdjelica..nekako mi sve više paše ležeći položaj svako malo.
O desnima neću ni početi, muku mučim s krvarenjem u svakoj trudnoći.
cure...meni desni krvare samo povremeno, ali zato prste na rukama nekad ne mogu presaviti. nisam baš previše sva otečena i udebljana, onako normalno, ali prsti su kao ćevapi i bolni su
muku mučim sa zatvorom. danas je 3 ili 4 dan da ništa ne ide van. donat više ne pomaže. ni kompot od šljiva.
magistra u ljekarni mi je dala Portalak sirup pa sam popila malu žličicu. baš jedem kuhano i pazim al to mi je patnja otkad znam za sebe a sad samo nastavak. bojim se da ne dobijem hemeroide :-(
imate li kakav savjet?
Ljubilica, ono što meni pomogne ako ne odem redovno na wc su suhe šljive. Baš ih onako sažvakati.
Ako ih pojedem navečer, ujutro sam obavezno na wc-u. Isto mi pomogne kiwi!
Al nemam prevelikih problema s tim.
Ponekad mi se pojavi hemoroid, al bez upale, samo ga onako mogu osjetiti, al se brzo povuče.
Što se tiče zubnog mesa - i meni krvari već dosta dugo. Al zadnjih dana mi je baš bilo onako nateklo, kao da imam aftice oko zubiju.
Samo to nisu bile afte kako sam ja mislila, nego se upalilo. Ako ima iko išta slično bilo bi dobro da posjeti svog stomatologa.
Meni je moja jučer rekla da joj se javim za 10ak dana da ponovimo tretman jer da stvar zna biti opasna kasnije.
Čak da upala zubnog emsa može dovesti do prijevremenog poroda.
Least meni oteknu stopala navečer najviše, a ruke ujutro. Ne boli me ništa i ne traje dugo, dok se razbudim i postavim stol za doručak sve prođe.
Stopala čim osjetim dignem na uzvišeno pa oteknuće spadne. A za ruke stvarno ne znam. Piješ li dosta tekućine?
Pokušaj što više piti, a ne jesti slano. Da se ta voda počne izmokravati.
Ako bas nikaj ne pomaze imas evaq cepice, mene su spasili jednom samo sam kasnije imala male mrljice krvi i to samo jednokratno.
Nije da se hvalim, ali imala sam napokon stolicu. Nadam se da cu i sutra. Sta sam sve utrpala u sebe, nebi me iznenadio ni proljev. Bitno mi je da nije bila tvrda jer su hemeroidi zadnje sto mi treba
Ninunanu, čestitam :heart:
I mi bili na pregledu, dobili predivne sličice. Navodno je curica :) i to debeljuškasta :zaljubljen:
Za sada jedine tegobe su bolni ligamenti, ali to traje skoro od početka pa me malo i brine.
Mi smo bili na mjerenju nuhalnoga i u 11tt je 1.6mm, konacno da smo i to dozivjeli :-D
Bravo KrisZg!!
nina70 - čestitke na curici!!
KrisZg - bravo! Ja opet sutra idem na UZV (13 TT). Bila prije dva tjedna i NN je bio 1,2 mm i rekao mi je gin da dođem sutra da opet izmjeri.
TinaB zasto moras ponavljati mjerenje?
Nina70 bravo za curku
Meni je pomoglo i kretanje. Od kad više šetam i lagano vježbam nisu se vratili problemi sa stolicom. Mučilo me malo u prvom tromjesečju ali su to riješile suhe šljive i smokve te acidofil.
nina70 meni je dugo trebalo da skužim da me bole ligamenti na rukama. To traje već jedno mj. dana. Malo jedna pa malo druga ruka. Nekad ne mogu ni nožem rezati. Sad su pogotovo bile muke s šunkom, ali uspjela sam usprkos boli:lol:
Ljubilica- gin puse na hladno. Nema indikacija da NN ne bude u redu, ali on eto... Hoće opet izmjeriti.