Pošto ne mogu poslati poruku (nemam tu opciju) šaljem Vam svoj mail: jaca.novak@gmail.com :-)Citiraj:
Tinca18 imam ih jos, mogu ih poslati.
Javite mi se sa adresom u poruku..
Printable View
Pošto ne mogu poslati poruku (nemam tu opciju) šaljem Vam svoj mail: jaca.novak@gmail.com :-)Citiraj:
Tinca18 imam ih jos, mogu ih poslati.
Javite mi se sa adresom u poruku..
Ne mogu poslati poruku. Moze na mail tinakris983@gmail.com
Hvala!
Imate li još utrogestan možda?
Ima li netko duphaston ? Fali mi za nastavak terapije :(
Mozee, ovo je mail jojica0505@outlook.Com ,pa mi možete poslati poruku na mail i hvala do nebaaa
Mirena IUD
Poklanjam neotvorenu spiralu Mirenu, rok za umetanje je 12. mjesec 2023., kupljena u ljekarni u HR.
Ako netko zaista ima potrebe i indikacije za nju, a ne moze si priustiti rado cu ju pokloniti. Poslala bih postom bilo gdje, samo platite postarinu.
Pozdrav,
Dal netko ima Duphaston tablete da mu više ne trebaju?
Pozdrav!
Ima li netko možda menopur 75iu? Vidjela sam par objava, ali su prije godinu dana...
Trebala bih i cetrotide.
Imam gonal u penu, ostalo 300iu od ukupno 450 (rok trajanja 11.'22.) ako će nekome dobro doći.
Ima možda netko Gonal ili Ovitrelle za pokloni:cekam:ti ?
Imam. Još 300IU u njemu.
Nemaš još mogućnost privatnih poruka pa mi se možeš javiti na mail ivana7bas@yahoo.com
Imam i 20tableta letrozola (7.'24), ako nekome treba slobodno se javite.
Pozz zenice ima netko utrogestana ili duphastona viska?
Pozdrav!Trazim estrofem ako ima netko viska!
Nana, Mura, ja sam estrofem i utrogestan (i decortin i clomifen) dobivala na recept od soc.ginekologa...ne znam jeste pokušale na taj način
Ma i ja sam ali ja sam slucajno bacila kutiju sa cijelom karticom dufastona i sad mi neda recept jer sam jos trebala imati za jedan ciklus
Bok svima.
Poklanjam ljekove:
Letrozol 2,5 mg, vrijedi do 04/2024
Utrogestan 100 mg, vrijedi do 11/2023, dvije kutije.
Javite ako netko treba :)
Zbog odustajanja od MPO, poklanjam sve što sam skupila u ove dvije godine, nekome bude korisno:
Euthyrox 50 (47 tableta, exp 03/2024)
Euthyrox 25 (25 tableta, exp 10/2023)
Lindynette (12 tableta, exp 06/2024)
Femara (15 tableta, exp 12/2024)
Decortin 5 mg (8 tableta, exp 05/2023)
Andol 100 Pro (27 tableta, exp 10/2022)
Duphastone 10 mg (1 cijela kutija + 1 sa 35 tableta, exp 03/2024 i 09/2024)
Estrofem 2 mg (2 neotvorene kutije, exp 08/2024)
Pozdrav!Moze meni estrofem
Za Muru:
Može, samo što vam ne mogu poslat privatnu poruku, jer imate malo postova pretpostavljam. Napišite mi onda neki mail ovdje za dogovor…
Nije nažalost, već sam ga dala jednoj curi..
Već neko vrijeme nitko ništa nije pisao.
Pa evo da razbijem šutnju...meni bi trebao menopur ako netko ima.
A za poklonit imam letrozol (20tableta, exp.7'24) i clomifen (neotvoren, 10tableta, exp.3.'27).
Pozdrav, ima li netko viška Clexane?
Bok cure, poklanjam Prolutex 7 kom (10/23) i Enoxoparina 6 kom (11/23). Ako se dobro sjećam, Enoxoparina je makedonska zamjena za Clexane.
Javite se u inbox.
Antonela ne mogu ti poslati poruku, ali meni treba prolutex. Ako si iz Zg ili blizu, javi se molim te. Pokušaj ti meni privatnu poruku poslati, iako to mislim ovisi o broju postova... Možda zato ja tebi ne mogu poslati.
Hvala ti
Bok, jesam, u Zg sam
Bok Domaćica, pisala sam prije nekoliko dana i oatavila mail adresu da mi se javiš, ali mi post valjda nije odobren. Ne znam kako da poklonim ako ne možemo razmijeniti kontakt.
Mislim da moraš napisati 10 postova da bi mogla primati i slati privatne poruke, pretpostavljam da si novi član pa zato ne prolazi.
Ja sam isto blizu Zg i stvarno bi mi dobro došao prolutex jer ga sad kupujem naravno. Pretpostavljam da ga držiš u hladnjaku?
Piši da dostigneš 10 postova
Antonela ponovno napiši neki mejl kontakt
Pozdrav svima, dal ima mozda tko od cura Femaru ( Letrozol) a ne treba ili mu ostalo. Hvala
Poslano sa mog SM-A226B koristeći Tapatalk
Bok, pišem ponovno post da bi imala mogućnost poruka
Pisala sam, ali ga nisu objavili.
Bok, još jedan post tek tako