zašto ne ostavite komentar na blogu? :)
Printable View
zašto ne ostavite komentar na blogu? :)
ne znam kako se to radi :oops: i da li se trebam registrirati nekamo. Ali dobila sam informacije na pp pa ću se snaći... da ne oftopičarim sad više
Aj prosljedi pp :mrgreen:Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
zar to nisu pixiekid meitai?
upravo ove s fotografija sam vidjela na njihovom standu u bocarskom, cijene oko 600 kn koliko se sjećam
kontaktirajte pixije
ja pitala zensku na forumu ona veli da ih ona siva...je oko 600kn
a ta zena je josie? :mrgreen:
je....sad samisla gledati u poslane poruke.. :oops:
:)
zbilja izgleda super, ja baš mislim da sinabavim jedan MT s malo bolje podstavljenim krakovima… 600 kn mi je zbilja puno, moram još malo odvagnuti tu brojku
A meni je definitivno puno :(
kupia ovih dana na burzi mei tai i super mi je.zavezala ga bez pol frke, nist ne zulja jedino ledja bole..
s pouchem muku mucim, nikako da se ufuram..moram ga prodat i kupit jos jedan mei tai. nikako ne osjecam kad L stavim unutra da je to "taj" polozaj.
a djelovala mi je puno jednostavnije.. :(
a 600 kn je meni malo previse..bolje da ne spominjem svoj minimalac.
ali to nije običan mei tai "za po doma". to je delicija, kao i npr. svileni sling. :)
Kud spomenu silk sling?! Odmah mi je proradio sav snobizam i zaljubila sam se u ovaj http://www.pixiekid.com/shop/index.p...roducts_id=256
ja sam si obećala da ću si kad-tad pokloniti teyetakamu.
a onda sam vidjela ove mei taijeve. :tele:
Bas mu je i predivna cijena. E da idem na kakve gala vecere ili u pozoriste bas bi mi trebao jedan takav :lol:
Ovako sam zatvorena u kuci i koristim sling za granapa ili kakvu setnju ili setanje cure i bas bi mi pasao za takve prilike jedan svileni, da ne spominjem da sam stalno u trenerci. :lol:
Ja kontam da se sling vise isplati jer se poslije moze nositi kao pasmina...prekrivac....(za tantra fotelju.. :lol: ) Ne bi mi palo napamet onakvo sto proslijedjivati dalje... :)
crna ninet, ne spominji tantra chair. i ovako smo off topic. :predaja:
Vagala sam da mi je puno onih 480 kn za MT, ali kad sam prvi put vidjela Te Nove MT, razum :lol: je rekao: treba mi MT. Bio je naručen isti dan :DCitiraj:
pomikaki prvotno napisa
jučer nam je, dok je mm nosio malca u mt, neka žena prokomentirala da u njeno doba nisu dali da tako malo dijete, skoro 6mjeseci, sjedi. kaj vi mislite da beba u mt sjedi :?
ni u današnje doba djeca ne smiju sjediti dok sama na prosjede (a to je obično nakon 6 mjeseci)
ali u MT, kao ni u slingu niti u marami, ako su pravilno postavljeni, djeca ne sjede
jasno je meni da se rijetko koje dijete sa 6 mjeseci samo posjedne, iako ih rodielji često posjednu, i to naravno ne radimo, baš me zato i mučilo je li taj položaj u mt sjedenje.
raširene nogice, koljena u razini guze, čvrsto uz tijelo, to bi trebalo biti pravilno zar ne :?
evo mi smo do sada bili u slingu alo kako gita ima 11 kg sada trazhim neshto shto che mi biti manje bolno za ledja.
trenutno isporabavam meitai od frendice i nosim ju naledjima. malo mi samo djeluje nestabilno - onako ima lufta izmedju nje i mojih ledja. ima li ko koristan savjet?
i ako netko mozhda ima savjet kako da ju sprijechim da mi pochupa svu kosu - to joj je glavna okupacija kad ju nosim. ak nastavi ovim tempom do kraja tjedna chemo imat iste frizure :lol:
to i je pravilno.Citiraj:
ula prvotno napisa
Poanta je u tome da u nosiljci diete ne smije opterećivati svoje nezrele mišiće, niti biti u neprirodnom položaju.
MvG- moraž zategnuti naramenice Mei taia čvršće, nagni se prema naprijed kada se zatežeš.
A kosa, pa postati će joj dosadno nakon nekog vremena, ili joj daj neko pecivo ili rižastiropor da gricka, pa joj okupiraj ruke :)
gdje bi tochno trebao bit krizh na na ledjima? na video-uputama ga teta stavi bebi na guzu al meni to niako da podje za rukom...
Kad vraćaš trake na leđa, vrati ih između bebinih ruku i nogu, pa ih prekriži, i vrati naprijed prolazeći ispod nožica.
Ako su ti trake prekratke za vraćanje, veži ih na tom mjesut gdje se susreću.
Ne postoji strogo pravilo, svakome odgovara drugačiji tip vezanja, ali za početnicu, ja ti predlažem da trake uvijek provlačiš između ruku i nogu djeteta.
nama ništa nije pomagalo -. za dobrobit svoje kose odustala od nošenja na leđima :/
a što se tiče zatezanja, meni je najbolje onako "pocupkati", kao da namiještaš ruksak, da se težina fino raspodijeli.
kad nosim na leđima, obično vežem kosu u jednu kečku, kao rep sa strane. A ako ti je kosa kraća, možda bi pomogla neka kapa ili šeširić?Citiraj:
ra prvotno napisa
za sad ništa nije upalilo, kad počne zima i prave kape - probat ćemo opet.
hvala, misslim da chu (prisilno) prilagodit frizuru... ma ionak bi mi makeover dobro doshao :roll:
Malo podižem temu jer trebam pomoć.
Kako ću doći do broja neke tete šivalice (npr. Tabite) radi dogovora oko kupnje MT?
I dali netko zna koja je cijena sada? (Šteta šta ne može na rate- toliko o stiskanju remena!)
Unaprijed hvala! :*
Astral...
http://www.dodoty.com/
Evo...ovo ti je njena stranica.
Ima i svoj album:
http://picasaweb.google.com/tabitasling
Možeš joj se javiti preko kontakta na stranici, javit će ti se na mail brzo ili ju nazovi na mob, ima u albumu broj. Ona je super, sve ćeš se s njom dogovoriti. Može te i pričekati za lovu. ja sam naručila nedavno mei tai i baš Jsmo se fino sve izdogovarale. Daje i popuste.
Sretno!
Cure, hvala puno na pomoći!! :*
Idem malo pogledat koji mi se sviđa :mrgreen:
:love:
MM je danas prvi put nosio J. u mei tai-u :D
Trenutno je do Nove Godine na godisnjem pa cuva djecu,
ja radim, a on ludi.
Te ne stigne ovo, te mala place...
Ode van, ja dijete na ledja i udri usisavat, slagat robu.
Zatekao nas kako se zabavljamo, dijete mirno, cupka mami kosu
i provali - Ajde mi pokazi kako se to cudo veze!
Ja :shock: pa :D
I nosili su se :heart:
ja sam svog bebača probala staviti u mei tai (ima 1 mjesec) u onaj položaj žabice (cijeli unutra) - našla sam upute na you tubu
da ste čuli tu dernjavu :lol:
dakle, ništa od mei taija zasad, očito smo još premali, naručili smo maramu pa čekamo da se počnemo ozbiljno nositi :D
kakav je taj položaj žabice, noge skupljene? Nije valjda da može i tako mali bebač u MT?Citiraj:
Willow prvotno napisa
Inače ako plače kad se nosi bilo u MT ili marami pokušaj kad je malo pospaniji, napapan i čisto presvučen, pa malo pjevuckaj, ljuljuškaj dok ga stavljaš a onda u bržu šetnju, jako brzo će se smiriti.
http://www.youtube.com/watch?v=56WRn_lyhlg
evo uputa za novorođenče u mei taiju :mrgreen:
ali moj se dečko buni, moguće da je ipak neudoban položaj :/
u svakom slučaju, mi smo krenuli naopako, najprije dobili mei tai a onda naručili maramu :P
no, svakako bitno da se počnemo nositi :D (osim na rukama)
zaboravite prethodni post jer upravo smo se vratili iz prve šetnje u mei taiju :D :D :D
baš kad sam tu pisala, palo mi je na pamet da sam mei tai fakat isprobala samo jednom i da bi ga mogla probati opet...
i uspjelo odmah :)
dečko se naslonio glavicom na mamu i iste sekunde zaspao tako da sam mu još stavila kapicu i ogrnula dekicom (jer je bio u "kućnoj" odjeći) te smo se prošetali vani :love:
osjećaj je odličan :D
on je držao cijelo vrijeme glavicu priljubljenu postrance uz mene, nogice u žabicu tako da mislim da je položaj bio ok ali ipak ćemo za svaki slučaj više koristiti maramu dok ne napuni bar 3 mj.
prošli put sam možda i ja bila nervozna pa je on reagirao plačem a ovaj put se rasplakao kad sam ga izvadila iz mei taija :mrgreen:
u svakom slučaju, mei tai :*
da, često ne uspije kad isprobavaš prvi put (slično je bilo i kad sam ja pokušavala prive pute vezati bebu u maramu) pa se mame obeshrabre. Ja sam bila toliko izbezumljena da sam reka da me ipak ne košta ništa pokušati ponovo, ionako plače cijeli dan pa može plakati i zbog marame :mrgreen: i onda je ipak upalilo.
Sad mi se čini da kad rodim drugo ide u sve nosiljke redom od prvog dana, a onda sam bila tako izbezumljena...