tileo02 prvotno napisa
Kod nas standardni problemi, uglavnom malo bolje s tim da nije prestao kašljati, ali je od listopada prestao trajno "svirati", sad svira samo povremeno tj. očito da je cijelo stanje stvarno prešlo u trajnu astmu, za razliku od povremenih bronhitisa koji su nas mučili prijašnjih godina uz mirna razdoblja bez kašlja, šlajma i bez terapije. Eto, mi smo primjer lošeg liječenja.
Lavić koristi Seretide koji ni u kom slučaju ne regulira njegovu astmu, jer mu se napadi vraćaju jednom tjedno. Još uvijek ne mogu otkriti na što reagira jer nije reagirao ni na jedan od onih 12 inhalacijskih i 12 nutritivnih alergena. Seretide drži stvar pod kontrolom točno 12 sati koliko djeluje da mu proširi dišne puteva, ali količina kortikosteroida koji sadrži premala je da bi djelovala protuupalno i spriječila ponovne napade.
Zbog njega ima problema s tahikardijom, ali nitko nas nije uputio ni na kakvu kontrolu zbog toga.
Pacijenti smo famoznog dr.R koji nam također ne priznaje astmu kao astmu nego svaljuje bit problema na treći krajnik.
Otorinac nam je rekao da operacija ne bi ništa bitno promjenila ako već ima sklonost bronhitisima ili astmu. Tako sam odustala od operacije-za sada.
Bliži nam se vrijeme kontrole, ali nisam se ni naručila na Srebrnjak jer ne želim tamo ići, pogotovo ne kod Dr.R. jer nemam pojma što bi s njim r me jeazgovarala. Jedino što ne znam je kamo više otići po pravu dijagnozu i pravu terapiju. Ako imate savjet, bila bi vam zahvalna. Mislim da bi bilo jako teško promjeniti doktora na Srebrnjaku, ali svi drugi savjeti bi mi bili dragocjeni.