Pa bas to anci, cilj je da se izadje iz comfort zone. Nekom tko tek pocinje je to 30dayshred, a nakon dvije godine su dvije zuzke. Samo to komentiram po tipu opce recepture kad ona kaze kako je ovo pametnije, a ja bi po svom pa tvrdim da nije;)
Printable View
Pa bas to anci, cilj je da se izadje iz comfort zone. Nekom tko tek pocinje je to 30dayshred, a nakon dvije godine su dvije zuzke. Samo to komentiram po tipu opce recepture kad ona kaze kako je ovo pametnije, a ja bi po svom pa tvrdim da nije;)
A btw anci pa ti si bas nabildala treninge unazad par mjeseci. I povecala tezinu.
Gdje je Betty i jel zdravo mamurna danas?
ja se nadam da je tek sad otvorila bocu, nakon razgovora, u slavljenickom duhu mislim
A Cubana je vjezbas bas tri tjedna ili ti se dva razvuku na tri? Mozda mi lakse ide jer sam jednom vec radila BR ali prije ove zadnje trudnoce, ali opet ne vjerujem, svasta se tijelu izdogadjalo u medjuvremenu.
Odradila C1
Ćerce se nije budila, a ja sam sve bolja
Odoh kuhati
Aha! Ma prvo sam rastezala, pa nepredvidjena odstupanja, pa bolestine. Al od w5 bas ciljano radim 3 tjedna jer prvi tjedan samo stenjem, pusem i cudim se :) Recimo ovo mi je 3 tjedan i tek sad lijepo odradim prvi set u w7 i onaj worrior u w8. Pod lijepo mislim-odradim bez odustajanja al i dalje uz psovke.
Ventilana: naljutilo me slatko dijete s kojim se skoro nikad ne svadjam :D
Malo smo se posvadjale i pomirile :lool:
A tak fini rizoto sam im napravila :mrgreen:
U to ime body crush 3! E, kako je dobra zadnja plank vjezba!
Nisam nikad dosad radila ovaj BC, valjda je bio tu before my time u zgym.
Betty, napravi ga svakako, super je i traje oko 12 min.
betty drzim fige :fige:
Apsu potpuno smo isti tip "za bit na zraku", imam isti "problem", rješila ga upisom na callanetics, radim u grupi, trešti glazda, nabrijana energija oko mene i super.
Nemoj odustajati ali hoću reći nismo svi isti tipovi, ja mogu 10 puta više stvari napravit i one teže odradit ako sam u grupnom treningu jer me to pokreće :preskaceuze:,a doma mi to ne ide.
Meni je bitno da vježbam a sad jel doma ili u dvorani ili vani na zraku (najbolje opcija) potpuno svejedno.
Ja sam u sub trčala, bilo je odlično. Sutra opet idem na grupni sat vremena. Trenerica je luđakinja, a mi još gore kad idemo kod nje :-)
I super mi je što mogu ići u bilo koju grupu, to mi razbija rutinu.
Cure vi koje ste redovite u vježbanju doma, skidam vam kapu. Svaka čast!
Da vas je stavit sve na jedno mjesto kakav bi to bio defile mišićavih tijela, pločastih trbuha, zategnutih oblih guza ..... :-)
Lili ovo kao da sam ja pisala. Gdje ideš ne callanetics? Možda vježbamo skupa a ne znamo :mrgreen:
Lili bas super za grupno!
Ja nisam za to iz dva razloga - previse vremena mi uzima i bilo bi me sram (uzasno sam smotana i sigurno bih bila najgora)
Ja si bas razmisljam kako bih rado i veceras ubacila nesto (a moram peglati)
Cak mi ni cardio nije vise tako odbojan :lastane?:
Btw, Angie, cekam temu :vinoljubac;
Ginger spremna si za ubacit jedan zuzkin mini uz BR :uteg:
Sjecam se da mi je u nekom proslom zivotu cardio bio veca muka nego trening snage a sad obrnuto, aljda kako sam stalno na nogama s klincima bar necem pridonosi.
Danas me dijete posteno nasmijalo. Ja u kupaoni, taman se otusirala nakon vjezbanja i oblacim se a ona uleti, sprema se van i kaze : mama bas si lijepa! A ja na to: sto nisam ko neke stare debeljuskaste mame? A ona: Ne, uopce ali pripremo se, to vrijeme ti uskoro dolazi :lol:
Danas od zuzi cardio killer i w7.
Ivana :lool:
Dynamic core + ne bas kao ona ali trudim se 5 minutni zuskin 23. taj mi je bas simpa. morala bi pogledati i druge.
i njeno hladjenje i razvlacenje.
odoh se otusirati ljepotica me ceka.
Lilly kod mene bi svasta vidjela samo misice ne bi. mene je sram kako izgledam, a onda se ponakad utjesim pa ajd preko 40 god valjda nije takva katastrofa.
edit: ivana :lool:
Bravo, vrijedne zene!
Spajka, jes, dosla i ti kod zuzi :)
Ivana loooool!
Zene moje drage, samo da vas pozdravim!
Ja vjezbam kad god mogu, nisam bas turbo redovita, al ako ulovim 3-4 puta u tjednu budem presretna. Planinarim kad mogu, kile nisu isle dalje puno doli al mi se tijelo mijenja, manje je celulita i malo sam utegnutija, bas se mislim poslikat jer primjecujem razliku.
Pozdrav svima! :ghug:
Zhabice :love:
Uslikaj se obavezno!
E, bas sam ti tila rec da sam vidila i tvoje ime upisano u knjizi na Bukovcu kad smo bili nekidan ;)
svaki put listamo knjigu i uvik se razveselim kad vidim i tvoje ime :kiss:
Anci znas onu kud svi tu i mali mujo. ali ovaj od 5 min mi je bas super nakon ovih 25 min.
žabs pa tebe se ne vidja tu zadnje vrijeme, dobro nam se javila.
Planinarenje je prekrasno i koliko cujem, zarazno :)
ivana :lool:
Bravo cure za sve dodatne treninge!
Ja sam tek sad dosla doma, oduljilo se..krepana sam i necu sad vjezbat, nego ujutro.
(Uspjela sam izmusti informaciju da sam iznadprosjecno inteligentna :lool: pa mi je to dovoljan uspjeh za danas. A vjerojatno sam i dovoljno sarmantna kad sam ju uspjela izmusti :lool: )
Betty nismo ni sumnjali u sarm i inteligenciju :klap:
Zhabice :kiss:
betty :klap:
ivana s :lol:
Angie ja sam u Goky-ju (Spansko) i izvrsno mi je.Volim kad me posteno izmori :-)
Di ti ides?
Je Ginger to je vise vremena minimalno sat i pol do 2h al meni je tako lakse organizirat se nego doma pola sata.Zvuci nevjerojatno al je tako ...kod mene.
cure bravo za planinarenje ...jedva cekam proljece.
Bravo, betty! Jos da znaju sto sve mozes s girjom, koliko bi tek onda bila kul :mrgreen:
Fingers crossed!!!
Nadam se da ces brzo znati na cemu si.
Danas samo da pozdravim :-)
Kad ste me jucer pohvalile danas sam zabusavala i nista od vjezbanja. Neka sam si sva nikakva. Nista mi se nije danas dalo.
betty bravo i sretno
ivana s :lol:
Apsu ne odustaj...jos malo i vidjet ces rezultate pa ce ti i to biti poticaj za nastaviti :uteg:
Netko me pitao za dan odmora.
Radila sam 6 dana LEVL1. Pa silom prilike 2 dana pauze. I onda 12dana u komadu (7-11 dan LEVL1 i 1-8 dan LEVL2). I dan pauze. Za sada ;-)
Angie ja sam u Goky-ju u Spanskom.di si ti?
Ginger znam al meni je lakse organizirat se sat i pol van kuce nego pola sata doma.
Cure bravo za planinarenje i svo to vjezbanje domeka.
Lili ja sam u Prečkom. A jučer nam je bila neka nova cura, cijelo vrijeme sam ju škicala da vidim jesi li ti, već je i ona počela sumnjičavo gledati mene :lool:
Ginger, nekako mislim da bi mi ga odmah zaključali :-/
Betty, bravo :klap:
jutros KB 1 koji je inače na raspoerdu u petak, ali jutros još nije bila stavila novi KB 11 (njega ću u petak)
ovako: napravila sam (tijekom cijelog WO) 4 pressa s 12 kg! lijeva ne ide.
bravo, sljedeci tjedan vec vidim da ce pisati napravila sam s lijevom rukom :kbell:
Jučer rest.
Kasno sam došla, jela oko 18h, MM kuhao neke oblizeke i poslije mi je za sve bilo preteško.
Kod mene obrnuto, spasilo me otkriće dvd-a i kućnih programa.
Dodjem s posla iza 17h i uz sve njihove obveze, a i svoje kućne, nemam šanse još negdje otići.