Prekrasno! Neka cure žive dug, radostan i zdrav život! Čestitam od srca!
Printable View
antesa prekrasno!! čestitke na curicama! <3
Antesa, čestitke od srca, a curama želim sretan i dug život. Uživajte u sreći!
pozdrav svima! nova sam na forumu. vidim da ste podrška jedna drugoj, volite pomoći pa sam i ja ovdje :)
na listi čekanja sam za ivf , broj 464/2012, prvi mi je put. čitam vaše postove , pokušavam naći nove informacije, a ako išta korisno sama saznam , objavit ću. lijep pozdrav!
evo i ja sam konačno s mrtve toče krenula u posjet SD-u ... idemo sve nanovo...dr.B je ispisao popriličan popis nalaza kaj trebam povaditi ... pa čekam svog inačeg "jaaakooo vrijednog" ginića...koji je očito cjelo ljeto na plažici ,da konačno dođe i da mi uputnice :( stari jarac,uvijek s njim neki problem :-P ... ljubim vas sve i svima želim uspješnu 2013 !!!! :) btw...nadam se da će i gore na SD-u biti malčice brži kaj se tiče tih postupaka i lijekova :-P
antesa cestitam
i moja princeza je stigla 12.6 u 8:15 carskim rezom sve je super nama je ovo bio prvi stimlirani ivf na sd i samo rijeci hvale imam za sve gore
pozdrav cure! ja sam broj 464/2012 i danas sam zvala da provjerim kad dolazim na red, ali sestra je rekla da više ne govori preko telefona tko je kada na redu, nego se treba naručiti kod svog doktora i to poslije 1.9., kad završe godišnji...već sam nestrpljiva , čekamo od 11. mjeseca prošle godine, rečeno mi je da se lijekovi čekaju 6 mjeseci, a ovo će sigurno biti i godina dana čekanja :-( da li se meni čini ili je zapelo samo na sv. duhu? prijateljica mi se naručila u drugoj bolnici i došla na red točno za 6 mjeseci...
vidim da su neke cure oko broja 400 pa bih vas molila da mi kažete da li ste vi već dobile lijekove? hvala puno :*
__________________________________________________ _______________________________
ja´80, endometrioza, 1 jajnik začepljen
on ´85 oligoastenozoo, poslije normo
SD čekamo lijekove za 1.ivf ( DECAPEPTYL/GONAL F)
Ninika, ja sam 407 i rekla mi je sestra da se javim u rujnu da se naručim kod doktora i da ću dobiti lijekove.
bok, BubaSanja! 407 tek... http://forum.roda.hr/images/smilies/shocked.gif hvala na odgovoru, mislila sam da su došli malo bliže mom broju...možda se vidimo, pozz :-)
]Pozdrav svima.! I ja sam nova ovdje pa me neke stvari zanimaju,jer nisam baš upučena u sve.!
Ovako,dajte mi recite koje pretrage se moraju napraviti prije potpomognute oplodnje.?! I da li uopče dr.Bauman radi potpomognutu oplodnju nakon jednog spontanog.? jer sam čula priča da jedan spontani ginekolozi smatraju pod normalno.
Imam veliku želju otić na SD jer sam čula koliko je dr.Bauman izvrstan u radu,a ja i suprug več godinu dana,
(od prvog spontanog) radimo na bebi i ne prima se ništa. Istina je da je razlog spontanog bila Ureaplasma,ali sada
mi je taj nalaz uredan. Još tjedan dana čekam,da vidim papa test pa ako je i on uredan,krenula bi kod dr.Baumana.!
I kakve to tablete svi dugo čekate,baš me interesira.?! dal to sve žene dobe.?!
P.S.- NADAM SE DA NISAM PRE DOSADNA S PITANJIMA AL ŽELIM SVE ZNATI DA MOGU KRENUTI NEGDJE,JER VEČ SUPRUG I JA POLAKO GUBIMO VOLJU ZA TRUDIT SE. Još je dodatni problem što on stalno mora po terenima pa gubimo dosta vremena.
Super ste mi.!:-) pusee svima koji kao i ja iščekuju toliko trudnoču i plusić.!
Prvo se naručis na konzultacije zovi sada već ,jer na red dojdes za mj dana,zovi poslije dva prije ti se nitko neće javiti.Slijede ti određeni nalazi i brisevi,i onda se dogovaras sa doktorom,ali nekako slutim da ti slijede prvo tri inseminacije(AIH-a)
Ja dobila danas lijekove. U iduću srijedu idem vidit ima li cisti i krećem sa Decapeptylima ako ju nemam.
Weeee!! :-)
super, BubaSanja! samo naprijed! ja zvala pa mi rekli da u 9mj daju lijekove do broja 450, nek se probam u 10 mjesecu naručiti...samo da pitam da li su se neke od vas zapisale u više bolnica pa čekaju gdje će prije doći na red? da li se to može?
pozzz drage moje....nije me bilo dugooooo, ali eto....ja mm smo sve nalaziće povadili, preživijela sam prohodnost jajovoda i sada evo u 10mj, krećemo sa AIH....evo danas mi je prvi dan sa klomifenom..... u srijedu idem nas folikometriju heheh valjda sam dobro napisala....:-)
ako koja ima iskustva sa bolovanjima, moj ginić mi je rekao da imam pravo na bolovanje, ali koliko mi nije rekao, razgovor je vrlo kratko trajao.....negdje sam pročitala oko 14 dana....pa ako koja slučajno zna da mi javi..bila bih zahvalna..jer posao koji radim je užasno stresan, i svaki sam dan po dodatnim stresom...ipak mi je ovo na prvom mjestu i najvažnije.... pa ako koja ima iskustva.....javite mi..... hvala unaprijed....
drage moje i da ovo razdoblje u životu nam brzo prođe i da što prije ugledamo visok bete, dvije crtice i imamo svoje male bebice...:bye::bye::bye:
pozdrav cure :bye:
nije baš aktivno ovdje?!
evo da se "predstavim": mm i ja smo hodočastili na VV s kojeg su nas uputili na rebro ili sv.duh radi muževe azoospermije, trebaju mu sad uraditi biospiju testisa, pa smo se mi odlučili za sv.Duh... 7.10. smo naručeni na konzultacije kod urologa dr. Stojčića..zna li netko da li tamo štrajkaju..? nazvat ću naravno, u petak, al ako netko možda zna? hvala.... :)
Moji su lijekovi stigli no danas kad sam se pokušala naručiti za podizanje istih i konzultacije kod. dr. B. rekla mi je sestra da do daljnjega tj. dok je god štrajk ne mogu ništa.Ne mogu doći polijekove niti na konzultacije, apsolutno ništa. Što sad?
Cure, je li koja od vas vadila krv za betuHCG na SD? Ako koja je, zanima me kad se ujutro treba doći odnosno do kad se primaju pacijenti za vađenje krvi i koliko se čeka nalaz?
Pozdrav. Ja sam vadila ljetos vise puta. Uvijek sam dosla odmah ujutro tako da nisam sigurna do kolko vade, nesto mi zvoni do 10 al ja sam bila uvijek oko pola 8, 8 tamo. Nalaz je kako kad. Uvijek kazu poslije 1. al je vecinom oko 11 vec gotov. Samo je jednom bio oko 13h
neke cure su se prestrašile kad su čitale na temi odbrojavanje o sd...moram reči da su mi dr i sestre bile ok,ali ja sam otišla sa sd jer nemam vremena godinu dana čekati lijekove i jer sam imala dva transfera koji su trajali pol sata i bili bolniji od punkcije,a dobro znamo da traumatičan transfer umanjuje šanse za trudnoću. ne znam kaj se ta dva puta na sd dogodilo,ali meni je i prije ta dva svaki transfer na vv bio lagan i kak treba biti i ovaj sad zadnji....da i malo me smetalo kaj mi je na folikulometriji svaki put drugi dr i onda mu moram objašnjavati koji mi je dc,koju terapiju dobivam i kaj mi je dr koji me gledal rekal prošli put. nijedna bolnica nije savršena,ali da opet trebam ići išla bi radije na vv.
Sve je kako se izboris! Ja sam dobila i opcu anesteziju za punkciju bez problema i transfer je bio bezbolan i sve fm je radio isti dr.. I uspjelo je iz prve..
da, ti si jedna od rijetkih sretnica...
Neznam kako bi se mogla izboriti za sebe ako svako jutro folikulometriju radi drugi doktor ili ako punkciju imaš u nedjelju kada nema anesteziologa ili pak, kada su ti bolne folikulometrije ili transferi...
Sad mi na pamet pada ona pjesma...nije mi jasooooooooo.....nije nam jasnoooooooo
Inače znate li do kojeg su broja došli? Jesu li riješili prošlu godinu?
Jesu li uopće krenuli raditi ili štrajkaju još?
Ja sam do sad bila na SD i išlo mi je na živce isto što i vama žene, smetala me je ravnodušnost i manjak suosjećanja.. Ali mislila sam da je tak svugdje, dok nisam došla na VV... Daj zamisli, tu možeš dr.A dobiti na telefon, i razgovarati s njime ko sa čovjekom:):) Daj ti probaj dobiti dr na SD, i to još subotom.. Nemoguće... Barem meni! Znam da nas ima puno i dr su preopterećeni, ali ljudskost je nešto što ili imaš ili nemaš...
Sve u svemu, otišla sam dalje zbog godine dana čekanja na lijekove, jedino sam zahvalna dr.I što mi je dala preporuke za faktore na trombofiliju, jer mi ih ni dr.B, ni dr.T nisu dali... Sretno svima !!!
Draga Kika, od srca ti želim da bude VV dobitan iz prvog puta! Sve si rekla što treba reći...
kika ti si bar dobila preporuke za trombofiliju,meni ni to nisu dali a molila sam.....izgleda da 10 neuspješnih transfera neki put i sa savršenim blasticama nije zabrinjavajuće
Drage moje pozdravljam vas! imam pitanjce: gdje mogu izvaditi hormone "PROTEIN S " i "HOMOCISTEIN" zvala sam petrovu,bila na zavodu za javno zdravstvo Andrija Štampar , zvala rebro,vinogradsku,sv.duh.....neznam di bi više.... naravno znam da postoji opcija "privatnik" ,al prvo tražim besplatnu soluciju... zna li tko ??? hvala!!
Homocistein na Vuk Vrhovcu.
hvala puno frka !!!
cure na kojem smo broju ... do kud je lista stigla :-D ?! pusa
Pozdrav svima i imam pitanje ako mi itko može pomoći. Prije 5-6 godina sam bila u postupku na Sv. Duhu kod doktora Baumana. 2 IVF (bez uspjeha) i nakon toga sam odustala (čitaj: sve lječničke papire sam nakon toga bacila :-( ), i sad me zanima da li postoji mogućnost nekoga gore kontaktirati i da li oni uopće imaju moju lječničku povijest jer planiram nastaviti "borbu" u Splitu pa da imam sve papire. Da li je to moguće?
Manuela oni ti vjerojanto imaju sve te papire ali najbolje da odeš gore, ako se sjećaš u onu sobu gdje nam muški idu dati uzorak sjemena. Eventualno probaj nazvati ranije telefonom
A mene sada zvala prekrasna doktorica I. da me obavijesti da mogu doći po lijekove, broj 447/12, no eto ja trudna. Pitala me gdje, ja joj rekla u Petrovoj, lijepo mi je čestitala a ja se zahvalila. Ona je mene predivna i želim joj puno stučnog uspjeha, naravno uz neka poboljšanja i investicije u kliniku
tek su na broju 447/12..sad mi stvarno nije žal kaj se nisam zapisala jer bi taman do 40-e došla na red
linalena bar bude neko prije došal na red
Cure što se dogodilo sa SD ? Nije me dugo bilo i konačno sam se odlučila za novi postupak, vidim da nema puno forumašica, a i nema gužve gore. Već sam godinama na SD i nisam razmišljala otići. Između redaka sam skužila i neke negativne komentare... uhhhh...
Jučer sam dobila lijekove i slj.tjedan sam valjda u postupku ako me "vještica" ne prevari.
pozzzz
Mary Ann koji si ti broj ? ... s obzirom da si dobila lijekove.... ak je li-le zvana za broj 447/12 ....pa ja ne vjerujem ... ja sam onda na redu isto kak kaže Iberc do 40-te .... zbilja što se to događa... ja sam konačno prikupila sve nalaze ...ostao je samo Protein S kaji navodno nitko ne vadi osim privatnici !?! a sve bolnice sam kontaktirala ... nemoguće al ok :-P
KLeopatra probaj nazvati gore i pitati, možda se još koji broj očistio ili jednostavno uskočiš
MaryAnn sretno i da se krene
[QUOTE,ja sam isla kod doktorice i obavila 3 AIH-a,ali me nitko nije slao na HSG sto je meni isto bilo jako cudno pogotovo sto sam ja imala 3 operacije i imam priraslice najvjerojatnije..pitala sam doktoricu za HSG zbog straha od izvanmaternicne trudnoce(jer su mi rekli nakon operacije da sam jako rizicna za to),ali ona mi je rekla da se i zdravim zenama desi izvanmaternicna..blago receno,bila sam razocarana.[/QUOTE]
cure, je li i dalje praksa da se rade inetrauterine inseminacije bez prethodnog HSG-a?
ako je tako, uopće ne čudi niska razina uspješnosti MPO-a na Svetom Duhu.