Je kompresorski su puno bolji. Ja imala uzv i rikno je. Kompresorski imam omron. Mislim da se i ti inhalatori mogu dobit na doznaku ko i babyhaleri jer kad sam kupovala pitala me ljekarnica jel imam doznaku ;)
Printable View
Je kompresorski su puno bolji. Ja imala uzv i rikno je. Kompresorski imam omron. Mislim da se i ti inhalatori mogu dobit na doznaku ko i babyhaleri jer kad sam kupovala pitala me ljekarnica jel imam doznaku ;)
dali bi inhalatar pomogao sa suhim nadražajnim kaš. koji nas mući jako jako dugo
Ni mene jos mi rekla da nemoze a u apoteci rekli da moze za astmu
Sumnjam za inhalator, probaj sirup od lovora, il crne repe
Podižem, da li netko ima iskustva s Phillips Respironics Nebulizer compressor inhalatorima?
Podižem! Na brzinu sam na preporuku kupila pingvina (i odmah požalila, nisam prije čitala ovu temu), uglavnom nekako sam ga sastavila, ali para ne izlazi gore nego dolje na ventilator. Gdje sam pogriješila :?:
Vikki kakav je to pingvin?
Aha, mi smo kupili omron djecji kompresorski i zadovoljni smo, košta oko 500 kn ali mislim da se isplati zbog vrtica i čestih prehlada
I ovaj je toliko, i ja sam mislila da se isplati, ali nisam mislila da ga nas troje odraslih u kući ne možemo osposobiti :(. V. je bio 5 dana u vrtiću, deset doma na antibioticima, 4 dana u vrtiću i sad opet doma :( Kašlje, ne spava, nos je stalno pun, a inhalator pušta paru na krivu stranu :(
da niste ipak nesto krivo napravili. mi smo imali pingvina i super nam je bio.
ili je mozda neka greska, odi natrag s njim di ste ga uzeli
Stvarno ne znam- nadam se da ce ti se javiti netko tko ima takav.
Ot sta je bilo da je bio na antibioticima?
Sutra ću ga vratiti i vidjeti mogu li zamijeniti za neki drugi. Problem je što mi je trebao ovaj vikend, do sutra će se vjerojatno stanje i smiriti.
Gabi, bila je temperatura 39, pa nos, kašalj, streptokok, dobio je amoksicilin (istovremeno i ešerihija u urinu, urinokulturu radimo jednom mjesečno jer ima hidronefrozu bubrega). Nakon toga par dana vrtića i opet temperatura, streptokok, sad još jači kašalj, dobio je sumamed.
Gabi mogu li se i veliki inhalirati na djecji omronov? Jeli stvarno besuman?
Ja se mislim izmedju njega i onog za odrasle. Trenutno bi i meni dobro dosao pa bi htjela da se i mi mozemo inhalirati po potrebi.
Mogu jer sa njim dođu dvije maskice, jedna za dojence i jedna za stariju djecu ali tu veću bez problema koristimo i mm i ja. Nije besuman, bas naprotiv, dosta zuji.
mi imamo MEDIKOEL ME 110 inhalator, stariju verziju kupljen 2008, glasniji je, ali funkcionira savršeno
prije par mjeseci smo kumovima kupili isti taj noviju verziju, u apoteci Zeus na Borongaju za 350 kn.
Ima unutra maskicu za djecu, maskicu za odrasle, nastavak za usta
http://www.ideo.si/inhalatorji_aspir...Me100_MEDIKOEL
Hvala Gabi. Trebao nam je odmah pa je mm na kraju kupio Omronov vulgaris za velike. Ima i masku za djecu ali M velicine. Tako sad moram naruciti baby masku....mislim mogu i s ovom jer ipak se inhaliramo samo fizioloskom a ne ljekom.
Inace cure nisu nesto odusevljene inhalatorom. Jedini nacin da ih inhaliram je dok doje...
Da i ja završim priču o svom pingvinu, dakle bio je neispravan (iako me serviser telefonom pokušao uvjeriti kako smo sigurno pogriješili sastavljajući ga). Dobili smo drugi, ok je, ali maleni isto ne voli inhaliranje. Iako mu je pingvin bio fora u prvom trenutku, inhaliranje u budnom stanju nije uspjelo, ni silom niti igrokazom (da svi iz solidarnosti stavimo maske na lice).
Inhaliram ga navečer kad zaspi i konačno, nakon mjesec dana, polako prestaje hropiti cijelu noć.