O.kako te razumijem....
Žao mi je...
Printable View
linalena čuvaj se .... :love2:
linalena :love2:
željkice odlično,:-D
žužy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno, puno za lijepu betu!
svima ostalima puse i hug i naravno kolektivno pa se poslužite ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:kiss::kiss::kiss:
linalena opet grlim :love2: tesko je, pretesko..
ginger inokognituso, zao mi je sto nije uspjelo. bas me zanimaju detalji postupka... (mozda na pp?)
Linalena draga, drži se :love2:
Žuži good lucak sutra
linalena, kiki30, tužnice moje, čuvajte mi se, žao mi je :(
željkice, bravo ženo, to se zove beta :)
Linalena - velika, velika šteta što nije uspjelo. Odahni, odmori se i onda ponovno - nema odustajanja!!
Željkice - čestitam ti! Savršen ti je ishod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja odbrojavam - 29.05. se bliži - a bilo mi je tako daleko.
Svim curama koje su sad u nekoj fazi MPO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (bolje da ni ne pokušam navoditi imena - zaboravna sam kao neka bakica) :roll:
Evo jedne fine kavice :coffee:
Poslužite se!
~~~~~~~~~~~ za današnje bete, sretno!
jutreko!
lina :love2: drž se draga
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma nije ti draga promaklo, nisam baš ni pisala, al bubek nisam baš ni inkognituša :)
nekako od početka nisam imala dobar filing i tak je i ispalo ...
sve je nekako krenulo u krivom smijeru, prvo nisam dobro reagirala (valjda me sustigle godine), pa su buknuli odjednom i na kraju nije ni bilo aspiracije :-( ...uzaludna stimulacija...
osjećam da me vlastito tijelo izdalo...
baš mi teško palo, al ja sam znala da je gotovo već dan prije planirane punkcije, tako da sam dobar dio tuge odradila već tad, a sad sam na dane...
bubek, ak hoćeš pošaljem ti detaljnije na pp
sad me živciraju moji bližnji (samo su oni i znali da idemo) s utješnim riječima: ma bude drugi put, pa nema veze-već imaš dvoje i sl...
mislim, ja se slažem s onim što je jedna forumašica napisala - neostvareno majčinstvo se ne može usporediti sa željom za drugim, trećim, ili kojim već djetetom
stvarno je to istina
al to ne znači da me ne boli i da nisam tužna :-(
Ginger :love2:
Evo da vam se pridruzim nakon dugo vremena i svima kojima nije uspjelo želim hrabro naprijed s glavom gore i puno uspjeha u sljedecim postupcima, a svim cekalicama da bete budu sto veće.
Ja sam trenutno danas 7dc na gonalima i decapeptylu i cekamo punkciju pa transfer. Znam kako je sve to,neka trema,nadanje...Nadam se da cemo uspjeti ostvarit sve skupa nase snove....Neka nam ovo proljeće donese velikeeee bete...
Ginger šaljem zagrljaje :love2:
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu! :fige:
ANGEL_26 sretno! Nek s ovim postupkom stigne braco ili seka! :fige:
Moja beta danas 285....
Ne znam šta bi rekla....
U petak ponavljam...
Strašna do neba i natrag, i opet do neba i u beskonačnost ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ da ti nama za par dana čuješ malo kuckajuće srce, i zaboraviš sve brige i strahove koje si imala ovih dana, da je tvoja trudnoća jedno veliko čudo koje će biti nada i ostalima !!!
Strašna drži se:love2: Kod ovih beta ima svačega, ne znam što pametnije reći. Do petka ćemo čekat s tobom!
Zvala sam danas i ZG, doktorica vise ne zna sta bi rekla (nije danas spomenula da isključuje urednu trudnoću :D), pitala me jesam li imala odnose poslije kako-a jesam...na onaj dan kad mi je beta pala i kad me skinula s terpije. al mislim da je ako se tad uhvatilo opet prerano za takvu betu. Nisam pametna.
Odmah sam srela i svog doktora, on kaže da je sad sve moguće. Pitao me naravno za bolove, ali 0 bodova od bolova, iscjedaka, a bome ni menge.
Hm Strašna tvoja beta je stvarno čudna, sad se pravilno dupla ali opet me zabrinjava onaj početak, otkud to?
Joj strašna.... pa meni se ovo čak čini super... možda neka kasna implatacija~~~~~~~~~~~ak ti nije ispunktirala sve one male folikule možda je neki porastao, ovulirao i evo ga! a jeste se zabavljali koji dan od transfera pa do prve bete?
Strašna :fige:
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (4)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
PetraP, Cito, FET (nakon 2xIVF, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
libicaa, Petrova, 1. IVF
ivana83, Betaplus, AIH (nakon 1xAIH)
weda, VV, IVF (nakon 3xIVF) 12.04.
BubaSanja, Poliklinika IVF, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI)
drama_queen, Ri, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu) 15.04.
Ž od M@tt, Poliklinika IVF, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu) 15.04.
sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF)
Hoću bebu, PFC Prag, FET (3xIVF, 3xIVF/ICSI, 1xFET) 17.04.
bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI
doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF) 15.04.
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF) 19.04.
kameleon, RI, sekundarni IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu) 23.04.
sami_os, VV, 1.IVF 24.04.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
bubekica, VV, FET (nakon1xIVF/ICSI, 1xFET)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
mima32, SD, 1. IVF; dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF, 1xFET); ANGEL_26, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
piki, VV, FET (nakon 3xIVF); vatra86, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH, 1xIVF u prirodnom ciklusu); malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 1xAIH)
ON-GO
4/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH
Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET)
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET)
kika222, SD, IVF (nakon 1xAIH, 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
ljubilica, Petrova, IVF u prirodnom cikusu (nakon 1xIVF/ICSI)
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI)
Nellie, VV, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
sara10, Cito, IVF (nakon 2xIVF, 1xFET)
Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI)
una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
zelimo_bebu, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI)
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni); jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF); mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu; bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH); ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni); orhideja., VV, 1.IVF; kiki30, KBC Ri, IVF (nakon 7xIVF, 1xFET, 1x IVF u prirodnom ciklusu) ; magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); Strašna, VV, FET (nakon 2xAIH, 5xIVF), riba76, VV, FET (nakon 1xIVF)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
08/2013: Ž od milivoj73, PFC, FET trudilica za drugu bebu
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, hope, lberc, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, linalena, ljubi, Loly, Lotta81, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, sabas, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, strijelac, sunasce, sybylle, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot, Tasha1981, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, Zeena, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy
Strašna držimo fige da bude sve ok na kraju :fige:
evo listice! :-)
ajmo redom!¨
majalina, hannah8 zao mi je cure moje, iako tu ne pisete....
strašna s gustom cu ~~~~~~~~~~~~~~~~ za cudo!
žužy cekam te! nadam se da ces nam popuniti ozujak!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ x 10000000!
drage betocekalice nek vam vrijeme sto brze prodje!
tuznice saljem veliki zagrljaj!
ginger ti si polu-inkognitusa! hvala na detaljicima. grlim.
ja sam obavila pregled danas, spremni smo, transfer je u ponedjeljak.
Srašna nadam se da bude sve ok! Lina žao mi je kaj tak ispalo, mislila sam da napokon bude sve ok, bas me zanima žužyino stanje!
Strašna, šaljem ti trudničke vibre, želim da ovo bude čudo od bete, sa sretnim završetkom! :taps:
Svim tužnicama s negativnim betama šaljem zagrljaje, i želim da već sljedeći postupak bude uspješan!
bubekice onda i za tebe i tvoj transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
nismo do prve bete. prvu betu sam radila na svoju ruku 10dnt, ponovila sam ju 13dnt ( a zapravo sam trebala 14dnt pravit). taj 13dnt kad je pala i kad me doktorica skinula s terapije...imali smo odnos. ali da se tad i uhvatilo...beta bi bila onda prevelika....sve je nekak nemoguce.heh
Željkica, Barbi - čestitam od srca!! Da sve bude i dalje ok
Strašna - držim :fige: da ipak sve završi dobro!
Svim ostalim curama u išćekivanju bilo čega želim puno sreće
Ja nažalost nisam dočekala betu - vještica stigla 11 dnt
:*
MM, Inesz hvala vam! moram priznati da nisam bas pozitivna oko ovog FET-a, vidjet cemo kakav ce bit endometrij na dan transfera, danas je kakti 8.5mm, iako sam kasnijela na listi vidjela 7.5mm. stigne se on jos podebljati, al ipak... vjerujem dr. da zna kaj radi, al nisam bas luda od srece.
Strašna ja sam i dalje optimista ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :trep::heart:
Strašna ~~~~~~~~~~ da beta za 2 dana bude ogromna (znam da si sigurno već luda od čekanja nalaza bete)
Auuuuu....blago rečeno...
Al šta ću....nema mi druge.. :)
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam pokažeš još jednom da su čuda moguća!
bubekica sretno u ponedjeljak!
weda :love2:
Strasna ja sam i dalje optimist..i mislim kako je na pocetku bilo 2 embrija, ali se poslije samo jedan implantirao... Drzim fige da je tako.. Drzi se..
Bubi ~~~~~~~~~~ za fet... Misli malo i pozitivno..
Zuzy~~~~~~~~~ za betu..
Svima on-go puuuno ~~~~~~~~~~ da popunimo travanj!!
šaljem svima ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ ....
Strašna držim fige....