a kaj bi ti ormarić ili muža? :lol:Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Printable View
a kaj bi ti ormarić ili muža? :lol:Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
a kaj ak je dobar tehničar.........ti i s lošim alatom čuda naprave :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
ne pali se kombajn za slamku,kužiš ;)
:lol: .......razoružala si meCitiraj:
maria71 prvotno napisa
:cekam:
Ovo je stvarno istina. Niti može biti diplomirani elektrotehničar i dobar vodoinstalater, ma koliko se trudio. A za bušenje treba cijelu listu svetaca jer mu već nakon dvije rupe ponestane materijala za psovanje.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Kako ga ogovaram, sva sreća da ne ide na forum. :P
curke drage to što vi do sada niste naišle na Mr. Perfect-a to ne znači da on i ne postoji ...evo npr. JA sam očiti primjer.....dakle ipak je moguće biti savršen :mrgreen:
.... pa čuj, ako imaš maštovitu ženu... :P
a kakve veze ona sad ima s mojom savršenošću :?Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
maštovita žena i od 2 krompira i jedne mrkve napravi ručak ;)
i dalje ne kužim....kaj cijelo vrijeme veličate ženu i njezine možebitne vrline......dobar potpis.......ali ipak se nemrem složiti......kako inače pokazati da si najveći baja u selu ;)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Ok, aj sad lijepo stanite na loptu.
Zakljucili smo i dokazali da su Anki i Bubimirko par, ergo Bubimirko je napravio ormaric.
Sad se ti Bubimirko mozes (konacno) i pokazati u slici, ili ne moras.
Daljnjeg detektivskog posla bas i nema :saint:
Anchie, a gdje su ti dokazi da je on napravio ormarić? :mrgreen: Ja nekako mislim da nije, ne bi bubimirko znao napraviti takav ormarić. :P
misliš!!!!!kod mene je prije problem vezan uz vrijeme nego uz znanje......znam ja raditi takve stvari samo nemam kad......dobro a sad jedno pitanje....kaj je vama tak super kod tog ormarića(kad vam je ankin ormarič bitniji od mene)-ono fakat ne kužim???Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
a kad ste vi uspjeli natuć 293 kom posta? i ko je ovaj tip s škarniclom na glavi? i ko to radi ormare?
To je dobro pitanje: ankin muž ili ankin stolar ?:lol:Citiraj:
rinama prvotno napisa
Odgovor ne nađosmo u 294 posta.
rinama, naslov topika nije nimalo atraktivan pa ti je promaklo, ali je tema bila vrućaaaa
inače, oni nisu vjenčani, koliko skužih.
No, uskoro će i rasporodaja pa bumo vidle sve, bez škarnicla 8)
Spominjao se i neki striptiz, čin' mi se?
Zanimljivo je kako nema domaćina topica, odustao on od svoje teme, nije ni fajrunt napravio; i to, po principu, idem ja spavati, možda bi gosti išli kući!?
Ne'š ti domaćina :nono: , tc tc tc ...
Oprošteno je ako ga je žena doma zatukla. Kad malo bolje razmislim, možda on zato ni ne skida škarnicl??
meni se pak nekako čini da je ova tema krenula u smjeru kojem se domaćin nije nadao......on predstavlja sebe, a žene.....o njegovoj ženi........a što mu je drugo preostalo nego da odustane
:coffee:
fakat se nije nadao ovakvom preokretu. satrale smo ga! :lol:
drage moje obožavateljice.......ne bi vjerovale ali stislo nekaj drugo a ne žena, cura , ljubavnica, priležnica........to drugo se zove posel.......ispričavam se kaj nisam u mogučnosti češće se družiti ali to bi ujedno značilo i moj kraj na poslu
samo ti radi, treba se pripremiti za prinovu u obitelji
a ove navodnike s "obožavateljice" si namjerno ispustio ili ti je omaklo? :lol:
namjerno i s razlogom(nadam se) :mrgreen:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Pa ja stvarno ne znam kak sam uspjela propustit sedam stranica ovakvih zanimljivosti..
Tko je sad na kraju muz i zena? Ne kuzim,cemu sram..?
Da MM posta po Rodinom forumu ja bi bila ponosna na njega.
problem je u tome kaj sam ja krenul predstavljati se, a sve zanima sve ostalo osim mene.......a to da sam ja isto ponosan na sebe kaj sam tu, to stoji-trba puno snage i samokontrole za to :DCitiraj:
retha prvotno napisa
očito nisi dovoljno upućena u bubimirove postove :lol:Citiraj:
retha prvotno napisa
pitaj cure s produženog dojenja kaj misle o njemu :mrgreen:
Yes,treba tebi,a treba i nama. :mrgreen:Citiraj:
bubimirko prvotno napisa
I kakav je to sad avatar misa'mu???
Dakle..predstavi nam molim te svoj novi avatar?!
čemu sad još i to ......jednostavno oličenje ljepote-kao i ja......lice koje se ne zaboravlja, a i potpis je novi, ali sada sam odlučio ćešće mijenjati i jedno i drugo, ovisno o raspoloženju :mrgreen:Citiraj:
retha prvotno napisa
kopiraš me :nono:
Baš me čudi kako su administratorice dozvolile 7 stranica ovoga 8)
kikic :lol: i mene, to se vec daaaaaaanima pitam
Zato jer je usamljen u svojim stavovima po pitanju svake točke AP-a, kao takav je jedinstven i zato ima protekciju.
Jeli tako, Bubi? :lol:
a vjerojatno se tješe, da koliko bubimirko više vremena utroši postajući ovdje, toliko će manje postati na produženom dojenju :lol: (bar sam tako čula)Citiraj:
kikic prvotno napisa
ne bih se začudila niti da je to bio neki njihov trik da ga se tamo riješe - lijepo mu otvoriš egotopic, pa nek si čovjek posta :lol: :lol: :lol:
Meni se avatar Bubimira puno vise dopadao..Citiraj:
bubimirko prvotno napisa
Uvijek me asocirao na crtic..ono ak Lidija veli tri puta "Bubimir,Bubimir,Bubimir!" on nestane il se pojavi..tak nekak je islo jel da?!
Citiraj:
retha prvotno napisa
evo 3 puta si izgovorila i dozvala me :mrgreen:
Aha.....jamačno si u pravu......a inače je jako teško imati stavove suprotne tim točkama AP-a.....po tvojoj logici svatko s imalo mozga je jedinstven :mrgreen: .....ali hvala ti...... kaj me smatraš jedinstvenimCitiraj:
AdioMare prvotno napisa
da čak sam se i ošišal kao muškarac :sing:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
No, dobro, i ja sad malo upravo pala s Marsa, jel bilo konačno to veliko otkrivanje enigme zvane bubimirko na RR u subotu - molim očevice da se jave (ako su došli k sebi od šoka)
ja bila, al se u maniji kopanja po odjeći nisam sjetila potražiti bubija :oops:
bio je?