Još uvijek ima nade i za dojenje... ali first things first :love:Citiraj:
Deja2 prvotno napisa
Printable View
Još uvijek ima nade i za dojenje... ali first things first :love:Citiraj:
Deja2 prvotno napisa
Garfy, sve je pod liječničkim nadzorom i biti će u redu, jedno po jedno... :heart:
I dobrodošla nam natrag :love:
Garfy :love: kako je lipo što si nam se vratila :*
Držim fige i šaljem bezbroj vibrica za tebe i tvoje male fajterice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Lijepo je čitai da se stanje normalizira. Pusa malim fajtericama. :love:
Garfysaljem tisucu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje curice! Vjerujem da ce se stanje uskoro stabilizirati i da ces nesmetano pocet uzivati u svakom trenutku srece sa tvojom obitelji :heart:
garfy, drago mi je da si bolje i zelim ti da se sto prije do kraja oporavis kao i tvoje male curice. svi smo uz vas i s nestrpljenjem ocekujemo cijelu pricu.
puno :* tebi i bebicama
Garfy :love: ,dobrodosla doma :*
vibre za tak i male fajterice :heart: :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Garfy, sretno! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrav i :heart:
CRP treba ponoviti uz nalaz krvne slike i sedimentacije, pa onda vidjeti dalje treba li daljnje pretrage. Može sve biti povišeno od operativnog zahvata, ali provjera ne škodi. Osobno mišljenje o CRP, a nažalošt stručno je nije ti previsok, ali ja bi to prekontrolirala.
Normala CRP do 5 ( inaće se koristi kao pokazatelj upalnog procesa).
Drži se i :love:
drž se garfy! :heart:
Garfy :* :love: :heart:
Welcome home Garfy!
~~ za curke i oporavak :heart: !
Garfy super da si bolje i da su tvoje cure dobro i želim vam da što prije uživate sa svojim curama!
Garfy i cure :love:
draga garfy, nek sve loše sada ostane iza vas. Uzivajte sada svi 4-ero :heart:
Draga Garfy, još jednom ti čestitam i želim što skoriji oporavak svima :*
Prekrasno mi je da si konačno postala mama :heart:
a kao da je jučer bio tvoj prvi post i pitanje "što da radim?"
Velike puse za male cure! :heart:
Evo samo da vam javim super vijest. Moje cure od jučer više nisu u inkubatoru, nego u toplom krevetiću :D :D :D
Sada su dostigle porođajnu težinu i sada se samo moraju debljati da budu veeliikee.
Ja još uvijek muku mučim s tlakom, proteini u mokrači još na 2 križa( zna li netko što to znači?) ali nadam se da ću se oporavit dok cure stignu.
Garfy super vijesti! :D :D
~~~~~ za tebe :heart: da se sto prije oporavis i zagrlis svoje cure!
:D :D za curke ma jake su to zemske :heart:
hoćeš draga. sve će biti uredu, ako su u toplim krevetićima još ih samo malo dijeli od odlaska kući!!!! (Sjećam se kad sam došla curama u posjetu, a kad ono inkubatori prazni, premrla sam od straha ni ne znajući da postoji grijani krevetić, a kad tamo....prvi puta sam ih dotakla i pomazila baš u tom grijanom krevetiću...)
bit ćeš ti vrlo brzo ok! :love:
Garfy suuuper :D :D
Garfy :D i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Garfy :D ~~~~~~~~~~~~~~ :heart: za potpuni oporavak
:dancingfever: Još malo i ti ćeš nam bit ko nova a tvoje curice kući u svom toplom krevetiću
~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :*
garfy draga evo tek sad vidim sto se sve izdogadjalo jer sam malo apstinirala od foruma, zelim ti sto brzi oporavak a tvojim malim zilavicama da puno papaju i sto prije dodju doma :heart: :heart: :heart:
Super, bravo curke :D :D
Garfy, super za curke! :love:
Proteini 2 križa, znači da ih još ima u mokraći, ne znam koliko si imala prije, ali ako je bilo više, znači da se stvari normaliziraju.
To je recimo polukvantitativna metoda, išla sam pogledati, ali sam bacila kutiju s trakicama -kojoj bi to količini proteina odgovaralo.
:saint: :saint: ...Čestitam...i zaista sam sretna što je sve u redu!
Baš mi je drago što se sve dobro odvija.... da bebice što prije dođu doma i budu s hrabrom mamicom :heart:
Malo za Garfy i njene cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ člarobne vibrice za čarobne curice :love:
Draga Garfy, čestitke tebi i hrabrim curkama :heart:
Draga Garfy, sretan ti povratak kuci a i curke ce prije nego sto se dobro naspavas :P .
garfy, :* tebi i curicama. bas sam vesela sto ste sve dobro. nadam se da ce se tlak napokon izregulirati.
Samo vam šaljem :love:
Evo da se malo javim. Moje cure su sada u krevetićima. Više nisu ni u toplom krevetiću. Sada su onako lijepo obučene, u paketini... pa se čine kao prave velike cure iako još moraju rasti :D :D :D
Ja odradila sve pretrage i sada kontrola tek nakon 2 mjeseca. tlak bi trebao sam polako ići dole. Za sada ide polako.
Što se oporavka od poroda tiče, tu sam super, krećem se, osjećam se super. Još da regulira tlak i bit će dobro.
Važno da ja i moje mrvice što prije budemo zajedno i sve će proći :heart: :heart:
:D :D :D
:zaljubljen:
Garfy :*
evo stavili smo slikice pa ih možete i vidjeti :heart: :heart:
Garfy :zaljubljen: prekrasne su.