:* :heart:
Printable View
:* :heart:
super!! :D :D :D :D :D :D :D
mašala
Evo u nešto više od mjesec dana, od 06.02.2007. do 12.03.2007, sakupljeno je preko 25.000 kn!
Kad se male ruke slože, sve se može! :D
Bravo mi svi! :D
Kad se možemo nadati konkretnom datumu isporuke?
:D
Wow !
:D , hvala svima :heart:
Juuuuhuuuuuhuuuuu!!!!! :D
:D
:D :D :D
Bravo svima :D :D
S U P E R !!!!!!!!!!!!
:klap: ZA SVE!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Zakon!
Pusa svima na doprinosu a curkama koje idu na SD - sretno!
Baš lijepo da je bio takav odaziv. Svak' po nešto i da se skupiti.
Sretno svim curama koje idu na SD. :D
Od večerašnje kavice u Rijeci ostalo nešto viška pa ja uplatila.
Ima li novosti?
S obzirom da je potrebna svota skupljena ima li kakvih novosti?
Pozdrav svim forumašicama!
Da vas obavijestim da ovih dana naša egemama intenzivno radi na sređivanju dokumentacije te će vas ona uskoro obavijestiti do kud smo stigli i kad će sve konačno biti riješeno.
Molim vas za strpljenje pa kad sve konačno bude gotovo da otvorimo feštu tu na forumu :)
Rvukovi2,
hvala na info.
A za feštu - ja nikad nisam zaobišla dobru feštu. Uz malo virtualnog šampanjca, potom malo vinčeka uz virtualni roštilj, eeeeeeej čovječe :)))))
za virtualne frendice jedna prava-virtualna fešta :) ;)
Mene nije bilo dva mjeseca na forumu i mjesec u RH ... pojma nisam imala. E, ujutro uplaćujem za vino uz ovaj roštilj! Od viška ne boli glava! Super ste cure!
Evo, stiže i vinčeko. U pozivu na broj sam stavila današnji datum. Prošlo.
šifila :)
Vidim da nam rvukovi2 ni u trudnoći ne miruje! :love:
Potpisujem :mrgreen: !Citiraj:
zvrk prvotno napisa
Sutra uplaćujem!
ma ja sam mirna stvarno-hoćeš da me dr.špota? :lol:
rvukovi sad ću te ja potužakati našem dragom doktoru čim ga vidim krajem travnja :lol: :lol: .
daj mi molim te reci kako napredujemo sa inkubatorom. kad bi ga mogli očekivati?
krajem travnja najvjerojatnije ako se nešto ne zakomplicira.
i evo pukla me je neka vrlo čudna viroza sad kad su već svi ozdravili i danas samo ležim jer me sve živo boli :/
rvukovi hvala ti na informaciji. ajoj, što će biti gužve gore kad mi sve navalimo.
čuvaj se i želim ti da što prije ozdraviš :heart: .
Rvukovi,
čuvaj se i brzo ozdravi!
Brzo ozdravljenje rvukovi želim..
to neki novi doktor ????Citiraj:
rvukovi2 prvotno napisa
dr.Špota ;)
Ne bih htjela gnjaviti, ali zna li se kakav (bar okvirni) datum kad bi mogao stići inkubator?
Moji Menopuri nestrpljivo dozivaju iz hladnjaka. ;)
P.S. Rvukovi nadam se da ste ti i beba dobro. :love:
Šuška, evo da te (možda) malo utješim:
Moji Menopuri isto traju do 5/2007., prije desetak dana sam nenajavljeno upala kod dr. B-a i objasnila mu o čemu se radi. Rekao mi je da mu se javim početkom 5.tog mj. da se dogovorimo i da bi u postupak mogli u 6-tom mj.!!!
Na to sam mu ja opet ponovila da Menopurima ističe rok, a on samo odmahnuo rukom (valjda zna što radi???).
Usput sam čula sestru Jadranku da na tel. nekome govori da sa postupcima ništa u 4. mj.
Ako šta novo saznam, naravno javit ću (usput, nadam se da ćemo ipak iskoristiti lijekove dok službeno traju).
pinkbunny, hvala - možda budemo i skupa u postupku :love:
cure najsvježije informacije u vezi inkubatora. sutra će tek biti uplaćen tako da postupci kreću tek u lipnju. znam da nije super informacija,ali bolje ikad nego nikad.
Nije fer.
Zašto je tek sada uplaćeno kada je novac bio na računu?
A u srpnju kreću godišnji odmori! Što će biti s mojim Menopurima? :cry:Citiraj:
alec prvotno napisa
alec, odakle ti ta informacija? ona je jednostavno netocna.
novac je jos uvijek u kompletnom iznosu na racunu i jos nije gotova sva papirnata procedura da bismo mogli platiti inkubator.
tocna informacija je da cemo tek nakon sutrasnjeg dana (nadamo se) imati ispunjene sve uvjete za potpisivanje papira s ravnateljem SD a tek nakon sto sve bude potpisano mozemo uplatiti.