milasova drago mi za tebe,drzim fige :)
Printable View
milasova drago mi za tebe,drzim fige :)
Milasova drago mi je da je dobro ispalo? da li si dobila kakav analgetik prije ili si veliki tolerant na bol? Mislim da je 10 js super rezultat i dobro pogođena terapija.Ja sam amh vradila u laboru i platila 250 kn, u vinogradskoj kosta 264 kn, dosla tam okrenula se i otisla doma jer je bilo 200 ljudi ispred mene , za vv nemam pojma. Za vinogradsku ne treba uputnica samo im moras reci za kaj ti treba.
Milasova a kaj su ti rekli kad je transfer?
Dobila sam neki koktel,evo ja cijelo vrijeme u skitnji..idem sad doma malo odmorit..
Sutra zovem da vidim e se sta oplodilo..
Brine me to sto.dragi je dao mrvicu uzorka,jadan nije mogao se skoncentritrati,sve na silu..kaze da mu je bilo uzas..toga me strah..kaze da je dao samo.par kapi..ko ce izdrzat do sutra?
Hvala vam curke :-)
Milasova super, to je odlično kaj ne 10 js.... jesi ti bila na punoj stimulaciji
Milasova, dan je savršen za ležanje ispod deke i uživanje u toploj čokoladi, na primjer, i nekom dobrom filmu. Bit će kako će biti, ne ovisi o vama. Ipak, sretno sutra. :-)
Milasova to je super....biti će nešto,bez brige...Sutra budeš znala sve.....sad se samo odmori...i neka bude veselo u lab-u....:-)
Milasova sve bude ok samo hrabro!:-)
Konfuzija šta ima novoga kod tebe?
Hvala vam:) mirnija sam dosta,a bome sam i dragog morala umirit..koma se osjeco..
Vjerujem da ce naci par kvalitetnih...
S vremenom se čovjek i na to navikne pa mu je potpuno svejedno kak wc izgleda. Tako je barem mm rekao. A onda je to ono što zapravo i je, čista mehanika :plazijezik:
Ja se nadam da se vaši muževi neće morati navikavati na to.
milasova, za hrabre plivače i dobar tulum~~~~~~~~~~~~~~~~
Moj mm ima traume od spermiograma, Bože kakav će tek biti kada bude sada morao davati uzorak za oplodnju :-o
malisova8 - sve bude na kraju ok, vidjet ćeš...
ja sutra idem na prvi uzv. U koliko se sati treba doći tamo? Meni su samo rekli "ujutro".... a koliko ujutro 7,8,9,10???
Meni su rekli da dodjem u pol 8 oba puta kad sam isla na UZV i nisam cekala vise od 10-tak min.
Sirena,dođeš oko 7 tam da budeš što prije gotova jer se inače budeš načekala.ja sam obično dolazila tak 15 do 7 i čim počnu raditi me zove.dr dojde oko pol 8.
sretno na ultrazvuku
A ja prvi put kad sam isla na Uzv sam dosla oko 8,ali dr.se pojavio tek u 11.. Poludila sam cekajuci..da sam dosla u 7 bilo bi mi isto..cekaonica je bila krcata
Tako da nema pravila..
Evo zvala lab,doslo je do oplodnje..imam ih vise oplodenih,pa sutra moram zvat da vidim koji dan ce biti tramsfer..juppiiii,bas sam sretna
Eto vidiš da je sve ok.
Milasova dočekali smo i taj 10 mjesec i tvoj postupak, jako sam sretna da sve ide kako treba. Očekujem veliku betu tamo za cca 17 dana :-) I svim ostalim curama i suborkama šaljem pozitivne misli i energiju, čitam vas svaki dan i u mislima sam s vama. Pusa svima!!!!!
Curke hvala na info :)
dakle sutra buđenje u pola6 i pravac PPetrova. Jao samo da se pokaže koji folikulić ... valjda bum reagirala na klomiće..
Malisova, jako sam happy zbog tvojih vijesti, sve ide kako treba, super!!
Hvala vam cure,necu razocarati:)
jednu stvar moram reci "teška srca" - ali postale ste mi draže nego facebook makar vas ni jednu ne poznajem- hvala vam cure!!
Super vijest Milasova :-D kad je transfer?
Cure koja od vas ideu postupak u 3/13
Evo ja sam u postupku u ožujku.
:-)
A kod koga si u Petrovoj? I jesi dobila koje hormone moraš vaditi? Ja to još nisam, ali 27.11 idem na kontrolni uzv nakon operacije pa se nadam da će mi onda reći nešto više.
Transfer je u ponedjeljak,5 dan:) idemo na blastociste:)
Vidiš bila si u strahu a ovo je super vijest!!
Milasova odlična vijest :-) jedva čekamo ponedjeljak!!
bili tvoja trudnoča dobro napreduje,kad je termin i što nosiš ako se smije znati?
strelec je moj dr.,a hormone me nikad nisu slali vaditi,osim prolaktina jer sam spomenula da imam iscj. iz cice.uglavnom,svi dokt. kod kojih sam bila su mi rekli da mi je s hormonima vjerojatno sve u redu kad imam redovnu m i o.sad sve više razmišljam da to provjerim..na kontroli sad budeš sve znala,i pitaj dr sve kaj te zanima,sigurno ti bude objasnil(a).kod koga si?
gledam i ne mogu se načuditi. doktori iz Petrove nisu poslali našu forumašicu da napravi hormonske pretrage prije postupaka, pa ni nakon stimuliranog, ni AIH-a nisu tražili hormonske pretrage...
a par se vodi kao idiopati i trude se već više od 3 godine...
doktori, a da napravite hormonske pretrage? možda ovaj par tada više ne bi vodili kao idopatsku neplodnost, možda biste našli neki uzork i objašnjenje neplodnosti...
ma... nemam riječi za takvu praksu u Petrovoj... kao da su šarlatani...
fsh, lh, estradiol, progesteron, testosteron, TSH, amh... za početak.
prolaktin (jel bio lapsus:-)), ok sad vidim da je bio prl, al ti navedeni hormoni su odnove osnova
Meni isto Strelac vodi postupak, meni su stanje prepisali od lani, a da ih nisam išla vaditi sama na svoju ruku ne bi ni znala da mi je povišen prolaktin. Meni je Strelac rekao da njemu AMH ništa ne znači. Moja dijagnoza se navodno još uvijek ne zna.
neznam kaj da mislim,zakaj me nisu poslali..al vidim da puno cura vadi hormone na svoju ruku,i često se desi da u tom grmu leži zec..
kad sam spomenula svom dr hormone,odmahnul je rukom.prl mi je bil 25.9 (4-23),i dr S. i dr V. su rekli da je to u redu.
mislim da moram otić k svom dr i tražit uputnicu,bilo bi vrijeme da to izvadim.
Snupi,
je li Strelec prije stimulacije broji antralne folikule?
Žužy a kad ti je bio prvi ivf,kaj te nisu onda poslali da obavis sve pretrage? Jer sam ih lani prije maribora vadila.