Ne vraaju pare za artikle skuplje od 499kn cini mi se.
Printable View
Ne vraaju pare za artikle skuplje od 499kn cini mi se.
za sve pjenaste madrace treba imati rešetkastu podnicu , za njih nije ona šperploča ili kao se već zove
podnicu rešetkastu
uzmi za apartman, nećeš požaliti vjeruj
tako je - s tim, ako je madrac elastičniji, i podnica treba biti gušća - sa uskim elastičnim letvicama cca. 2-3 cm širine, i isto tako širokim razmakom između letvica...
ako je madrac tvrđi, kompaktniji, ispod njega može ići i rjeđa podnica sa ne toliko elastičnim letvicama cca. 10-12cm širine i isto tako širokim razmakom između njih...
poanta pjenastog madraca i podnice sa letvicama je cirkulacija zraka izmedu ostalog.
mi smo jedan bacili jeqr su se nakon manje od pola godine napravile crne tockice.poslije smo i procitali za to pravilo.
Uvijek me zanimalo kako u lidlu peku krafne ( a nisam ih nikada kupila:lol:) jer sam vidila da imaju pećnice , ali ne i friteze.
Zaposlenici su mi rekli da je to poslovna tajna i da ne smiju odati.
Na kraju mi je jedna bivša djelatnica rekla da ih dobiju zamrznute , već pečene.
Onda ih odmrzavaju u pećnici , pa zato imaju jako tamnu boju , i moraju ih posuti jako debelim slojem šećera.
Njihovi kroasani su meni super oni s maslacem i francuski kruh
Meni su svi njihovi pekarski proizvodi koje sam probala odlični, a posebno kruh sa krumpirom.
Al puno puta su im proizvodi nedovoljno peceni. Rezem kruh i na nozu mi ostaje tijesto :-/
ja sam prošli tjedan u njihovom bijelom kruhu našla kukce, pretpostavljam žižak :-/
Zašto je ovaj topic promijenio ime? Jedva sam ga prepoznala. :drama:
I meni je isto žao što je ime promijenjeno, ali hvala bogu da je topic vraćen, pa makar i pod ovim krnjim i nemuštim nazivom. Hajdemo to gledati s vedrije strane: tko zna o čemu se tu raspravlja - zna. ;)
Pa mogli ste zatražit neku lovu, možda bi vam uplatili! LOL
ne primamo novac od distributera mliječnih nadomjestaka i kršitelja Međunarodnog pravilnika
Pa, čekaj, to je ona tema: Što kupujete u Lidlu?!
A, čudim se ja od kud moji postovi na temi nepoznatog naslova...
Ovako je još bolje, možemo o svima divaniti.
Treba onda promjeniti i naslove:
što kupujete u Muller-u
Muller CC1
Online shopping u konzumu
itd
daj linkove
Hmmm pa onda je svaki topic gdje se spominje ime neke firme reklama?!?
Čak i onaj gdje se traže Mercator naljepnice :unsure:
Evo nešto što se tiče dm:
jučer sam prolistala njihovu knjižicu s popustima od 25% i vidim zanimljivu stvar, koja se očigledno širi ko zarazna bolest -
stavili su na popust šampon za suho pranje za tamnu kosu na popust (batiste), cijena s popustom oko 36 kn,
a kao regularna navedeno je 47 kn što uopće nije točno.
Ova cijena s popustom im je inače njihova redovita cijena
(znam pouzdano jer sam ga kupovala nekoliko puta unazad 6 mj).
eto, sad znaš da će nakon te akcije nova redovna cijena biti 47kn :)
ah, ništa onda od kupovine ubuduće. morat ću ipak češće prati kosu vodom i običnim šamponom 8-)
ja se svaki put šokiram cijenama kad uđem u dm. tako da unazad par mjeseci tamo kupujem samo njihove pelene i bonove za mobitel.
Kupuje li netko pelene u Mülleru? Zanima me kakve su i koliko koštaju (red veličine u odnosu na dm :mrgreen:).
Dobre su ove u mulleru, ali ne jedinica (preširoka je). Meni su dm-ove mrvicu bolje. Cijena je otprilike ista. + U DM-U mogu iskoristiti onaj kupon -25% na njih pa me ispadne 86 kn ona velika kutija (duplo pakiranje).
Meni su super bile Konzumove pelene!
ima li u meggle jogurtima, meggle mlijeka? :škartoc:
vidim da su nakon ove blamaze s mlijekom ( a prije nekog vremena su seljaci prijetili prosvjedima i trazili vece otkupne cijene za tu bolest koju nam prodaju!?!) meggle jogurti i oni vocni na snizenju!
Čini mi se da je dvojka, nisu im loše pelene.
Meni su bile ok i Lidlove.
Iako smo 90% bili platneni :)