sorry, vidim sada na portalu da je objavljano da jeste! :D
Printable View
sorry, vidim sada na portalu da je objavljano da jeste! :D
Evo sad sam tek skuzila ovaj topic pa da se i ja javim na listu istrijanki - tocnije Vodnjan :D
evo i mene :mrgreen:
dobrodošle :love:
U subotu, 19. prosinca 2009. s početkom u 13 sati, u prostorijama Zelene Istre (3. kat kulturnog centra Karlo Rojc) u Puli, održat će se Rodina radionica o dojenju - Mala škola dojenja.
Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
Početak radionice je u 13 sati, predviđeno trajanje dva sata. Zbog ograničenog broja sudionika obavezna je prijava na broj telefona 098 435-447.
Radionica je besplatna! Veselimo se vašem dolasku!
Ovom prilikom pozivamo pulske rodilje iz 2009. godine da dođu na radionicu preuzeti jedan primjerak Rodine puse koju im Grad Pula daruje u suradnji s Udrugom Roda, a u sklopu projekta Rodina pusa Puli. Molimo rodilje da sa sobom ponesu dokument kojim će potvrditi da su rodile u 2009. i da su s područja Pule.
radionica je otkazana zbog vremenskih neprilika u Puli i Istri općenito. javit ću kad će biti, do tada dragi moji istrijani i istrijanke, uživajte u snijegu!
Eto - ja sam tu isto nova. Inače sam iz Zagreba, ali već 3 godine živim u Rovinju, a radim u Vrsaru..
SVakako me zanimaju radionice dojenja i možda nešto u vezi platnenih pelena - pa kad bude...
Dotad pozdrav svima :mrgreen:
Dobrodošla :*
Evo i mene.... Slavonka u Puli!
I mene... Dalmatinka u Puli :)
Ovu vijest stavljam rano za vas koji volite planirati unaprijed:
Udruga RODA organizira besplatno pregledavanje autosjedalica u Puli koje će obaviti Rodini savjetnici za autosjedalice.
Pregled će se održati u nedjelju, 21. ožujka 2010. u Puli od 10 do 12 sati, na parkiralištu Mercator centra Pula.
Posebno pozivamo buduće roditelje da dođu na pregled sa kupljenom autosjedalicom da im pokažemo kako se pravilno montira - sigurno u autosjedalici iz rodilišta!
Ukoliko je to moguće, molimo da donesete sa sobom upute proizvođača sjedalice i vaše dijete.
Počele su prijave za Rodine radionice za trudnice u Puli:-D!
http://www.roda.hr/forum/threads/539...rudnice-u-Puli!
evo i mene... iz Pule...
Puležanke i puležani, ovu subotu, 24. travnja udruga RODA održat će tradicionalan štand pored fontane na tržnici u Puli od 10-12h. Na štandu ćete moći vidjeti, opipati i kupiti rodine platnene pelene i majice i podružiti se sa simpatićnim tetama u fuksija majicama ;)
Mame koje su rodile u 2009. godini koje još nisu podigle rodinu platnenu pelenu u sklopu projekta Grada Pule i Udruge RODA - Rodina pusa zemlji moći će to napraviti na štandu uz djetetov rodni list i potvrdu o prebivalištu.
Zaboravila sam nešto dodati!!
Puležanke i puležani, povodom Dana planeta Zemlje ovu subotu, 24. travnja udruga RODA održat će tradicionalan štand pored fontane na tržnici u Puli od 10-12h. Na štandu ćete moći vidjeti, opipati i kupiti rodine platnene pelene i majice i podružiti se sa simpatićnim ljudima u fuksija majicama http://forum.roda.hr/../../images/smilies/wink.gif
Mame koje su rodile u 2009. godini koje još nisu podigle rodinu platnenu pelenu u sklopu projekta Grada Pule i Udruge RODA - Rodina pusa zemlji moći će to napraviti na štandu uz djetetov rodni list i potvrdu o prebivalištu.
U tjednu nakon štanda, točnije u petak, 30. travnja održat ćemo i Radionicu o platnenim pelenama u prostorijama Zelene Istre u Kulturnom centru Karlo Rojc u Puli od 17,30 do 19,00. Zbog ograničeni broj mjesta molimo vas da se prijavite na broj 098 962 1799. Radionica je besplatna.
Očekujemo vas!
Mala škola dojenja - PULA
U subotu, 04. prosinca 2010. u Obiteljskom centru Istarske županije u Puli, Vidikovac 7 (zgrada vodotornja), održat će se radionica o dojenju.
Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
Početak radionice je u 10 sati, predviđeno trajanje dva sata.
Zbog ograničenog broja sudionika obavezna je prijava na broj telefona 091 22 77 233.
drage istrijanke koje koriste Facebook,
Istarska roda ima svoju FB stranicu! http://www.facebook.com/home.php?#!/...65663990137947
lajkajte nas i da biste dobile obavjesti o lokalnim događajima
još jedna istrijanka :-D
treba mi preporuka za pedijatra, ako možete škicnuti: http://forum.roda.hr/threads/62280-p...99#post1781699
Ako je netko za kafe, javite se!
http://forum.roda.hr/threads/63462-I...oljetna-kavica
Mala škola dojenja - PULA
U subotu, 12. ožujka 2011. u Obiteljskom centru Istarske županije u Puli, Vidikovac 7 (zgrada vodotornja), održat će se radionica o dojenju.
Radionicu vodi Rodina savjetnica sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
Početak radionice je u 10 sati, predviđeno trajanje dva sata.
Prijava dolaska je obavezna jer je broj sudionika ograničen. Možete se prijaviti SMS-om na broj 091 22 77 233 ili na e-mail istra@roda.hr.
Mala škola dojenja je SUTRA! Ima još mjesta, prijavite se SMS-om na broj 091 22 77 233 ili na e-mail istra@roda.hr.
i ja se javljam na popis Istarskih forumašica. teško mi je pratiti teme na forumu jer nema one mogućžnoati da pregledam svoje postove i označene teme. ili možda ima al ja ne znam
Drage Istarske Rode da li znate kakvu tetu čuvalicu u Puli da je kvalitetna, od povjerenja, da radi sa djecom, možda pedagog ili odgojiteljica?
Radionica o platnenim pelenama u Puli
U četvrtak 28. travnja 2011. s početkom u 17:30 sati, u prostorijama Zelene Istre (3. kat Kulturnog centra Karlo Rojc) u Puli, održat će se besplatna radionica o platnenim pelenama koju će voditi članice Udruge RODA, iskusne korisnice modernih platnenih pelena.
Svi zainteresirani za korištenje platnenih pelena moći će iz prve ruke čuti informacije o njihovim prednostima, tips & tricks kako ih koristiti i održavati, te pogledati i opipati primjerke Rodina branda - platnene pelene "Rodina pusa".
Zbog ograničenog broja polaznika molimo vas da svoj dolazak prijavite na broj telefona 098/435-447.
Predviđeno trajanje radionice je 90 min. Veselimo se zajedničkom druženju!
Mi prijavljeni, dolazimo.
Super pčelice, vidimo se sutra :)
Mjesta ima još, hajde cure naprijed sa prijavama!
Ja bih vrlo rado došla, ali mi termin tako kasno popodne nikako ne odgovara za doći s malenom... možda neki drugi put.
Vidjela sam pretprošle subote na tržnici vaš štand, koliko često imate tako nešto u Puli?
Baš mi je žao :(
Ako se ipak uspiješ organizirati ti navrati
I štand i radionica budu u principu dva puta godišnje
u puli je bilo super. iako sam dosta znala otprije neke sam stvari nove uspjela naučiti i saznati.
konačno sam odlučila o tome kako ću, koji broj i koje pelene uzeti. za početak nešto od Rode, nešto flafi ili natura ili tako nešto...
za sada samo par univerzalnih komada i sigurnih uboda.
Jako mi je drago da ti je bilo korisno Majo :)
I ja sam htjela doći pa nije uspjelo... Drago mi je da je bilo super. Ali i bez toga sam odlučila i već nabavljam pelene s web shop-ova i od teta šivalica. :))
Odlično :)
Ako ti ipak zatreba neki savjet javi nam se!
@lionne _ svakako, valjda će biti još rodinih akcija i događaja, a tko zna di se možemo vidjeti.
@sleepless _ kakva su ti iskustva sa tetama šivalicama? ja sam prije par godina za kolegicu naručila sling od nje.
kakve su pelene i kojih još teta ima?
vidjela sam na njuškalu da ima pelenica što se dosta povoljno prodaju od teta.
ja nisam stigla na pregled autosjedalica u Puli, a trebalo bi mi pogledati starost inih.
Tko je, od ROda savjetnica za autosjedalice, zainteresiran za polasatno savjetovanje i kavu?
Hy, ako ste zainteresirane voljela bi da pratite ovu temu i da nam se javite pa da nas naučite nekim stvarima ili samo da popijemo kafelić u dobrom društvu :)
30.06. u 17h u Puli održat će se Mala škola dojenja... .zainteresirane zabilježite datum, detalje će uskoro ;)
U četvrtak, 30. lipnja 2011. s početkom u 17 sati, u prostorijama Obiteljskog centra Istarske županije, Vidikovac 7 (zgrada vodotornja) u Puli, održat će se Rodina radionica o dojenju - Mala škola dojenja.
Početak radionice je u 17 sati, predviđeno trajanje dva sata. Prijava dolaska je obavezna jer je broj sudionika ograničen. Možete se prijaviti SMS-om na broj 098 962 1799 ili na e-mail istra@roda.hr.
ako bi netko od istarskih forumašica mogla odnjeti koju obavjest o Maloj školi dojenja u bilo koju ginekološku ambulantu u Puli ovaj tjedan neka mi se javi na pp, pošaljem file, vi isprintate i kad stignete odnesete na oglasnu ploču kod ginića. hvala :)
Mala škola je bila super, koje dobre vibre od simpatičnih trudnica :heart:
Nego, na ulazu u OCIŽ vidjela sam plakat za predavanje Jespera Juula u Bujama 04.07. i ne mogu da ne podijelim sa drugima jer je pravi gušt tog čovijeka slušati. Evo linka:
http://www.ziid.hr/