Nadan se da mi nece odgadati jer sam kupila avionske karte..super znaci 8 komada..bravo
Printable View
Ziggy u istoj smo situaciji,i mi se nadamo nece biti odgadjanja jer smo kupili karte
a datum polaska stima...mozes cekati gore...a povratak mozes na aerodrom mjenjati uz naknadu ako treba!! kako ste se snasli za smjestaj? meni je bilo koma jer je tada bila ludnica od turista do maturanata...šupa od hotela za 50 eura...a prvi put smo si uzeli privat apartman blizu klinike...
Uzela sam si flexy za povratak racunajuci ako trebam dan dva produziti da mjenjam..uspjela sam navi u onom clarion congres hotel smjestaj..za 67 eura sa doruckom.. ma lidnica je i meni sad u 8 mj, jedva sam uspjela dobiti sobu..
Nadam se da necu trebati mjenjati nista previse..
Cure da vas pitam..iako mi to bas i nije vazno, ali eto..dali oni kad ides na donaciju, donorku biraju po nekim nasim crtama biraju, tipa visina, boja ociju, kose
Ziggy, uskladjuju i fizicki izgled i krvnu grupu.
Jeste normalno se duplala. Nije mi trebala kiretaza. Poslije jednog pobacaja ovdje ne salju na dodatne pretrage. Samo ako se nedaj boze vise puta dogodi. Uzrok se tesko pronalazi tako rano. Najcesci uzrok pobacaja je genetski poremecaj tj.kromosomska greska embrija
Super kaji..kad su ti rekli da dodes?
Opet mi je pola poruke nestalo. Uglavnom izmedju 18. i 20.8 mi je transfer
Bila na uzv i sve je ok. Cekam m i nadam se da ce doci normalno, po ps, i onda u 8 mj kontrola hormona i stitnjace. I ako sve bude po planu u 9 mj se spremamo za novi FET.
vidim da bi te pomjerili za tjedan dana. Iskreno, bolje ti je. Najgore je nakon god kad im je guzva.
Ziggy ako mognes gledaj da te neuhvati taj prvi udarni vikend jer klinika nije bas velika i kad su guzve nakon 10 min poslije transfera dodje sestra cehinja i kaze "finish" i da se dignes. Ja sam na to poludila jedanput zato me sad pomjerila. Nedaj se za..... za svoje pare i lezi bar pola sata ili cak sat ako mjehur mogne izdrzati. Jos koza jednostavno mi dekicu maknula, uff kako sam je spicila na tri jezika :trci:
Meni su vec u 5 mj rekli za 6.8. Iskreno vec sam nestrpljiva da jedva cekam a malo mi i tesko pomjerati radi go..ali necu se ja tako lako dati..kad osjetim da sam spremna ja cu se dignuti..istina za svoje novce i sto sve prolazimo nesmijemo se dati tako lako
danas vadila ponovo betu i cekam nalaze...ako se povecala budem si kupila fragmin 2500 bez recepta!! nemoze mi skoditi....ova koja me pogledala u petrovoj na uvz je neka lijeva i sve se zale na nju...pem privatniku u petak na uvz...necu odustati idem do kraja...mozda se cudo dogodi:-)
Draga moja mozda je to cudo....a kakav je uzv...zahtjevaj da te netko drugi pogleda,sad bi se vec trebali i otkucaji cuti ako sam dobro izracunala
nista ne kuzim...skroz sam zbunjjena eto...sad sam javila na odjelu i cestitala mi...uvz je u petak...mozda u startu sam imala neku lijenu betu...iskreno nista mi nije jasno...jer su me otpustili s bolnice radi bete kao raste ali nije to to...i kao petak ako ide i tako dalje onda kiretaza nakon uvz...
Dali si u mogucnosti napraviti si privatno uzv..iskreno ja nebi imala zivaca cekati do petka...znam da si nesto govorila da je ma uzv nepravilno
To vjerujem...draga moja zelim ti da se sada nastavi samo duplati i da sve bude u redu..javi nalaz
zene su isle van iz klinike 10mn nakon transfera jer su takav let imale i primilo se....taj nulti dan ti nista ne znaci...ides s klinike u hotelu pa tam lezis do mile volje!! ja sam lezala 30 mn i pitala sam dali mogu ici...i primilo se..jos sam cekala ispred klinike taxist sime sigurno sat vremena jer je vozio jednu zenu na aerodrom...i nisam otisla odma u sobu nego smo jos presli na pizzu kod makedonca...i u 23h smo imali bus za doma...sjedila 11 sati u busu...e kad sam dosla doma tu sam bas mirovala 4 dana i to je to...
Hahahhaha..pizza je bila dobitna kombinacija
Mi možeš obasniti zasto je kasnije bitno mirovati?
Meni rekli obrnuto.Tolko informacija na sve strane da ako uhvatim i bocu vode koju hladim u frizideru imam griznju savijesti, a i kad lezim stalno mislim da ti nije ok za protok krvi.
P.s. čitam ovu temu jer mi se svidja da u pragu koriste nove metode, pa mislim da ako ne uspijem u rh, da cu tamo slijedeci put
Antonija sigurno j dr. J ili Š. meni se petrova gadi do boli...jeste vidili koja peticija kruzi po f...odi privatno...nema sanse da imad vise krocim u tu bolnicu to je b. za otpis.mm
Cure nakon neg.bete (svjezi ET) u pon.3.7. popijenog estrofema i vag.utrića ujutro pa stop sa svime....evo dobila vjesticu 7.7. znaci nakon 4 dana skolski bas...
1. Ma zanima me onak jel vi koje ste kao ja presle 42. ista dobivate od soc.ginekologa na recept kod pripreme za ET/FET?
2. Koji su vam bili protokoli za FET?
3. Nasla sam super tekst tj. Dilomski o implantaciji ukucjate Petra Vukovic diplomski rad...
Kad se sjetim da mi je najvise moja endokrinologica i hormone i (trombofilije sve moguce nalaze) pomogla umjesto svih ginekolga od Petrove na dalje dode mi da ih sve zadavim...
Jos jedna stvar nemojte si zacrtati unaprijed embriogen i embriogle bez konzultacije se dr. Embriologom jer nije receno da ce funkcionirat pa si lijepo ustedite novceke...jer eto ja sam inzistirala pa nista od toga...to je samo pomocno sredstvo ako sve ostalo funkcionira...pusek cure