Ja odradila zadacu. U pon je seoska kratka utrka. Na to idem jer sam ipak seoska puca :lool: a i duljina mi nije prepreka ikao znam da ce ekipa letit. Ja cu prumjereno svojim godinama trckarati :lool:
Printable View
Ja odradila zadacu. U pon je seoska kratka utrka. Na to idem jer sam ipak seoska puca :lool: a i duljina mi nije prepreka ikao znam da ce ekipa letit. Ja cu prumjereno svojim godinama trckarati :lool:
Lili :naklon:
Ja ne mogu ujutro vjezbat i svaka cast cure na disciplini i trcanju prije posla! Ja radije odem u 23 h :lool:
Kako sunce ranije zalazi tako i ja ranije idem na trcanje :)
Spajka nek si odradila zadacu, bravo!
Sjedi 5 za izvjestaj!
Lili, odlicno, svaka cast! Vidio te MM, on prolazio na bajku, kaze da si taman otrcala i vikala GOTOVOOO :sp:
Yoga mi je opravila glavu, pa sam jucer otrcala nicim izazvana velalucki trail od 10 km, s 500 m visinske razlike. Mislim da mi je vrijeme 1:44 sto mi je totalno wooow, jer zadnjih godinu i po nisam nosta osim yoge radila.
Al fali mi aerobne kondicije, moram poraditi na tome.
A sad na izlet na Proizd.
Proizd :heart:
Meni najljepše mjesto na Jadranu. Uživaj
Marta, bravo! I meni se motala po glavi misao da odem na tu strku, al nista od toga. Mozda dogodine.
Cure trkacice, bravo na otrcanom.
Ja sam se jutros isplivala. Sad je prekrasno, more toplo, vani nije vruce, guzve vise nema... idila! Da mi je sad jos tjedan godisnjeg :)
bravo cure!
marta svaka cast na trailu!!
ja jutros nisam isla, nije mi se dalo odvojiti od kafice i kauca :mrgreen:
mozda predvecer...
Marta bravo!!
Mi bili jutros na sv. Juri <3 predivno je!!
Sad cemo na plazu :)
Hvala cure :kiss:
Bravooo Marta, vjerujem da je bila krasna priroda!
Spajka uživaj sutra u seoskoj utrci!
Jadro i MB zaviidim
Ivana s baš mi žao da.ga nisam.skužila, što nije ni čudno jer sam zadnjih 100ak m pošandrcala i sprintala da završim, nisam uopće doživljavala ništa oko sebe :-)
Marta, bravo!! I meni je joga lek 'zaglavu' :D
Ja prijavljujem manje joge jer obaveze u punom jeku, i uobicajenu kvotu trcanja za ovu nedelju.
Htela sam se samo osvrnuti na nelagodu u kukovima posle (dugog) trcanja: ja sam zbog toga pocela povecavati debljinu djona na patikama, i stvarno donosi olaksanje.
Sretno Spajka danas!
Bravo cure, baš ste bile vrijedne preko vikenda, poseban naklon Marti na spontanosti, i našoj Lili na ludosti.
Meni završio vikend bez ekrana (na mobitel se ipak javljam, mala me ne prestaje zivkati otkad je dobila mobitel :-)), ali bilo je lako jer je vikend stvarno bio ispunjen (Velika slavila veliki osamnaesti, puna kuća ljudi; berba grožđa; i na kraju utrka Mliječna staza).
Zadovoljna sam, trčala 5:30 pejsom, prvi kilometar se jedva probila kroz gužvu. I mm i ja popravili prošlogodišnji rezultat za cijelu minutu.
I malena je trčala dječju utrku ujutro, pa sam od jutra bila sa zvjezdicama.
Danas malo rest od trčanja, ali bude popodne malo core
Danas ne mogu ni uzbrdo, ni nizbrdo, a i po ravnom mi je problem. :mrgreen:
Kaj nije Proizd sve izliječio?
samo lagano na plazu, djeca nek se snadju, a ti proplivaj i suncaj.
ako ne ide izmasiraj. nakolon za 10 km s 500 m visinske razlike :naklon:, na trckaranju saznas da i malo nagiba otezava ili olaksava stvar. recimo nikad ali nikad ne bih rekla da teslina ima uzbrdicu od masarikove do gajeve, al prosle godine na nocnom ceneru shvatila u drugom krugu :lool:
Lili 20 km, pa toliko u mjesec dana ne istrcim ponekad. to sve govori sta ne?
hvala za zelje. utrka je na 1500 m. ocekuje se da potegnem, mos mislit, ko da ce cilj utec. idem pomalo a valjda u 10 min otrcim. i zbilja sad kad mislim ono utrka od 10 min, pa cemu uopce, ali to mislim za svaku utrku :roll:, pa dulje cu do utrke hodati nego tamo trcati :lool:
poznata njurgalica za utrke sam ja tralalalala
svi ostali bravo, sad kad je malo zahladilo sve se lakse vjezba. ja se nadam da ce mi i joga uskoro poceti, je jednom tjedno al bas odgovara i tijelu i mozgu.
zaboravih jos dodati PROIZD obozavam :zaljubljen:
Marta namaži malo deep reliefom, zna upala od traila potrajat par dana. Slobodno popij i nešto za bolove.meni su te upale uvijek gore od cestovnih utrka. Al ojačala si gluteuse za utjehu :-)
Kjb odlično si trčala,bravo za tebe, muža i malenu!
Ja sam.skroz zaboravila da ima i dječja utrka da sam se sjetila,odvela bi djecu.
Spajka nema veze što je 1500m, samo ti potegni.
Ja sam za vikend bila u Samoboru pa u ned smo išli s prijateljima u prirodu na našu stranu Sljemena,oba puta ručali vani,nisam kuhala -lijepo ispunjen vikend u svakom slučaju.:-)
Imamo turbo dionice meni omražene (3km) u utorak, pa u čet opet nešto žešće.
A ja imam roditeljski i zubara te dane, ajme ježim se od pomisli trčanja 3 x 3 km i već znam da je taj pejs neostvariv, posebno ako trčim solo a morat ću solo.
Kako bude, bude.
Ništa to meni ne djeluje osim protoka vremena.
kako misliš ne pomažu ti tablete za bolove i ne olakšava ti hlađenje od gela? ajmeee....
Upravo tako kako si napisala. Cekam da prodje.
Marta imas upalu misica ili je nesto drugo u pitanju?
Nama pocela skola i odma veselo, nema kuharice u osnovnoj. Moram sad i njemu marendu pripremat grrrr.
Bravo za sve utrke, velike i male trkace :klap:
Upala, dasta.
Evo da nas i službeno proglasim luđacima :lool:
Moji drugari (najbolji su) su me pozvali da danas odradimo ubitačne dionice 3 x3km jer sutra ne mogu zbog roditeljskog pa da ne budem morala sama.
I tako mi krenuli, prija kaže ovo je trening za pomolit se prije :lool: zadano bilo 4:35-4:40.
I lapovi nam bili na 3km na kraju:
4:34, 4:31 i 4:39, prosjek 4:34-4:35.:sp:
Majke mi rođene mislila sam.ja ovo ne mogu ni blizu zadanog, al grupa vuče i puno je lakše tako (prijateljica odustala na 5-om km) ja s dečkima do kraja izgurala.
Najteže mi je bilo zadnjih 800m nikad doć do kraja.
Al ponos, sreća i zadovoljstvo da ja to mogu izvući, ono skačem od sreće od tog otkrića :-D
Baš moram malo više vjerovat u sebe. Meni je taj pejs bio nezamisliv donedavno.
Dodatak: današnji dan mi je bio za 5 :heart:
Prvo muž je prodao auto, drugo saznala sam da idem za mjesec dana na sl.put u jedan europ.grad u koji sam oduvijek htjela otići i treće odrađen ovaj super tuper trening.
U to ime sam maloprije čak pipila čašu vina (ja koja nikad ne pijem alkohol) čin-čin, baš sam happy...
Stvarno odličan dan, lili
Odlican zavrsetak divnog dana. Bravo i uzivaj Lili.
Lili i ja za tebe popila casu (iako meni nije ni poreban razlog :lool:)
spajka i? jel ti bilo lijepo?
Ma i ja sam popila pol deci crnog.
Ok. Sad malo o vjezbanju. Opet idem na pilates a rolat ću kad icvate ambrozija
Evo malo i mene natrag. Proljetos počela koketirati :mrgreen: s trčkaranjem. Ponovo krenula s biciklom na posao. Imala aktivan godišnji, vratila se puna elana i sad skoro svaki dan ili vježbam doma ili trčkaram ili odhodam 6 km. I naravno biciklom na posao i s posla. No vozim polako da se ne oznojim 8-)
thanx cure, još me drži jučerašnje raspoloženje. Nek ste i vi meni nazdravile :pivo:
larmama dobrodošla natrag!
Nano super za pilates
ja sam svoj 1.5 km za jednog trkaca blago receno presetala. iskoristila prigodu sto je poznanica fotografirala, pa sam se naslikavala. to me kostalo dodatno bar dva tri mjesta, ali ja utrke ne volim i ova je bila kratka, slatka i zabavna, bez cilja lovljenja ikakvog rezultata.
Kako je bilo brzih trkaca, ali onih bas brzih, zabavno je gledati ljude koje znas i koji trce brzo, ovdje su djelovali spooooro :lool:
ne znam jos rezultate, ali fakat moja brzina je bila na razini zagrijavanja.
Bravo Lili! Odlično ti ide, smiješi se Pb na ZGPM!
Spajka, super si mi s tvojim doživljajima utrka, ali ni ja ih ne volim pa znam otprilike kako ti je :-)
kjb, bravo za napredak od prošle godine!
Sirius nam se nije javila sa svojim dojmovima, ili sam ja nešto propustila....
Jutros 7km na 5:34. Nisam planirala ali kad mi nije bilo teško tako ispalo. MM trčao 10 ispod 5, možda je nešto u zraku :lool:
spajka i njeni opisi, da bar vidimo te fotkice :-)
Ajme ivana s pa ti rasturaš:kalp: a muž ti je nevjerojatan, ideeeš!!! opaaaaaaa bato!!!
Spajka znam o čemu pričaš kad kažeš da su brzi zapravo spori, jer ovi stvarno brzi su nestvarni. Svako jutro kad vozim bicikl laganini da se ne uspušem do posla, pomislim kako je to nekima pejs za utrku na 5 km. Ljudi koje znam!
Neka si ti nama ipak otrčala tu tvoju seosku utrku.
E Lili moja, vi ste stvarno odlična ekipa (možda najbolja u klubu) i super mi je kako se podržavate. A intervali od 3km su već mini utrke, i to kojim pejsom! Rasturate.
Larmama, baš je osvježavajući tvoj post, spremna za redovite treninge.
Svim vrijednicama naklon.
Ivana i tm, svako na svom polju, bravo bravo. Bilo je nešto u zraku, ja dionice 3x2 km u 6 ujutro na 5:15. Sve si nešto razmišljam da u četvrtak na B2B probam magičnih 25 minuta
wow ivana s i kjb bravo bravo :klap:
lili nas je vec navikla na brzine :mrgreen:
larmama bravo!! :klap:
spajka bravo za utrkicu!!
i ja sam sinoc bila na cf, bas se veselim novim izazovima :klap:
danas vjv rest ili moozdaaa zadnji treningic prije utrke. jako jako se veselim vikendu!! ne mogu docekat!! idemo kombijem nas 5-6 cura coporativno, bit ce nam super :klap:
jooj MB, pa ti ideš u Sarajevo. Bit će vam suuuuper. Zavidim jako, jako
Hvala kjb :kiss:
Jucer rest. Cekala sam goste cili dan. Dosli su u 1 ujutro :drama:
Jucer sam skoro pokupila trkaca! Trci nasred magistrale, na neosvetljenom dijelu, samo se stvorio iza okuke!! O.o
Naravno da nije imao nista reflektirajuce na sebi!! I cili mrtav ladan a ja u soku jbt! Di mu je pamet bila?!
Kjb istina, ekipa mi je za 10.pravi su i svi smo redoviti pa motiviramo jedni druge.
MB i ja ti zavidim na čoporativnom odlasku u Sa.Jel spavate tamo noć prije? Bilo bi vam pametno ipak se naspavat poslije puta a prije utrke. Sretnooo!!!!
Vjerujem da si se prepala, ja sam jučer isto imala situaciju s bajkom.ono voziš po biciklističkoj, a ljudi drže pse na lajni 2-3 m od sebe i ako nije dobra vidljivost sjena ili mračno, evo ti ga na, zapneš na uzicu i udesiš sebe, psa i pratnju od psa.
Prijavak: buđenje jutros u 5:50, vježbe snage na otvorenom u 6:15 +istezanje, gotovi u 6:51, doma stigla u 7:00. Pa sve po školski djecu za školu...
Fora je kad dan počne ranije (po mraku i gledaš izlazak sunca) :-)
I ja prijavljujem lijepo jutro - otišla sam na onaj "dodatni" trkački trening, pola sata lagano, gledala sunce na izlasku. Poslije malo snaga, tuširanac i buđenje ukućana, onako nasmijana.
Što se prometa tiče, ja sam si izabrala rutu bicikliranja sa najmanje interakcije sa drugim sudionicima u prometu. jest duže, ali je opušteno. Auto skoro više uopće ne vozim, čini mi se da sve može s bajkom. Navčer i po noći spavam, kokoška :-)
Ja prijavljujem u petak noge, u nedjelju 23 km lagane voznje biciklom uz cakulanje s frendicom, a u ponedjeljak Les mills bodyattack. Ajme. Samo cu to rec :mrgreen:
Danas su valjda ruke na redu.
MB, ljudi su fakat nekad kamikaze, sto kao pjesaci, sto kao biciklisti. Neoznaceni, ko muhe bez glave..
Lili, naravno da idemo dan prije :mrgreen:
imamo mi do Sa skoro 4 sata jahanja :lool: nema sanse da bi isla na dan utrke.
bravo cubana, kjb i lili za odradjeno :klap: