Da,sad sam dobila obavijest poslala sam ti pp :-)
Printable View
Da,sad sam dobila obavijest poslala sam ti pp :-)
Tara M, poslala sam ti pp ali mislim da nešto ne štima tj. da je slanje bilo neuspkešno. Probat ću suta opet. Laku noć!
TARA M, imaš pp.
Evo da se i ja ubacim malo u ovu temu.
Zainteresirana sam za Hartan kolica za blizance i već sam kontaktirala sa SLO. Čini mi se super s obzirom na nikakvu ponudu u HR. Ipak me zanima nešto... Jesu li mi potrebne meke košare (to oni tako zovu) ili mogu novorođenčad staviti u osnovna kolica s obzirom da imaju nulti položaj? Te košare mi se čine nekak praktične. Žena iz SLO mi tvrdi da se ne plaća carina na to - je li to istina?
Mi ćemo najvjerojatnije uzelti Maclaren twin techno ( u Ilici ih ima 3.200,00 kn ), no ako je netko vidio/imao Chipolino Twiny ( u BIH cca 1500 kn ) molim povratnu informaciju o kvaliteti istih ...
Mi imamo Hartan kolica i prezadovoljna sam njima, samo uzmi u obzir da ti za prijevoz treba veliki bunker od auta. I mi smo narucili u Slo i nismo platili carinu ali to prvenstveno ovisi o carinicima. Sto se tice kosara mi ih nismo uzimali, vec smo uzeli zimsko-ljetne navlake i cijelu zimu smo u pogonu od kad su cure napunile 20 dana tako da ti je to puno bolja opcija jer kasnije kad budu djecica sjedila opet ces ih koristit.
Ana, kao što prema broju mojih postova vidiš, ja sam friška i nemam pojma kak se išta šalje na pp!!!
Sve cijene i informacije imaš na www.comfortbaby.com. Za kontakt je Barbara koja je jako pristupačna i sve se dogovoriš preko maila ( barbara.pavlin@formaideale.si ). Ne znam jel se smije stavljat takve podatke tu?!? Ak ne, sorry!
Ja naručila kolica, 2 košare, suncobran i torbu i to ti košta oko 5500kn. Je dosta, al po karakteristikama i tuđim iskustvima se isplati.
Sanja/Ana, maleni savjet vezano za Hartan-to su jako teška kolica. Ako živite u zgradi-nikako ne bih preporučila.
Mi smo imali nešto lakša ABC design i jedva čekali riješiti ih se. Kad smo kupili Peg Perego preporodili smo se.
Evo, i drugi blizanci se voze u njima i mama je prezadovoljna.
Divim se Zisu na oduševljenju.
Val, vidjela sam da su jako teška kolica, al ja sam ti djevojka sa sela (skoro) i živim u kući tak da ne bi smjelo bit problema.
Ali hvala na brizi/savjetu :)
Ana, ipak imaš pp :)
Bok cure! Ima netko preporuku za neka jeftinija kisobran kolica za blizice? Ne maclaren jer bi nam to bila druga kolica!
Ili ako mi mozete savjetovai gdje da potrazim rabljena?
Jer razmisljam da si uzmem za po doma; ne znam dal sam rastrosna al nekad ih je moguce umirit samo u kolicimaa a ja svoja ne mogu stalno vuci na drugi kat pa cu ih drzat u gepeku kad zatopli i krenemo vqn??
Pozdrav cure,,, evo da javim kupili smo ABC desing ZOOM, jako mi se sviđaju,, ali nam fali još jedna košara,ne jaje ,,nego ona ravna za tek rođene ,,pa ako netko ima da mi javi na pp ,Hvala puno pusa svima,,,,,
Tara M, imamo i mi ta kolica! Ja sam super zadovoljna!
Čekaj kupili ste jednu košaru a druge nije bilo ili??Mislim mi imamo te košare...više ih ne koristimo...
Koje su boje vaša kolica?Naša su crna.I baby blue AS.
Mi kad smo htjeli ta kolica, nije ih bilo pa smo sve naručili iz Njemačke i sve nam je došlo za kojih 2 mjeseca dana u Baby media centar!
Hej maya da,,jer je žena od koje smo kupili imala jednu straiju jednu malu bebu,,pa joj 2 košare nisu bile potrebne. Inače joj to straije djete nije htjelo u kolica ,,tako da su korištena 3 mjeseca,,onda je samo za bebača kupila jedna.. Ja imam puno frendica čija djeca dok su prohodala nisu htjela u kolica,,tako da,,,,
Naša kolica su iz 2009 crno-naranđasta,,takvu sam i 1 košaru dobila,,a pasala bi mi i ta tvoja košara crna ,,da ne kupujem novu ,,kupila bih od tebe,Ima ih sad kupiti i kolica i košara u Baby madia centru .Javi se na pp , Baš mi je drago da su dobra ,,mislim meni izgledaju super ,,svemirski:dancingfever:
evo mi riješili problem ,kupili prekrasna kolica preko oglasnika i to za 1500 kn a oni ih u njemačkoj platili 800 € i naša su narančasto-crna
pusa svima od nas troje :) :)
Ej Ana! Koja ste kolica uzeli? Baš sam znatiželjna :)
maya 1982 poslala sam ti pp
Bok!
Zna li netko nesto o Nurse kolicima?
Mi vec mjesecima mozgamo koja kolica kupiti.
Na kraju se izbor suzio na Maclaren twin techno i na Peg Perego aria twin.
Samo sto me zbunjuju ova Maclaren kolica jer citajuci po internetu nalazim da neka idu od nula mjeseci, a neka od 6, a isto izgledaju na fotkama..?
Cure s iskustvom: Peg perego ili Maclaren?
Kupili Maclaren i prezadovoljni smo. Ne mogu si zamisliti da moram baratati s nekim težim kolicima, a prolazimo zasad svugdje bez problema. Naši blizići trenutno imaju 2,5 mjeseca, ali sve ovisi o tvojim potrebama, gdje živiš, itd...
Super, rijecanka77, i nama su prioritet lagana i ne prevelika kolica, i mi smo u gradu..
Mi smo se nakon dugo razmisljanja odlucili za abc design zoom kao kolica za nase blizance. Dvoumili smo se izmedu njih i duette od PP, ali nam se abc cine mobilnija i laksa.
Rado bi kupili neka rabljena abc kolica (sa kosarama i AS u dobrom stanju), pa ako koja cura ih planira prodati bili bismo zahvalni na ponudi na pp.
Boli me glava od svih ovih informacija o kolicima. :)
Imam par pitanja ako neka milostiva duša ima snage da mi odgovori:
1)Što stavljate kao košare za zimu i za jako male bebe u kolica tipa Aria Twin?
2)Koliko je jednostavno upravljati dvojim kolicima sa spojnicama? Čitam da su dosta nespretna.
da li se negdje može nabaviti..tj. postoji li uopće mogućnost postavljanja prečke (one ispred djeteta) na maclaren kolicima?
nisam nigdje naišla da može ali ako netko zna nešto više....
imas ih za kupiti u neonatu u ilici...bas sutra mm i moja mama idu kupiti kolica za blizance i jedna posebno za curicu....od pp kolica za trojceke imaju 30 kg , ko bu to gurao? Zgodno je to u Aerici ali kod nas boze sacuvaj....eh da imam pitanje gdje se mogu kupiti t vrazije spajalice za kolica jer ih u neonatu nema
Spojnica ima adax sigurno, TL ili Tintilinic mozda!
bonizg, razmisli i o tome da kupiš za početak maramu ili sling pa naizmjence nosiš jedno djete i guraš kolica za blizance. U slingu mi je bio super položaj t2t i dok tako nosiš jedno dijete još jedno možeš primiti na ruke, obaviti kupovinu, ući u lift i sl.
Ova kombinacija kolica za bliznce + još jedna bi mogla biti dobra u početku, ali kad će svako dijete imati 10-12 kg - pitam se kako će te spojnice izdržati, tj. koliko će ti biti lakše/teže u usporedbi s kolicima za trojčeke.
A nije niti lako svakodnevno nositi dijete te kilaže u nosiljci.
Najprije isprike što ulijećem kao padobranac :-), ali da li netko možda ima kolica za blizance za posuditi ? Frendica je rodila blizanke i traži kolica (kao backup za maramu i sling), s tim da ne bi onakva u kojima je jedno dijete iza drugog.
Preko burze smo pronašli kolica.
Evo da se ponovno pokrene ova tema malo :)
Ovakva su naša kolica sa košarama
http://www.tfk.si/hr/twinner-twist-duo/double-carrycot#
a ovakva kao kišobran:
http://www.tfk.si/hr/products/twinner-twist-duo#
samo je boja narančasta sa crnim mi prezadovoljni naime mi svoja kupili preko njuškala za 200€ svugdje možemo s njima,a što se tiće prolaska kroz vrata je ok jer su kolica malo uža od klasične mjere vrata tj 80 cm.:)
E ovo mi je trebalo! Thnx Ana!
Mi smo postali toliki freakovi da smo izmjerili i širinu pokretnih skala u Emezete! I zaboravili koliko je bilo... :lol:Ali ovakva bi neka, definitivno! Jednom sam provala voziti vlakić i nisam se baš snašla sa okretanjem (fali mi visine!) :mrgreen: a ova gdje su jedan do drugog mi idu puno bolje!
Ana, kako ih je voziti sad kad su jednogodišnjaci, postaje li teško?
http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...ed=0CBsQ9QEwAQ
evo naših, nije ista farba, ali to je to
definitivno mogu potvrditi da je u početku teže upravljat s njima, sve dok se ne navikneš imaš osjećaj da voziš šleper
nema šanse skrenut ako ne uzmeš dobar luk, no kad svladaš onda je peace of cake, a svi ti se čude kak fino ti to svladavaš
pogotovo meni sa 1,60 i 50 kila
muž mi, između ostalog, radi i na poslovima viličara, pa me naučio neke tips and tricks za manevar,
za dizanje na nogostup treba pravilan položaj noge na kolicima i onda je vrlo jednostavno :yes:
Naša kolica možete vidjet u albumiću u potpisu. Marka je easywalker. Prije nego što smo ih kupili - kontaktirala sam žensku koja ih ima - klinci se furaju već 3 god.u njima i super je zadovoljna. I naša su uža od onih standardnih 80 cm i prolaze kroz večinu vrata, a moram priznati da su superlako upravljiva. Okrećeš ih kak hoćeš jednom rukom. Pretpostavljam da će postat teže kad curke porastu, ali ipak... Mislim da je fora u velikim gumenim kotačima na napuhavanje - fakat se okreću u svim smjerovima.
Draga rijetko su sada u kolicima kad smo dosta doma jer su bubani,ali kad nekamo idemo ih uzmemo pa da sjede u njima jer ih nedamo da budu po rukama.
Super su jer se kompletno radtavljeju i slažu,sve se skida i pere,košare se stišću na cca 5cm što je nama super jer imamo mali auto tj malo prostora u gepeku.
Vezanje u 5 točaka ................ same pohvale mi oduševljeni :) :)
ana- naša kolica su jaaaako slična. Meni je super kaj je sve lagano - nema nikakvih plastika, sve je na čičak ili zatvarač, a opet čvrsto i stabilno.