marijana draga .... mi iz šupljega u prazno :)
Smeta me izgužvani šećer jer ja svojim gostima ne stavljam 2 šećera na tanjurić već na stolu imaju za odabrati da li žele bijeli ili smeđi ili natren :)
Što se tiće te slastičarne koju spominješ naravno da treba zabraniti pušenje - tu je hrana :) ( mislim da se ni nesmije tamo pušiti po zakonu )
Moj kafić ima 15 m2 konzumnog prostora i ti bi ga vjerojatno nazvala lokalnom birtijom sa stajaćim mjestima i šankom .... ali to je kafić sa šankom, sjedećim mjestima i kutkom sa kožnim krevetom i 3 taburea ... i u njemu ne obitavaju pijanci - ima svoju dušu i svoj čar i prehranjuje 6 ljudi od toga 3 djece :mrgreen:
nitko ovdje ne kaže da nepušaći trebaju sa svojom djecom biti doma u 4 zida ... već da daju ljudima pravo na izbor - i ugostiteljima i gostima ...
evo i super prijedloga za tebe - BIBO igraonica na velesajmu - klinci se igraju, roditelji se druže uz kavicu - pušenja nema i svi sretni
:love:
sladjanaf :heart: :heart: :heart:
sofke > nije kafić mjesto za djecu nikoje dobi ( moje iskustvo sa vlastitim kafićem i trojicom sinova ) .... neki baby frendly club može biti
ili pub za djecu napraviti ... ( da je unosan već bi ga netko napravio :) )
Sanja < znaći u Beču si imala pravo na IZBOR
Sanja < bojim se da će taj zakon ugroziti egzistencije puno ljudi :/
a da država zatvori tvornice duhana i pokaže da stvarno brine o svojim građanima :mrgreen: - :? kad ne bi najveću lovu od toga ubirali