aqua, pa nije mala susjedina, nego tvoji geni
samo ti budi ustrajna i skupa će te se kockati s trbuščićima
genijalno mi je kako neki ljudi uspiju svoje sanje pretočiti u stvarnost i još povući druge za sobom
kavofob :klap:
Printable View
aqua, pa nije mala susjedina, nego tvoji geni
samo ti budi ustrajna i skupa će te se kockati s trbuščićima
genijalno mi je kako neki ljudi uspiju svoje sanje pretočiti u stvarnost i još povući druge za sobom
kavofob :klap:
Mogu s moba na mail poslat,pa ako je ko voljan prokomentirati moze mail na pp..
sasa, zwow 49 odrađen
isusek, umrla sam i nisam lijepo mislila o tebi dok sam radila :-P ali jesam kad sam preživjela :lol:
prije zadnjih 10 burpeeja kažem zuzki "odgajat ćeš moju djecu ako ne preživim", a sinek (11g.) se nagne da vidi kak izgleda i kaže "ooo, može, može" :lol:
idem se tuširnut pa pričam još :angel:
ps
zhang, nadam se da onaj novogodišnji nije teži od ovog, ovo mi je bio top, osjetim kak mi zubi trnu :-o
Idem vidjeti ovu 49-ku
Kavofob :lool: genijalan je mali!
Umrla sam!
Danas sam radila zwow 11. Ili 12? Onaj sa 100 high knees i reptile burpees. Nisam imala vremena traziti vjezbe, a sasin mi je bio dug. Sretna sam da sam i ovo ubacila jer sam si ostavila hrpu posla za ujutro.
U kaficima pijem kavu. Ili obicnu vodu. Ili ako sam na putu pa se ekipom s posla izadjem, onda pivu :mrgreen:
U planinarskom domu velebitsko :D
Maruska, to ti je jedini nacin, nemoj kupovati i gotovo.
Zhang pa ti si ju radila prosle godine, ja vidjela na starom topicu pa se pomamila. Danas 24 i 26. Tesko mi je i malo sam brljala. Nisu treninzi tako teski nego me neki umor savladao pa sam bila spora i dekoncentrirana.
aqua, super. ja ću ovaj put uzeti i tenke, tako da očekujem za sebe ceh cca 25 frankića. javila se i Maruška da će ponovno grudnjak uzimati pa evo... birajte curke i javljajte na što ste se odlučile :)
nisam ja na avataru, to mi je motivacija :yes:
flopica, hvala ti :love2: samo budi vrijedna i dalje :-)
milasova, ja sam ti poslala pp
Pa ajde salji :mrgreen:
Fotke su super kod vjezbanja, ja moram svoje posloziti malo.
kavofob,cicke s avatara su otkrile da ovo nisi ti...ipak ovo nije 75C :mrgreen:...
danas se nešto kontam koliko je ova tema odmakla daleko od one stare i njenih prvih stranica...dakle,N.popodnevna spavanja obavlja na cici pa imam kad čitat teme...čitala sam postove one i ove nove...stara je počela sa orbijima i kuknjavom kako se ne može a vidi teme danas...cure,došle ste do maratona :naklon:...
i da prijavim za danas c2 i šetnjicu od sat vremena...
Anci,ja bi takav trbuh:-) odlicno izgledas!!
Poslala..slikala sam se nabrzinu u svlacioni prije treninga..
Anci,ja bi takav trbuh:-) odlicno izgledas!!
Poslala..slikala sam se nabrzinu u svlacioni prije treninga..
Hvala :)
Vidjela sam slike, ti super izgledas! Trbuh ti je super, posebno na 4.slici!
kavofob :laugh: gleda me muz sta se smijem haha
mislava i ja bi fotkice :klap:
j-la, u pravu si, cicke me odale :mrgreen:
a za odmicanje teme također. odmaknula je daleko u zadnju godinu, od kada pratim, a ni ne znam kako je bilo sasvim na početku. jedva čekam još jednu godinu da prođe, bit će vojska 6-packa ovdje :-D
Ja se to ne sjecam..neke stvari nisam zapisivala u tekicu, nego tu. Planiram od iduce godine drugacije voditi tekicu, po datumima. Nekad npr odradim insanity i nigdje ne zapisem pa zapravo nemam pravu evidenciju. Sad moram ici vidjeti koliko mi je trebalo prosle godine.
Ja sam mislila danas ove zwow 11 i 12 koje spominjete, ali je vecina vjezbi za lower. A to sam prekjucer radila i osjetim malo misice, pa sam danas jedan upper od tati, a sutra cu ova dva. A preksutra onda 49 i za staru godinu onaj novogodisnji.
E da, kavofob, sin ti je genijalan :lol:
samo da podijelim entuzijazam :-D
s obzirom da mi se bliži kraj 30ds (još tri dana), gledam što ću dalje (odnosno, već sam prije odlučila, ali sam zaboravila pa sam gledala što sam si to snimila). i čini se da me čeka isto jillian, ripped in 30. sad sam malo proučavala po webu, fora su fotke prije i nakon. definitivno u ovaj ciklus uključujem i prehranu i jedva čekam vidjet što ću napravit sa sobom :-) :-) nadam se da će bit kaj za pokazat 8-)
aqua, pozdravljam, ripped in 30 je odličan.
zhang, teka ide i kod mene od 1.1.
do sad nisam niš pisala
thanks kavofob, sad mi se plan još više sviđa!
i da, ja isto motam po glavi ovo što je zhang napisala, pa mislim da ću od 1.1. i ja urednije zapisivati (ali mislim da će biti elektroničko, u zadnje vrijeme brže tipkam nego pišem :-( )
i još sam se sjetila (davno bilo), zhang se sjećaš kad si mi napisala da nek ja krenem svaki dan kao da je prvi. i eto, čini se da je upalilo, mislim da (kuc-kuc) ova navika ostaje :-) thanks :*
nego, koje su nam novogodišnje odluke/želje? :-)
Evo sam taman bila na odbojci. Poslije treninga uvijek idemo na piće. Popila sam ness od vanilije... Sr***! Kad baš nikako ne volim mineralnu... A da stvar bude gora, poslije odbojke utorkom, ide se na picetu i pomfri. Možda bi imala brže rezultate da ne idem na odbojku? :lol:
Ja sam pisala sve što sam vježbala. Počela sam 01.09. U nedjelju. To je valjda jedna od stvari na koju sam najponosnija - da nisam čekala ponedjeljak.
Meni je novogodišnja želja korigirati prehranu. Ali s tim ipak neću krenuti od 1.1. nego kad se vratim s godišnjeg (13.1.). I to je ok, zar ne?
:lol:
Možda je moguće, no neka stvarnih ljudi, taj osjećaj druženja se ne može zamijeniti... previše je virtualnosti svugdje. Zato se ozbiljno veselim druženju s vama na budućim utrkama :)
Moja novogodišnja odluka je trening 6 dana u tjednu, ujutro, odmah nakon buđenja i besprijekorna prehrana. Želja je 6-pack :angel:
Da čujem vas :)
moja novogodišnja odluka je smršati ovih viška 15 kg i ustrajati u vježbanju...
Maruška bitno je da imaš odluku, i da si odlučila kada...samo ustraj do kraja...
aqua mislim da ti ripped in 30 neće biti problem nakon 30 ds...neki dan sam radila zadnje sedmice iz oba programa i nisu mi bili strašni tako da vjerujem da i tebi neće biti problem...možda mi je week 4 ripped-a bio i lakši od 30 ds l3...
kavofob nekon 6 pack nekom da se bar malo dovede u red :lol:...
Odbojka mi je više za dušu nego za tijelo. :heart:
Moja je zelja za iducu godinu nastaviti vjezbati 6x tjedno, otici biciklom na Sljeme i postaviti sipku te maltretirati goste savrsenim pull upovima.
anci,hvala..
trebam još malo ojačati..i to mi je novogodišnja želja-nabiti par kila mišića,pogotovo na nogama i guzi:-) jednostavno obožavam dobre mišićave ženske noge,onako tipa Severininih..e to bi ja..
dobila komp nazad,samo sad trebam skontati staviti fotke u fotki:oops:
:lool:
Jao, sto se ja bojim za te bicikliste sto se spustaju s vrha brda :mrgreen:
Ne mogu ih gledati jer se bojim da se ne razbiju!
Moja novogodisnja: nastaviti vjezbati ovim tempom, nastojati se drzati 5,6 puta tjedno. Htjela bih smanjiti postotak masnog tkiva i eliminirati salo oko pupka i oko ruba hlaca :lool:
Sipku jos ne sanjam :D
Idem sad citati clanke za masno tkivo :mrgreen:
Aqua, bas mi je drago da ti je upalilo.
Negdje sam procitala otprilike: First, the hardiest thing is to start. Once you start, stopping becomes the hardiest one. :-)
Sto se tice novogodisnjih odluka, bas ih nesto nemam, kod mene odluke padaju na npr. 24.08. Onako, bz
...bez nekog reda i logike...
super su vam sve odluke :klap:
ja zelim smrsavit, sredit prehranu napokon a vjezbanje ostaje kako je, 3xgrupno insanity a 3 dana cu osim onih vjezbi ujutro probat sto cesce ubacit
biciklu ili trcanje.
I ja bih u 2014. pull upove. Da ubacim bubu u uho - polumaratoni, malo poznatiji 4.mj. - Rijeka, 6. mj. - Plitvice, 10. mj. - Ljubljana. Ne znam za one u Zagrebu....ima ih zasigurno najviše....
U 2014 namjeravam (neću pisati želim, nego namjeravam) vježbati 5x tjedno. Kombinacija zumbe, trčanja, jillian i shauna za po doma.
U trčanju cilj mi je polumaraton i postizanje bolje brzine.
Generalni cilj je doći do 57 kg (prema trenutnoj kilaži to znači 5 kg manje).
Moja boljka su listovi..jel zna koja nacin kako da njih podignem,ojacam?
Na ovoj stranici zna biti dobrih clanaka.
Pogledaj link: http://www.fitness.com.hr/vjezbe/vje...h-listova.aspx
ja sam noćas bila vani nakon valjda dvije godine
do 3 sata
osjećam se smlavljeno
ali idem odraditi svoj ds
u 2014. želim raditi 5x tjedno, biti disciplinirana
i malo više stabilna :mrgreen:
Cure super kako je tema živnula!!!! Imala sam šta čitati!!!!
Odlične namjere za 2014! Ja se pridružujem: znam da nema šanse da se ostavim vježbanja tako da to ispada, želim si samo nastavak napredovanja. Da li će se stomak skroz izravnat ove godine ili slijedeće, zapravo i nije toliko bitno...glavno da se teše ;)
Iako se nisam javljala, redovno sam odradila sve treninge redom iz P90X3. Imam upaletinu upper-a i absa. Ja Tony-a obožavam tako da i nisam nešto objektivna, ali meni je ovo nešto savršeno. Crkavam, ali uh kako uživam u svakoj kapi znoja :lol:
Sutra putujemo doma pa će bit više mira i slobodnog vremena....
clover, ta ista sirutka je osnovni sastojak adaptiranog mlijeka...
Aqua, super za plan, kombinacija sređene prehrane i vježbanja mora imati rezultata, naravno ne preko noći, ali će zato biti trajniji.
Milasova, odlično izgledaš, trbuh je super, pa ti si samo prije koji mjesec rodila :)
Sasa, samo maltretiraj goste, ja sam svoje kolege maltretirala na poslu sve dok neki od njih i sami nisu počeli trčati, možda da me se riješe :mrgreen:.
Clover, znaš li zbog čega se točno whey za vrijeme dojenja ne bi smio piti, zbog sirutke sigurno ne, no ne znam što sve od ostalih sastojaka/dodataka ima whey?
Moja n.g. odluka je samo srediti prehranu, zbog dojenačkih grčeva i izbacivanja svega živog iz prehrane navikla sam se na slatko, tj. razne vrste keksa i suhih kolača (tako da sam se sad počela i debljati nakon što sam skinula sve kile iz trudnoće :roll:).
Jučer kombinacija nekakvog cardia i vježbi za trbuh, konačno sam se pošteno oznojila :-)
Meni se p90x3 još uvijek "nabavlja", grrrr... to traje već tjedan dana.
Uz protest, Bob Harper, CC Cardio Conditioning.
Ak sutra ne bude Tony, durit ću se:durise: