ValaMala, prekrasno! Čestitam!
Želim ti sreću!
Printable View
ValaMala, prekrasno! Čestitam!
Želim ti sreću!
Vala mala, prekrasno, radujem s s tobom i molim kao i do sada da bude sve ok, ma mora biti. Čuvaj bebice i uživaj :klap::klap::klap:
Vala Mala ovo je pravo čudo što se dogodilo, ma koliko bilo to riskantno nadam se i vjerujem da će dobro završiti:heart:
Vala, ~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje bebice, uistinu nevjerojatna priča.
Vala Mala čestitam na :heart::heart::heart: prekrasna i hrabra srčeka ..
ValaMala, ajme koja prica!!! Tebi i tvojim mrvicama zelim svu srecu svijeta!!!!:heart::heart::heart:
Valamala drago mi je da se sve napokon dobro pazi se i čuvaj :-D
ValaMala čestitam, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za male borce:heart::heart::heart:
vala, koja čudesna priča!!! svaki dan škicnem da vidim šta je sa tobom i evo najbolje verzije! neće biti lako, ali dan po dan i izgurat će se.
sretno!!!!
Vala, cestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok
Vala Mala toliko smo vibrirali za tebe i evo isplatilo se :klap:.Cestitam ti na :heart::heart::heart:. Bice tesko ali sa tvojom voljom i zeljom mislim da ce sve biti ok.Neznam kakve si konstitucije i kako ces sve to podnijeti ali nisi ni prva ni poslijednja sa trojkicama. Slusaj dr. i samo hrabro.:-D
Joj Vala presretna sam zbog tebe :) od srece sam zaplakala! Drzi se, bit ce sve za 5 :) :* za tri malena srdasca i tvoje veliko
vala mala, uistinu čudesno, iskreno ti želim sve najbolje u budućnosti i da sve bude u redu:zaljubljen:
Vala Mala, šta reć? Vaaau! Sretno i drž se!
Ajme, Valice, koje iznenađenje!!! Woooow! Kad sam vidjela tvoj dugi post nisam odmah primjetila 3 srca (tek sam se probudila :)), pa sam sa strepnjom čitala i nadala se happy endu, a kad ono :o trostruki happy end! Čestitam od srca za tvoja 3 srca! Sad samo polako, organiziraj sve oko sebe i nemoj ni prstom mrdnuti, neka konačno neko drugi radi za tebe. A ti odmaraj i slušaj svoje 3 mrvice! One sad imaju najveću prednost. Znaš i sama da je to visokorizična trudnoća. Želim ti svakako školsku trudnoću!!! Juuuuhuuu pa ti nosiš trojčeke!!! :-D:-D:-D
Coolerica, K. ti je preššššlatka!!! :*
Danas 5 dnt...nista se ne desava:cekam:
Kod mene jutros test negativan 12 d.n.t. eto nemam se više čemu nadati
Mali Mimi ajme baš mi je žao!:love2:
Mala Mimi, žao mi je jako.
Alma, meni danas 17dpt, beta pozitivna, i od simptoma imam samo to da nema M! Prema tome, opusti se i čekamo s tobom ono najljepše.
Svima ~~~~~~~~~~~~~ od nas.
vala mala, prekrasno...
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i tvoje tri mrvice
mala mimi :love2::love2:
ValaMala .... bravo za tebe i tvoja tri hrabra srca .... čuvaj ih ..... :-)
Vala Mala ajme koja prica, ...zao mi je sto si prolazila kroz sve to...trud se isplatio..2 embrija-tvoj strah od trojceki-.:heart::heart::heart: Bog je tako htjeo :love:...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~puno vibri za dalje , drzite se
:-( mala mimi, zao mi je :-(
Mali Mimi, žao mi je..
Vala Mala čestitam i sretno!
Mali Mimi :love2:
mali mimi :love2: ali pričekaj još betu... možda te iznenadi :yes:
mali mimi, žao mi je:-(...drži se draga!!!Ja se ipak još malo nadam da ćete beta iznenaditi!
Danas 12 dnt.....29 dc.....od simptoma cice ogromne:oops:...MM oduševljen...krvi nema ni u tragovima hvala Bogu... stalno neko štreckanje dole...češće mi se piški i malo se pojača štreckanje nakon piškenja....ne znam kak da idem vadit betu...rekla sam sama sebi da ako ne prokrvarim do pon da ću čekat 28.06. a sad mi se to čini taaaako daleko
~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima za što treba
:oops:ne kak nego kad... da idem vadit betu
Tantolina, ja sam vadila 12dpt i beta je bila pozitivna (3dn embriji). Dobivate li nakon transfera injekcije (decapeptlyl ili nešto drugo)? Ako ne, trebala bi se vidjeti.
Možeš već sutra ići vaditi, ali ako uspiješ, izdrži do zadanog datuma! Simptomi su ti krasni! :zaljubljen: Ženo, ti si trudna! :-D:-D:-D
Mali Mimi, žao mi je :(
tantolina super su ti simptomi, daj se strpi još malo. U Ri nas tjeraju da betu radimo dosta kasno, ali imaju i oni svoje razloge. Dobro ti se piše, sad još samo strpljenja. Ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ jako jako!
VAlaMala kakva priča.. bravo za 3 srca!
valamala, sve ce to da bude super ,vidjet ces! jedva sam cekala da se javis i sad kad sam procitala za tri srca odusevila sam se... poznam jednu sto je radila potpomognutu u beogradu ,vratili joj tri mrvice da bi se jedna podijelila u jednojajcane blizance tako da sad nosi cetvorke!!! kod nje je sve ok . sad je u 20 tjedn i jedino sto cesce ide na kontrole . tebi zelim da rodis sve troje zive i zdrave djecice ,,, znam da ce biti tezak put ,ali ti si jedna jako jaka osob ai to ces sve izdrzati... saljem ti tisucu pusic...
Tantolina i ja mislim da si trudna.Ja sam uvijek do sad vadila betu 13dnt,a cijelo vrijeme od transfera me (.)(.) bole i uvecaju se a sad nista.Gnjavim ih svaki dan i provjeravam k'o kakav manijak:lol: i to me zabrinjava,mada znam da je jos rano.Ali sve nade polazem u ovaj fragmin koji sad primam jer ako sad ne uspije onda vise nemam nikakvu slamku za koju se mogu hvatati,nego se pomiriti sa sudbinom i ici u postupke dok ne upali ili dok sva jaja ne potrosim:-|
Mala Mimi sacekaj betu ona je ipak jedini stvarni pokazatelj a dotad evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~