s_iva, cekamo
Printable View
s_iva, cekamo
Hej, uspjela se dovest, nekako, do kompa, red mučnina, pa malo povračanja, i još metalnog okusa, da ne nabrajam, kao što je ana-, javila danas beta se poduplala, i čula se sa dr, zadovoljan betom, reko da ne moram više ponavljat, al ako hoču, nema problema, a kako imam još 1 uputnicu, mislim da budem, radi sebe. Također je rekao da napravim ultrazvuk i obavijestim o nalazu, bez obzira kaj je na GO. Malo prije došla od ginića opće prakse, ultrazvuk je u utorak. Kako je prošlo,ako ne budem u mogučnosti doć do kompa, nekako ću već javiti.
M@tt, i druge čekalice, šaljem trudničke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu.
Plavo oko cestitam!! :)
Prijavljujem fail i ovaj mjesec
Kod mene opet loše vijesti.
Missed ab. u 10.tjednu. Mrvica se prestala razvijati prije 10-ak dana.
Ni ovaj put me predosjećaj nije prevario, gubitak simptoma a posebno mučnina prije tjedan dana odmah me zabrinuo.
Sada slijedi kiretaža...pa mali odmor...pa čim dr dopusti u novi postupak!
Hvala svima na podršci, i svima sretno!
s_iva, :love2:
odradi šta trebaš, odmori se i onda u nove pobjede!!!
s_iva :love2:
ni kod mene nema boljih vijesti, već drugi dan lagano krvarim, jako lagano ali dovoljno da mislim da je gotovo. Ništa me ne boli, dr. mi je rekao da ne dolazim ako ne boli i nema obilnog krvarenja do 7.8. jer ionako ne može promijeniti ništa pregledom(a eventualno vaginalni uzv može škoditi) a ako bude trudnoća i dalje onda će se vjerovatno vidjeti otkucaji srca i uzrok krvarenja, ako ne onda je li sve otišlo i da se dogovorimo za dalje:-(
Argente, žao mi je.. Baš sam pratila hočeš li javiti dobre vijesti.. Doći će vrijeme i za nas! Mora! :love2:
Kakvi su planovi za dalje? Kad se javljaš na humanu?
o s_iva, draga, drži se! slijedeći put će biti sve dobro!
Argente, kiss
olivera, ako ti nije problem otići negdje izvadit betu-ona bi rekla na kojem ste putu, zaista je bilo takvih krvarenja (hematomi) i da je sve završilo dobro, čekamo s tobom!
Plavo oko, čestitke!
s_iva,žao mi je... :-(
s_iva drži se...:love2::love2:
olivera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
s_iva :love2:, jako, jako mi je žao.
Olivera samo ti lezi i strogo miruj, možda je kakav hematom u pitanju a dr je ionako u pravu (znam iz svog iskustva). Nema se što napravit nego mirovat, pit Utrogestane i nadat se najboljem. Mislim na tebe i navijam za najljepši scenarij :heart:
Argente,jako mi je žao, nek' ti se pozlati idući put, držim fige!!
s_iva, ma užas, drž se! olivera, ne gubi nadu, nije još sve gotovo,samo strogo miruj!
hvala cure, molim boga da je nešto nevezano za bebu ali sam već spremna na sve, krv je tu kao šamar.Ona me drži realnom. U prošloj sam trudnoći dobila m i preplakala sve a otišla je samo 1 beba a druga je ostalau istom ovom tjednu i dobila sam decidualni polip koji je najvjerojatnije odnio drugu bebu 10tj.kasnije. Drugog objašnjenja nemamo jer su svi nalazi bili savršeni.Osuđena sam na čekanje, još 5 dana.Pusa cure, idem ležati.
posebno vibram sad za betu M@ttove drage; grlim Oliveru u nadi da je sve najbolje; Argente :( s tobom; s_iva, nemam rijeci koje bi te utjesile
sve Vas grlim, ljubim i vidite da jos mislim na Vas
sto se mene tice, moji osjecaji nisu bili u krivu kad su rekli da tu nesto ne stima, i ja krvarim vec dva dana ali samo dok idem pipi a sagnut se ne mogu jer mi je kao neka lopta onda u trbuhu, a svi na GO
M@tt, hocem tri brojkice sutra, jel jasno?? ;)
Hvala, cure, divne ste!
Nakon neprospavane noći mogu reći da me najviše brine što mi se u oba missed ab. plod prestao razvijati u 8.-om na 9.-ti tjedan. Prvo bude sve u redu, srce kuca, i onda razvoj stane na veličini od 1,5 cm do 2 cm.
Stvarno ne znam je li to samo nesretna slučajnost, ili nešto što još nismo otkrili. Ovaj put sam koristila Fragmin, ali nije pomogao.
Iva žao mi je....:love2:
recite mi realno po svojim iskustvima kolike su mi šanse da dođem na pregled i da dr kaže da nema ničega. Lagano krvarim, u biti samo kad odem na wc iscuri malo koliko se u ležanju skupilo, uložak skoro potpuno čist ali to traje već 3.dan. Bolova nema, za simptome sam već subjektivna osim što mi se jako vrti skoro cijelo vrijeme, i prije mi se vrtilo,ali sad još više, nije mučnina. I spava mi se puno. Da to nije od utrića koje sad pijem?
Olivera draga, jesi ponovila betu?
Utrići kad se piju na početku izazivaju pospanost, ali umor i pospanost su jedan od znakova trudnoće.
Znam dobro kako ti je, ali nitko ne može dati odgovor na tvoje pitanje osim doktor na pregledu.
Miruj i nadajmo se najboljem.
:-)
s_iva grozno je to što ti se dogodilo,grlim te jako i želim brz oporavak.. Nadam se da ćeš otkriti razlog..
olivera,miruj i nadamo se najboljem..mislimo na tebe..
Cure, pa danas samo loše vijesti! Grlim vas jako jako!!! :love2:
nisma ponavljala ß, dr mi je rekao i da je ab u toku ona bi još malo rasla a da ju vadim moram ići do grada, pa 2h čekati rezultate a sada mi je bitnije nego ikad ležati tako da odmaram i čekam njegov pregled. Imam dosta iskustva sa svojim mpo dr i mogu vam reći da je odličan stručnjak, svakoj od vas bi poželjela istog. Nije me poslao svojoj gin, on voli svoje pacijentice sam pregledati, dati savjet, toplu riječ. Pomoći mi ne može još ovih par dana, na ekranu bi se vidjela točkica ali dok nije vrijeme da se vidi srčana akcija nažalost može se samo čekati...u neznanju:-(
ne želim zvati vraga ali mislim da moje vrijeme još nije došlo:cry:
Saljem svim tuznicama zagrljaj...
Olivera tebi strpljenja, nadam se da bude sve ok ipak..
M@tt sretno sutra, nadam se da ces nam javiti dobre vijesti nakon svih ovih losih..
Saljem i kolektivne vibrice svima za sve sto vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ak se ne varaj, matovoj dragoj je danas 14dnt, a kolko vidim M nije dobila, tak da ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Matt, čekamo dobre vijesti!
Olivera ~~~~~~~~~~ da sve bude u redu! Miruj, to je sve što u ovom trenutku možeš napraviti.
Tikice, kako je prošao pregled?
divne ste cure,
ja sad čvrsto držim fige za M@tt
ne javljam se baš jer cijelo vrijeme ležim, malo spavam, gledam reprize repriza i čitam ljubiće, drugog u kući nemam
nevjerovatno koliko sam slaba i koliko mi se vrti, i da smijem šetati ležala bi, jedva gledam od pospanosti
ljubim vas sve, divno je kad upalim komp i vidim toliko podrške, sve bi vas povela na pregled sa mnom jer se malo bojim činjenice koju će mi gin reći, šta god da kaže znam da će me stresti
želim vam najveću sreću u malom pakiranju pa neka raste pomalo:heart:
olivera šaljem vibre i držim fige jako, jako da sve bude ok:fige:
s_iva nemam riječi utjehe, jer ne znam kroz što prolaziš, ali se nadam da nećeš odustati. Mora doći i tvojih 5 minuta:taps:
m@tt držim fige za lijepu brojčicu!
Matt, tebi i dragoj za danas želim sreću do neba....
I naravno čekamo te lijepe tri brojke....
M@tt i draga sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M@t-razveseli nas sa velikom betom~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Krv izvađena, rezultati tek poslije 15 sati... hvala vam svima na podršci. :heart::heart::heart: ste
s_iva žao mi je :-(.
olivera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok :love2:.
M@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu danas. :-)
m@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!!
m@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M@tt čekamo zajedno sa vama i nadamo se lijepoj brojci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i ja cekam :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
svi smo nestrpljivi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~