Draga inna28...ha,ha...imamo iste slikice...čuj, ma nije ti pravilo da se naručuje od 13 - 14 h...slobodno možeš zvati već ujutro od nekih 10.00 h...ja barem tako uvijek zovem i naručujem se bez ikakvih problema- tako da slobodno možeš zvati!!
Printable View
Draga inna28...ha,ha...imamo iste slikice...čuj, ma nije ti pravilo da se naručuje od 13 - 14 h...slobodno možeš zvati već ujutro od nekih 10.00 h...ja barem tako uvijek zovem i naručujem se bez ikakvih problema- tako da slobodno možeš zvati!!
Da:)) nadam se da ćemo ubrzo dobiti jedan takav poklon.....ok,zovem ujutro pa ćemo vidjet,hvala
Ne vrijedi vise pravilo za zvanje od 13-14 ali zgodnije je kad ih jos i mi telefonski ne opterecujemo odmah ujutro jer tad idu cure u postupku:folikulometrije,vadenje krvi,injekcije,pa pripreme za punkcije,punkcije,transferi.najbolje je pokusati oko 10.30 kad je cca pauza 1.dijela ili od 12 na dalje.no,u biti,kad god da zovemo,netko ce se javiti.
Moja beta negativna.... :(
a micica :love2:
Ali...što te ne ubije....ojača te...ovih dana se vodim za tim...
I hrabro dalje...s nadom da i mene negdje čeka moja sreća... :(
Strašna, žao mi je :love2:
Strašna, žao mi je....:-(ali palac gore na tvojoj pozitivi, tako i treba!!Nema predaje....sada ti je to postalo kao neka rutina i sve si bliže svome cilju!!Bit će to vrlo brzo!!Big hug:love2:
Strašna,žao mi je...:love2:
Hvala cure!
molim info - vrijedi li i dalje da na VV priznaju samo kod njih napravljen spermiogram?
Bubekica, to i mene upravo zanima. Naime moj suprug bi trebao napraviti kontrolu pa me zanima dali moramo u Zagreb samo zbog toga ili možemo i u Osijeku pošto nam je bliže
Ako mislite na VV u se lijeciti,morat cete i gore jedan sgram + pregled kod androloga obaviti.ali nalaze za uopce utvrdivanje prvotnog stanja i eventualne neplodnosti s muske strane mozete donijeti i iz drugih bolnica,daklem uvazit ce njihovu dijagnozu ali svejedno cete od strane MPO lijecnika bit poslane na daljnju obradu kod njih ili za druge pretrage koje oni ne obavljaju,dalje.Ivana,ti to vec znas,pa sto nije prvi postupak bio gore?morate ponavljati?mi smo naruceni tek 23.5.,narucili nas pred 2tjedna.tad cu vec bit na punkciji
odlucila sam danas ipak otic gore cim prije, prosli put kad sam zvala mi je sestra rekla da nazovem na 1dc, tako da sad cekam M i zovem pa cu vidjeti kad ce me naruciti. zapravo me zanimalo dal da MM obavlja sgram prije toga s obzirom da nije nikad, tj. dal je neki problem ako taj nalaz nemamo? malo zvucim kao streber :oops:
Obicno ne kazu nazvati 1.dc nego za 1.puta naruce neovisno o tome. ovo sto ti kazes se tice vecinom parova koji ulaze u postupak.nisam jos cula da je netko isao bez ijednog obavljenog sgrama no mozda mozes.no i tad ce ti reci da moras to obavit a i za to se narucuje.
nemam pojma, ja sam tak prije mjesec i pol zvala na blef, rekla da zovem na preporuku te i te doktorice zbog tog i tog razloga i rekla je da nazovem na 1 dc i da ce me dalje uputit i za dodatne pretrage i za pregled (napominjem i tu - sestre na telefonu su predivne). naime danas nakon sto sam s doktoricom iskomentirala svoje nalaze ispalo je da su tak losi da me vjerojatno ceka visemjesecno saniranje, pa je rekla da pozurim s tim svojim odlaskom.
geceta, je prvi postupak je bio na VV, kad je suprug dobio nalaz od spermiograma rekli su mu da ga ponovi za 2-3 mjeseca, ali sad je prošlo i više od toga. Iako znam da mora u Zagreb samo zbog toga, reko idem ipak pitati , bilo bi obro da može i u Osijeku. A eto opet što je tu je, sutra ću zvati da ga naručim, iako mislim da neće biti gotov do postupka, neće me valjda zbog toga pomaknuti...
Je,tak je i mom pisalo,sve ista stvar i napisah ti vec kad je dobio termin,malo sam bila zatecena time.ugl,moras zvat centralni salter a ne nase sestre
Zanima me dali je nekome od yasmina mučno, i otkada sam to počela piti pojavio mi se iscjedak i to svaki dan, a ne pamtim kada sam ga imala, mislim da su za to sve krive tablete.
Kada to popijem idem treći dan gore na pregled i šta dalje sljedi, šta sa tim pregledom, dali to znači da samo tražim uputnicu za pregled
Meni je od jasmina bilo užasno mučno prvi put dok sam ga pila. Drugi put kad sam ga pila, imala sam pojačan apetit. Tako da je meni svaki put bilo drugačije.
Ne znam šta si se dogovorila s doktorom, ali poslje jasmina bi trebao sljediti postupak. No, to još ne možeš znati dok te ne pregleda 3dc.
Meni je grozan taj yasmin!!!ja ga pijem do 5.5.,stra mi je 21.dan.nakon toga ja idem s uputnicom za postupak
meni je isto tako bilo užasno mučno od yasmina.pred zadnji postupak sam ga odbila piti,objasnila sam doktoru da radim sa ljudima i da jednostavno
ne bi ponovo to prolazila.na moju sreću pokazao se kao nebitan jer mi je taj put uspjelo.i još jedna stvar tada sam na transfer išla praznog mjehura
što sam opravdala s tim da mi nije toliko važna ona sličica koliko osjećaj opuštenosti.a drmnula sam i jedan normabel:)
Ja sam već diplomirala na yasminu...ono što ja mogu reći, to je da ja osobno nisam imala nikakve loše simptome, osim toga da sam uz sve te hormonske tablete nakupila malo više kilograma - što mi je užasno, borim se s tim konstantno!I što se tiče yasmina, uglavnom sam slušala upute liječnika...nakon što se yasmin popije uvijek sam išla sa uputnicom za postupak gore na VV i to treći dan ciklusa, ali evo već drugi puta ništa od postupka, jer imam neku cisticu koja nikako da ode i endometrij nije u dobroj fazi za postupak - tako da onda dr. obavi pregled ( vaginalni ultrazvuk ), i ako sve nije još kako treba produži još trošenje yasmina i opet te naručuje za treći dan ciklusa! No, tako ostaneš dužna uputnicu za pregled, pa onda , ako nisi iz Zg, moraš to hitno u roku 2-3 dana njima poslati naknadno! Zato, moja ti je preporuka musice...da kada budeš išla gore 3. dan ciklusa, najbolje poneseš i tražiuš od svog ginaća i uputnicu za pregled i uputnicu za postupak - tako da se poštediš nepotrebne peripetije oko toga!Ja sam do 25.04. na yasminu i onda opet čekam ciklus, treći dan sam gore...ponovno!!Jučer sam obavila kod svoga dr. papa nalaz - jer i taj nalaz moram ponijeti sa sobom idući puta, ali kaže mi dr. da nalaz bude za otprilike mjesec dana i da nije moguće ga dobiti prije...( jer ja sam ga pitala da li mogu platiti da bude u žurnijem postupku riješavanja !! ), ali on kaže da ne može. Jooojjj.....
cure kakvo je stanje na vv, događa li se išta??
ja sam se danas narucila na prvi pregled 26.4., malo me zbunila sestra kad sam joj se zahvalila, a ona meni natrag: hvala vama sto ste strpljivi." pa to je samo tjedan dana cekanja, bas je divna. eto cure, sluzbeno vam se pridruzujem.
bubekica, sretno!!! A ja isto samo mogu potvrditi da nema ljubaznije ekipe od one na VV :heart:
Sretno i svima ostalima!!! A ja u sub. čekam svoj drugi UZV, nadam se da ćemo vidjeti malo srčeko, iako ja nemam nikakvih simptoma trudnoće, što me pomalo brine...
Danas ja podigla uputnicu za postupak, vjeruj mi Richy muka mi jeod ove moje doktorice kada je moram tražiti bilo što, uvijek nešto parla bezveze, i da može na sred hodnika bi došla i pitala šta mi treba, ako bude potrebno donesti ću naknadno tu uputnicu ako im bude trebala.
Samo mi je Dr Jukić rekla da ju nazovem kada ostanem na zadnjih par tableta yasmina, to nešto čeka sa tim zakonom koji trebaju donesti, pa ćemi reći dali da nastavim piti drugu kuru ili ostajem na ovome, dali isto zovem sestru pa tražim doktoricu
Nema nista od zakona:( pit ces tu jednu ili eventualno ako si sama zelis produziti zbog iceg,znam jer sam u istoj kasi kod iste dr. Cure,ako zelite biti na listi,pliz javite se na odbrojavanje jer ne stignemo bigblue i ja sve pratiti vise:(
Ne mislim ništa produžavati, jer i ovo jedva čekam da popijem, sutra je budem zvala pa ću vidjeti što će reći
cure, ako bi koja bila ljubazna, na pp, sto da ocekujem od prvog pregleda kod dr. a? hvala ;-)
dizem http://forum.roda.hr/threads/72927-O...78#post2122878 ako tko želi biti na listi
Bok cure! Trebam savjet, ja i mm trebamo kreniti u Zg na prvi pregled za mpo, na temi azoo statistika su mi savjetovali VV, koji broj da zovem za naručivanje, hoće mi sestra sve objasniti šta trebam ponijet i to, iz Slavonije smo nije nam baš blizu pa nebi išla na slijepo..hvala i puno sreće svima..
Linalena više nije u mogućnosti voditi listu koju je preuzela geceta, a ja ću uskočiti gdje i kad mogu.
S obzirom da su se i kod naše gecete promijenile okolnosti, pa će imati puno manje vremena i nije u mogućnosti pratiti vas po svim pdf-ovima klinika, lijepo vas molim da joj pomognete i da se za uključivanje na liste javite na odbrojavanje ovdje: http://forum.roda.hr/threads/72927-Odbrojavanje-2-2012.
Hvala!
Curek pozdrav vam, evo da vam se javim nije me dugo bilo.. Sve najbolje vam zelim i puno uspjeha... Mi smo odustali od vv, bilo nam je previse cekati nalaze i ulazak u postupak, pa smo se odlucili za privatno.. Kod nas se stanje puno poboljsalo nismo vise azoo..
hedoniza jel mi možeš reći kako ste popravili stanje? Mi isto imamo azoo, nova sam na ovom forumu pa neznam ništa o tebi...
I koliko se čeka na vv?
Iskreno ne znam ti odgovor na pitanje, on je ima bakterija u spermiokulturi i poceli smo sa ljecenjem antibioticima, ocito su antibiotici ucinili svoje.. i sad imamo stalno spermica.. Samo nemamo dovoljan broji cak se javilo dosta progresivno pokretni.. Kod androloga smo ti bili 3 puta i to po 3mj.. Onda nas nije prebacija na mpo nego opet iznova naruciva i kad sam vidila koliko ja tribam posla oko toga i koliko nalaze treba da posalju od 1-3mj ovisno sta su ti radili.. Pa smo privatno otisli sad ja moram krv izvadit i hormone i imunologiju pa cemo krenit u postupak...
mm još nije radio spermokulturu, na prvo sg su bile sve nule, a na drugom 1 nepokretni sperm. Kakvi su hormoni kod tm? Mom je estradiol jako povišen, urolog je rekao da nezna što bi to bilo(toliko o našem zdravstvu), i FSH je 14,3 ja mislim, malo povišen.Sorry, sad te gnjavim..