XCitiraj:
Pups prvotno napisa
umjesto da se bore kvalitetom :roll:
vani ima milijun proizvodjaca, a uspjesni su oni koji imaju dobar proizvod, a ne oni koji kupce varaju :evil: :evil:
Printable View
XCitiraj:
Pups prvotno napisa
umjesto da se bore kvalitetom :roll:
vani ima milijun proizvodjaca, a uspjesni su oni koji imaju dobar proizvod, a ne oni koji kupce varaju :evil: :evil:
Ni ja ne kontam :oops:Citiraj:
vimmerby prvotno napisa
www.pixikid.comCitiraj:
tomita prvotno napisa
Redirekcija s gore navedene stranice je više nego odvratna.
Ne kužim što su mislili da će dobiti...pa uglavnom žive od ljudi koji su čuli za njih preko Rode i drugih foruma.
Ja tu niš ne kužim, zar postoje dva pixie kidsa ili se tu neko za...ava.
Čini mi se da se ovi u stvari zovu nekak drugačije, ali link imaju takoreći isti. Jesam li u pravu :?
Ovo je ocajno... :evil:
Lotos prvo je postojao link www.pixiekid.com i njima je posao super krenuo, proizvedene stvari su im super kvalitetne i prekrasne, čak se i po novinama u poslovnim rubrikama počelo o njima pisati. A ovi drugi su se sad pojavili pod sličnim imenom www.pixikid.com u nadi da ako netko krivo upiše naziv stranice, kupiti nešto od njih, a ne od pravog Pixiekida. :evil:Citiraj:
Lotos prvotno napisa
e sad sam ja sobarica, al ne kužim
što nije ovo na slici jedna forumašica?
Aleksandra na obje stranice su uslikane naše forumašice s njihovim slingovima.
baš ovako. dakle jedna firma je iskoristila domenu sličnog naziva kako bi pokušala preoteti dio posla drugoj (i očito uspješnijoj) firmi koja svoje proizvode prodaje na domeni pixiekid.com. pravi primjer fer tržišnog natjecanja. :roll:Citiraj:
Amelie32 prvotno napisa
i još nešto - nastavljanjem pisanja o ovome, a pogotovo stavljanjem linka u stvari radimo reklamu ovoj drugoj firmi. je l' vam to palo na pamet? :/
Ja mislim da im je to anti reklama i da treba upozoriti ljude na to.
Ja znam da više neću kupiti kod njih ništa a ne samo sling jer mi je ovaj način preružan.
tako je.Citiraj:
Lotos prvotno napisa
ovi drugi se zovu potpuno drugačije, imaju i stranicu čija adresa glasi isto kao i ime njihova dućana, ali su si uz to uzeli i ovu pixikid adresu baš zato ako netko fula, da dođe k njima, a ne pravom pixieju
dakle, to je stara, na forumu dobro poznata firma, koja je, uz svoju normlanu web adresu, zauzela i adresu pixikid.
ja mislim da je to antireklama! barem je to tako za mene osobno!Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
i dobro je da se o tome piše da ljudi znaju.
ja se samo ne mogu načuditi kako si jedna firma, za koju sam mislila da već ima renome i svoje mjesto pod suncem, uopće može dozvoliti ovakvu situaciju.
Mislim da je svejedno da li ima linka ili se govori da treba izostaviti slovo da se dobije link.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Ne bih rekla da je to reklama, već antireklama.
A i usput je dobro upozorenje za ljude koji su na ovom forumu. I mene je već nekoliko ljudi pitalo gdje sam kupila sling, pa sad znam da ubuduće moram paziti na svako slovo kada dajem preporuku.
mislim da je sve ovo reklama, ali nek svako odluci hoce li podrzati takvu reklamu ili ne, i to svojom kupnjom, odnosno nekupnjom!
ja sam imala pixiekid sling, ali mi je to sad presareno i mislila sma uzeti jednobojni iz ovog drugog ducana, ali necu iz principa!
:shock: strašno :shock: :x
mislila sam na ovoj stranici bez eCitiraj:
Amelie32 prvotno napisa
Jeste li sigurne da to nije reklama firme PixieKid na drugom sajtu i širenje njihovog poslovanja?
U svakom slučaju ja sam naručila od ovih starih. Pa nek pravda pobijedi :D
U svakom slučaju ja sam naručila od ovih starih. Pa nek pravda pobijedi :D
Jesmo, sigurne smo.Citiraj:
realist prvotno napisa
Na stranici www.pixikid.com nema više slingova, sad se neka druga slika kaže. :mrgreen:
:D
mene je baš danas na cesti zaustavila jedna mama da pita gdje sam kupila sling.
a ja vadim olovku i papir i kažem : napisat ću vam točnu adresu
ona: ma ne treba, zapamtit ću
ja: ne, ne, napisat ću vam da budete sigurni da je točna
:mrgreen:
je, neki neno se javlja... :mrgreen:Citiraj:
Amelie32 prvotno napisa
I to švedski neno (.se).
Da nije to stranica onog Nena koji vozi iz Ikee?
Možda vozi direkt iz Švedske pa je zato lagano nervožo sa strankama u ZGu :lol:
Ubit ću se iz zasjede ! :lol:Citiraj:
petarpan prvotno napisa
maknuli su sajt s te domene. ali nažalost ipak ne možete tamo naručivati iz ikee. :lol:
jos je ovaj vikend bilo.
[quote="Amelie32"][quote="petarpan"]Možda zato jer vam fali "e" (www.pixiekid.com).Citiraj:
Amelie32 prvotno napisa
I slingova ima, i to jaaako lijepih :)
Eto, Amelie32, propade ti zasjeda ;)
pčelica mara :lol:
nisi baš pročitala zadnje dvije strane, ha? :mrgreen:
:lol:
Uf, ulovile ste me :oops:
[quote="Pcelica Mara"][quote="Amelie32"]Ma može i bez zasjede ! :lol:Citiraj:
petarpan prvotno napisa
Ista se stvar desila mm. Cijeli image businessa se temelji na internet stranici, i onda dođe jedan pametnjaković i "you" zamjeni sa "u" kao slučajno. Naravno da ga je zvao i tražio lovu. Prejadno!
Ali to nije tema ovog topica, ispričavam se ali nisam mogla odolit.
A mislim da je Neno odustao nakon ove praone :lol:
Nego, jel kupio tko mei tai? Kako ste zadovoljne?
A ja u čudu što se tako što događa rekla ovom svom informatičaru o tome svemu i on par puta klik klik i pala sam na jel, ono, stražnjicu kad sam vidjela tko se bavio takvim spletkarenjem :evil: