tako su mi slatki ti biserčići, unaprijed žalim što će jednom prestati!
ali, aj da vidim tko može nadmašiti andrejev biser nad biserima: najdraža lopta za kućno loptanje je ona za plažu, koja se napuše... odnosno, napušena lopta. 8)
Printable View
tako su mi slatki ti biserčići, unaprijed žalim što će jednom prestati!
ali, aj da vidim tko može nadmašiti andrejev biser nad biserima: najdraža lopta za kućno loptanje je ona za plažu, koja se napuše... odnosno, napušena lopta. 8)
odvalila sam na andrejčeka!!! :lol:
Pinnochijevko, radiš li ili si na bolovanju? kakvi su ti planovi sa poslom? :)
ne samo da radi, nego i mene vozi na posao i po kiši mi trči otvoriti vrata. zemljo, otvori se! :oops:
A kaj je sa Inesicom? :)
tweety, možda sam okrutna, ali ako joj dozvolim samo jedan, gotovo je...tko će ju zaustaviti?Citiraj:
tweety prvotno napisa
Previše jede slatkiša ovih dana, stvarno previše....
puhači, mazalice, palilice i napušene lopte :lol: x n
kad sam došla na posao čujem se s ladom i pita me ona ozbiljno: "mama, jesi pajija jugića?" sitroto dijete, već se i ona zabrinula da neću moći upaliti staru krntiju.
još radim i tako ću negdje do sredine travnja, najkasnije početka svibnja kad nam postaje aktualno preseljenje. onda ću na g.o ili štoveć pa onih 45 dana i tako do bebača...Citiraj:
mamma san prvotno napisa
A kad ti je termin? :)
7 mjesec? da vidim jel sam pogodila
joj krivo 8
je...bit će negdje oko polovice 8.....Citiraj:
maria71 prvotno napisa
A Pinnki, kaj si ti i TM u horoskopu? :)
10.08. 8)
svi ćete biti na moru i nitko neće vibrati za mene :(
a tako se nadam vbac-u...
baš sam te htjela pitati za vbac i jesi li već razmišljala o rodilištu...
nisam razmišljala o rodilištu, ali jesam o babici i douli :mrgreen: bojim se samo da će me izbor babice (uz malo sreće) odvesti do rijeke. ali vidjet ćemo...još se štošta može promijeniti.Citiraj:
ms.ivy prvotno napisa
eto stavila sam i ticker u potpis.
zaintrigiralo me kad sam vidjela da je jedna babica iz zajčeve zainteresirana za antenatalnu edukaciju.
da, i mene iako me nervoza hvata od zajčeve.Citiraj:
ms.ivy prvotno napisa
mamma san, ja škorpionka (podznak djevica), a mm rak (podznak djevica). s ovim malim vodenjakom se više nego dobro slažemo, pa se nadamo da ćemo i malog lavića dobiti na našu stranu. inače, jao si ga nama svima... a što se horoskopa tiče gađali smo mi opet vodenjaka, ali nije nas htjelo sve do lava :mrgreen:
mene hvata nervoza od pomisli na bilo koje rodilište, a i ne znam koliko je moguće u zajčevoj istjerati svoje. prvi put mi baš nije uspjelo, ali nisam se jako ni trudila. ali uz kooperativnu babicu...
(naime, ne bih vjerovala mm-u da nas žive može dovesti ni do sv. duha, a kamoli do rijeke. rodio bi od straha.)
pinnochio...ma biti će to mali lav sa podznakom ili mjesecom u djevici..Znaš li da djeca uvijek u svoja tri osnovna obilježja (znak, podznak, mjesec) pokupe nešto od osnovnih obilježja roditelja? A ukoliko nemaju u ta tri, gro planeta se nalaze u znakovima roditelja?
Pogledaj što ti je Ladica u podznaku i mjesecu?
Nećem čatati...ali je intersantno. I još, znaš li ti koliko škropionsko rakovskih veza znam??? Jaaaakoo puno! I još imaju djevice u podznaku.... :)
mama sanko, pa ja nisam pojma imala da si ti prava astrologica ;)
ja ovan, mm rak, vid ovan...a voljela bih da nam se beban broj 2 zalomi negdje ovog ljeta, pa da rodim još jednog ovnića/ili bikića/ - mm je rekao da on to neće preživjeti, toliko rogatih oko njega :mrgreen: :mrgreen:
ja sam na godišnjem 2. tjedan i toliko sam se ulijenila da nemam snage niti pisati po forumu, samo čitam i guštam..
..skoro sam zaboravila svima poželjeti sve naj najbolje u 2007.,
na prvom mjestu puno zdravlja - jer ako je to o.k., i sve drugo može biti o.k., i naravno da svi krenemo stopama sanje, spookice, snorkice i naše pinokijice i budemo vesele i lijepe trudnice :D :heart:
pinocchio, nemaš pojma koliko si me obradovala viješću da još jedan pinokijić/pinokijica stiže, ma predivno, jučer sam čitav dan mislila na tebe :heart:
ni ja ne mogu zamisliti da bi čokoladni ukrasi opstali na našem boru niti jedne minute, jer je vid luuuuud za čokoladom, ali luuuuuud.
dobio je neki dan čokoladnog sv. nikolu, onog velikog; i prvo mu odgrizao glavu sav oduševljen, pa noge, pa ....ma ČITAVOG ga je slistio
:roll: ..ostade samo papirić.
i još sve to uz kanibalske komentare; mama, odgrizo sam mu glavu..sad mu grickam noge...pojeo sam mu tijelo..hihihi