Palci naravno :lool:
Tangerina :love:
Danci i kod mene je more ohladilo :/
Printable View
Palci naravno :lool:
Tangerina :love:
Danci i kod mene je more ohladilo :/
Bravo, tang! I moj se probudio u zoru, ali ja se jos ne mogu pomaknuti, sve me boli od loseg madraca, samo se protezem. Nikad necu biti Anci :(
Sinoc sam onaj linkani bw, ali s prepolovljenim brojem ponavljanja :skartoc: nije mi se dalo vise.
Zaboravila sam prijavit poprilicnu upalu u gluteusima, u mojoj glavi je odmah okruglija :lool:
Inace silom prilika sam srezala secer i brasno jucer, napala me candida, pa da je izgladnim odmah
A rucali smo tako divno, napekli cevape, patlidzane i cherry rajcice iz vrta, plus salata od krastavaca isto iz naseg vrta.. i mislim da cemo i danas u slicnom tonu
Tang, hug za nespavanje i bravo za ranojutarnje vjezbanje!
Vikki, razumijem te za madrac. Ja sam sad dvije noci spavala na takvom i ne mogu docekati veceras svoju perfectu dreams u zagrebu :mrgreen:
Jutros sam vrlo lijena. Pijem kavu, veliko dijete cita Hobbita pored mene, ja nesto svoje, a mm portale :D
Slatko dijete spava. Pa idem na kavu u grad. Pa na rucak. Pa u Zagreb.
I Anci mora malo laganini :)
Ja cu se kupati popodne, mada ako je hladno kod MB, mogu mislit kako je ovdje.
Anci, bas lijepo jutro, za deset godina cu i ja imati takvo :D
jucer nisam ni isla jer je puhalo. danas ne puse pa mozda i ja odem provjerit jel bar malo ugrijalo :mrgreen:
Vikki :lool:
Anamar, divan rucak, obozavam patlidzane!
I cherrice i meso :D
Jutros ipak mali wo:
3 runde
5 dive bombers
10 sklekova
20 squat and leg lift
30 mc
40 air squats
Buy out tabata: high knees, double unders, scissors, jump tucks.
A sad ugljikohidratni dorucak, cujem da je svekar donio bozanstvena peciva od bijelog brasna :D
Anci nemam ti ja vrt, sve su te delicije bile nesto juznije.
zamjenila je tebe i tang, slicni su vam avatari :)
Evo odradila sam Tatianin trening za pocetnike (2. dio). Taj je tezi od prethodnika.
Moram Tonija i p90 stavit par dana u mirovanje.
Btw. ne bi ja imala nista protiv gozbe kod Tangerine :njam:
oj curke!
kratki pozdrav od mene!
flopi svaka cast! Prava vjezbacica nema sta!!
i kratki prijavak od mene - jutros isla trcati
prirodni antitalent
nije to za mene
trcala sam kratko, onako, malo trcala, malo hodala
i bilo mi je uzasno tesko...teske noge, tesko disala, a onda me jos i cijelo tijelo pocelo svrbiti :roll:
ne svidja mi se nikako, tako da je ovo vjerojatno moj zadnji pokusaj za dugo vremena...
nikad pave vjezbacice od mene
pusa svima
btw, jos se nisam okupala, brrrrr
zato klincima ne smeta
Flopi, draga moja sad sam vidjela slike i moja jedina pomisao je od tog trenutka: zelim stomak ko flioppiiii!!!!!! Naklon!! Predobar!!!
Ginger, mozemo si ruku dat za trcanje ;-)
Anci, ja sam jucer mamimu strudlu od jabuka \m/
Ja sam danas biciklirala po Rtu Kamenjak i dio nase rute je bila i Rocky trail 2015 po kojoj se prije mjesec dana vozila MTB trka po kamenjaru. Nesto prefantasticno!
Ukupno 30km.
Danci, koliko km, bravo, bravo!!!
Anci, kasnim cijeli jedan dan ali odradila sam zadacu, i to onaj tezi #42 i jos prvi petominutni abs sto si linkala. Bome ovaj 42 nije lagan a drugi je nekako full brza bila zuzi. Inace je znam i pricekat ali na ovom sam je jedva lovila pa cak i pauzirala jednom da je sustignem!
Mozda cu jos i trcat veceras ako se zvijezde poklope....
Ginger, u koliko sati si isla trcat? Mozda je vec bilo pretoplo.
Nisam se niti ja jos okupala, nadam se danas ako more bude ok.
Jutros sam se samo pržila na plaži. More je hladno. Baš šteta.
Imam užasnu upalu svega. Jučer sam namazala mg gelom potkoljenice pa sam se probudila s upaljenim butinama i trbušnim. Možda jer sam odradila uz more HIT trčanja. Dugo nisam odrađivala HIT definitivno.
Danci :naklon:
Ivama s bravo!
Palci nadam se da ce upala brzo proc!
Ja sam na plazi, more je taman za kupanje!
Danci, ajd da nisam jedina ovdje
Bravo za voznju!
ivana, ma nije bilo vruce, pol 8 kroz borovu sumu
al nije to za mene
idem sad umociti stopala u more
cijela skacem samo ako se netko utapa :mrgreen:
Moj jedan frend je jednom prilikom pri ulasku u more rekao sad mi je jasno sto znaci na prognozi more 1-2. Bome je i danas juznije od mb takvo, ali silom prilika sam se okupala. Sunce prziiii.
Ja vam svejedno zavidim!
Napravila sam tri runde zwow 42, nisam vise mogla ni htjela. Htjela sam ostaviti snage za 5min cardio i za rolanje s djecom :mrgreen:
42 je super, jednostavne vjezbe, a lijepo umori.
Zavoljela sam ne samo jump tucks, nego i knee hugs koji sam prije mrzila i zbog dijastaze pa ga mijenjala i straha, pa zbog bruha...
Sad se grlim ko velika :heart:
Hvala cure!
Neka netko posalje pass palci
Opet ne mogu na pp
Ginger, ja cu zakljuciti da si bila prebrza :)
Okupala sam se, hladno je kad ulazis, ali zapravo je skroz ok. I maloprije 4 vjezbe, 3 runde, core i gluteusi.
Sutra idem u nabavu peraja, ljeto ce mi se svesti na plivanje i lijecenje koljena.
Da, neka netko palci pošalje pass od flopice. Ne budite škrte. Trebam motivaciju da odem sada odraditi neki trening.
Još sam se prosula po mokrim pločicama, od šoka sam vrisnula i u trenutku dobila supernepopuštajuću i povraća mi se glavobolju. Uzbuđenjima nikad kraja. :mrgreen:
vikki, plivanje će definitivno pomoći koljenu.
Hvala Anci! :-)
Palcice, kako si odradila hit trcanje, sprintevi, brda?
I je li te ikad peckalo od mg ulja, ja sam ga napravila, ali me zna peckati kad se namazem pa sam odustala, mislim da sam mozda pretjerala s kolicinom :/
Ravno, sprintevi i kratke pauze. Odokativno jer mi je staza bila nova.
I mene pecka prvih nekoliko minuta i nekako mi je ljepljivo, ali definitivno pomaže. Taj gel mi je otkriće jer nemam strpljenja sjediti i točati noge s magnezij-kloridom.
Super, nisam bila sigurna smije li peckati. I meni je taj gel otkrice.
Palci jesi se udarila?
Anci, zwow 42 kazes? Bas pogledam koji je.
Iako sam mislila trcat danas :/
Slazem se za more da nije hladno, ginger danas malo po malo i udji! Bit ce ti drago poslin
A flopi je diiivnaaaa :zaljubljen: i jos se nisam sjetila na koga me podsjeca
Jucer otrcala 5,59km. Napokon sam probila granicu od 5km.
ovo mi je :naklon:
molim te reci mi da si nekoć davno mrzila ta pusta skakanja
još pamtim kako si u jednom prijavku napisala "i onda još dvije minute high knees" kao da je to nešto ono - 10 čučnjeva
a meni je pola minute za crknit
primjećujem da pinku pinku manje mrzim takve vježbe, pa možda za tri godine dođem do neke neutralne pozicije :mrgreen:
tangerina, nisam anci, ali bas sam nekidan poslin insanitya komentirala kako vise ne mrzim te jump tucks i kako mi nisu teski kao prije :)
zhang bravo :klap:
Tang :*
Jutros personal record, 11 km!
Trcala. Brzina so-so, ali nisam ni pratila, bas sam samo trcala.
Ja sam kupila konop za preskakanje. To će bit moj kardio, da ne bude baš samo joga (balet su mi ukinuli već prije nekoliko mjeseci).
Je li se netko preskače aktivno? Zasad ću se držat ovog plana.
Ovih sam dana radila malo joge za jutarnje "centriranje" (i popodne još zapravo trening). Baš mi je pasalo, pokušat ću da bude svakodnevno.
sasa, meni to tvoje zvuči kao ozljeda tetiva zadnje lože. Ako jest, time se treba pozabaviti, jer je to ozljeda koja samo raste ako nastaviš trenirat po starom.
Paaa, ako ju nije prestalo boliti do sad, onda vjerojatno nije živac.
flopice, krasna si i super super trbuh! :)
zhang, Anči, bravo!
mb, više sam se rastegla sva i kako imam upalu svega ne znam jesam li se negdje jače udarila.
vertex, baš i ja planiram uvesti preskakanje konopa kao hit. Kad se sretnem s mm pitam ga kako mi je slagao. Znam da sam recimo skakala 10 sek. pa 10 odmarala i tako naizmjenice prvo pet, poslije 10, 15, 20 minuta, a to ljeto postigla da mogu i 30 minuta tako. Tada sam bila tanka ko šibica. Nekad bilo, sad se spominjalo. :-)
Vertex, ja imam jump rope :mrgreen:
Koristim ga nekad kad sam vani, ali ne redovito.
U svojim treninzima skacem glumeci da umam uze, nemam bas mjesta u stanu.