Baš me zanima što je to... vidjet ću danas.. inače svaki dan ima malo toga.... ne onako puno kao neki dan i to obišno ujutro... sluz, nije onako kao od gljivica sirasto, već baš kao bjeljanjak jajeta...
Ništa se ne pokreće....
Printable View
Baš me zanima što je to... vidjet ću danas.. inače svaki dan ima malo toga.... ne onako puno kao neki dan i to obišno ujutro... sluz, nije onako kao od gljivica sirasto, već baš kao bjeljanjak jajeta...
Ništa se ne pokreće....
Jedno pomalo glupo pitanje... evo veceras na 39+3 ispao sl.cep ali me zanima, posto je njegova uloga da cuva bebicu od bakterija smijem li ja ici na depilaciju? Narucena sam bas sutra ujutro :-/
Doduse radi se tako da moje gacice ostaju na meni i stvarno je kozmeticki super uredan i cura radi u sterilnoj kuti sa rukavicama... ali opet petljat dolje okolo sa voskom i trakama, a da sam "izlozena sirom" nisam sigurna :-/
dakle, sluzni cep je tvrd?
nije onako samo puuuuno sluzi? i bez krvi?
Ginger meni je bilo puno sluzi, saka valjda i jos je izlazilo sa krvi, zilicama i to.Sorry na opisu ..
Negooo ima li to sta novo?
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
ginger nije to pluteni cep :lool:
jel to moram tenisice zagrijat :-o
a kupila sam upravo karte za kino.
:lool: pluteni cep
spajka, samo ti ajd u kino, jos nista nema ;-)
a i nece mi se sad u ovu guzvu...stiskam noge bar do kasne noci, lol
Petti nije bilo bas tako puno, al bilo je puno
ali ko bjelanjak :-/ nema krvi, zilica, rozog ili smedjeg...
covjece, cetvrti porod, a ja nemam pojma kak izgleda taj cep :facepalm:
E to ko bjelanjak ti je cep. Ne mora nuzno biti zilica i krvi a moze i naknadno doci...to je prvi dio. Samo hrabro dalje i stisni:mrgreen:
uj uj :mrgreen:
Ma nije ti lose roditi pred Uskrs.
Dobijes bolji rucak i kolac, a u nedjelju ce ti apetit sigurno biti dobar. : iskusna:
:lool:
joj, ja sam nakon poroda tak gladna da mi nije jedan obrok dovoljan
prosli put mi je mm za svaki obrok donosio jos jedan od doma
plus jos ponesto izmedju
uzas :mrgreen:
Kada ste izgubili svoj sluzni čep?
Zdravo, meni je sluzavi cep ispao juče ujutru oko 10h. Prošao je čitav dan, imala sam samo blage kontrakcije, danas osećam samo bol u ledjima. Pritom sam 41+2 ned. Termin mi je bio 2.jun. Da li je to normalno?
Podižem temu. Danas sam 30+3 i na mirovanju sam jer sam otvorena 1 prst. Kaže dr da nije zabrinjavajuće ali treba biti oprezan. Jutros sam na papiru imala blijedo žutu sluz. Ne znam je li to čep krenuo ispadati ili je to normalno u trudnoći kao i povećana količina iscjetka. Ima li koja trudnica da je čep krenuo tako rano, a izdržala bar do ulaska u 9.mj.?
Ne brini, to nije još sluzni čep. Od tog perioda je meni krenuo svakodnevni žuti iscjedak sve do danas, a sluzni čep je ispao tek 38+3. Danas sam 38+5 i nisam još počela dobivati trudove.