Samo javljam da je Tweety nakon hrpe peripetija (samo jedna je da joj je istekla putovnica) ipak stigla na svoje odredište.... :)
Printable View
Samo javljam da je Tweety nakon hrpe peripetija (samo jedna je da joj je istekla putovnica) ipak stigla na svoje odredište.... :)
Tweety, super odmor vam želim! :love:
Pčelice, pa ti fakat brojiš sitno! Kako je prošao vikend?
Maria, ima kaj novog s Markom?
Cvrčak, kako ste ti i tvoji dečki?
Čoksa, je l' krenulo dojenje?
Nadam se da ste svi dobro i da ste proveli lijepi vikend. Mi smo danas bili kod mog dede i cure su uživale na prekrasnom, čistom seoskom zraku, dan je bio sunčan i topao, za poželjeti. Ovo je prvi put da pišem da smo bili kod dede :( , prošli put smo još išli kod dede i bake. :( Čudno, ali Fiona uopće nije pitala za baku, a ja joj, moram priznati, još nisam bila spremna samoinicijativno pričati o tome što se dogodilo. Za slučaj da pita imala sam pripremljenu pojednostavljenu priču o smrti, ali nije ništa pitala. Išli su i moji roditelji, pa su malo pričuvali cure dok smo mm i ja otišli na kratko na groblje. One su zaista uživale - trčale su, brale su tratinčice, divile se susjedovim životinjama (svinji s malim prašćićima, kozi s kozlićima, kokama i pijetlovima, purama i puranima, psima i mačkama...), pokušale su se penjati na stabla u voćnjaku, itd. Pri povratku smo brzinski stali u Turbo Limaču i kupili im cipelice za proljeće - Flori Geoxice, a Fioni prekrasne Sketchersice prepune nekakvih šljaštećih svjetlucavih šljokica. Bole oči :mrgreen: , ali nema veze, njoj su najljepše na svijetu. Dijete mi već nosi 28! :shock:
Pusa svima!
Ma to se samo tebi činilo kao hrpa peripetija meni je sve za :LOL:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Jedina stvar koja me zbiiiiiiljaaaaaaa izbacila iz takta je da sam 40min čekala u redu za mjenjačnicu u pošti da bi mi ženska kad sam došla na red rekla da mogu samo prodati, ali ne i kupiti devize.
Poooppp..........sam! Boga mi gadno povišenim tonom sam joj rekla da jesu li oni normalniiiiiii iiiii gdje im piše da ne mogu kupiti!!!!!!
Mislim, kaj sam ja jedina koju su tako zeznuli??????? I jedina koja je popiiii..... što je čekala za nešto što ne može obaviti, a na prozorčiću piše jasno i glasno:"MJENJAČNICA"!!!!!.
Ok sad mi je palo na pamet...nije to čak ni loše ispalo, jer da mi u toj pošti nije bilo dosadno, ne bi bez veze čačkala po putovnici i ne bi skužila da je istekla, pa bi ju mirne duše pružila na granici.
Ovako sam sve odradila s osobnom i sve pet.
Kad smo stigli Fran je poludio od sreće!!! Napokon se mogao s mirom bacati, kotrljati, valjati.
Nakon sat vremena boravka u kući, izjavio je da on ne bi išao brzo u Zagreb, da bi on ostao ovdje!!!
Popodne provedeno na snijegu rezultiralo je mažnjavanjem ogromne mesine, brda krumpira i zelene salate.
Klinci koji su ovdje, prekrasni su. Tako otvoreni, zaigrani, veseli-prekrasno.
Eto javih se s par redaka, nadam se da ću nastaviti ovako pozitivnim tonom.
P.S. Izgleda da ću imati vremena za dokoličarenje u punom smislu te riječi, jer je Fran rekao da on može ići sam s trenerom i još jednim malim frajerom :heart:
Ja si ne mogu ni zamisliti kako će mi biti, ako stvarno bude tako.
:* svima
Tweety, uživajte! :heart:
Nego - snijeg, treneri, granica... Gdje ste? Slovenija? Italija?
tvit, vidim da si IPAK ponijela laptop :roll: , nadam se da si nisi i koji predmet spakirala :mrgreen:
i ja mislim kako uživaju na snijegu, a kad ono tweety tipka. :roll:
pčelice ~~~~~~~~~~ :heart:
baš mi je bilo lijepo ovaj vikend s nekima od najmlađih zepedeića - veseljčicom nevom i dobroćudnim medvjedićem leonom - ajme, kako je to dijete slatko! :heart:
misliš da nije?? :roll:Citiraj:
andrea prvotno napisa
Veli imam SAMO 2 sata posla, a onda neću ništa radit do ponedjeljka... :lol: :lol:
Nemreš vjerovat da treba nabija po kompu a vani prekrasno vrijeme... Ja je tjeram van, jer će sutra snijeg i koma vrijeme, a ona samo loooooolaaa. :mrgreen: :roll:
pa ne vjerujem :roll:
tvit, zacipelarit ćemo te kad se vratiš :coffee:
Pa ne mogu vjerovati da pričaš o vremenu!!!
Partijanerice jesi li ti to ostarila???:LOOOOOOL::razbac po podu od smijeh:
Samo da javim, kako je Fran ko pravi mali frajer nabadao po ledu u pancericama, prvi put u životu!!! Pez pogovora, bez njurganja.....ja ostala u šoku!
Trener mu je objasnio kako svatko nosi svoje skije, i uzelo dijete skije i nosi!
Što za Mujo što je sto kila :lol:
Gledam ja s parkinga kako on to uzbrdo nosi i mislim si da sam ja sad pored njega nosila bi i skije i njega skup s pancericama, kacigom, svim.....:lol:....a ovako fura on sve i čkomi.
Nevjerojatno mi je koliko se veseli snijegu.
Jutros se probudio u 6:30 i htio van na grudanje, valjanje.....oduševljen je, a ja sam tako sretna zbog toga.
Očekivala sam negodovanje zbog hladnoće, leda, dubokog snijega, ali ništa...jednostavno je oduševljen.
Etooo za sad.
Idem raditi :LOL:
P.S. Sanka ne brini, kupila sam mu podkapu (sinusi, vrat, uši-sve je pokriveno) i stik za mazanje kože. Frend ti je zbrinut po PS-u! Pancerica ga je stiskala na listu, ali je trener sredio stvar. Jel te još kaj brine? :heart: :love: :* :lolić:
ma to sam zbooog vaaaas.bez vas nemrem. :love:Citiraj:
andrea prvotno napisa
Ali ne brini, genijalno se osjećam od trena kad smo krenuli.
Sam se ti zahebaj....ne znaš ti kak je to vodit brigu o svemu... :PCitiraj:
tweety prvotno napisa
tviti :D
strašno mi je drago kaj je Fran oduševljen
i... valjda se vidimo
btw Irmi cijelu aparaturu nosimo ili ja ili mm, njoj trener jednostavno nije nikakav autoritet, ali zato , ajn cvaj draj Bobo.... eee za njega je u stanju cijeli dan biti na -25
čujte, vas dvije! :PCitiraj:
tweety prvotno napisa
uživam čitati kako fran uživa :saint:
nego, brojna zpd ekipo, mamma i ja upravo njurgamo kako je organizacija rođendana postala mišn imposibl i kako bi nam zaista bilo najjednostavnije, najljepše, najlagodnije, najzanimljivije i sve ostalo naj- raštrkati se jedan lijepi vikend po nekoj maksimirskoj livadi - podmladak jurca, puže, cica ovisno o dobi, majke zalegle po dekicama trkeljaju i dijele iće i piće a tateki, je l'te, animiraju i paze da su svi na broju. 8)
tko je za, tko je protiv?
matere mi ti si još jedina koja o meni vodi brigu :love: :heart:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
ja sam uvijek za partijanu!ALIIIIIIII ja znam koliko Fran uživa u svom danu i jednostavno mu želim priuštiti dan kad je on glavni, njemu i zbog njega dolaze prijatelji koje je on pozvao.puše se samo u njegovu tortu...i tako to.
Kužim kako imamo puno klinaca i kako onda ispadne da su nam svi vikendi zauzeti (mi i radimo ročkas u tjednu da vam ne zeznemo lijepi proljetni vikend).
Ne znam ni sama. Kažem sviđa se meni ideja o partijani. Ne moramo čak ni u Zagrebu, ali nemrem mu uskratiti samo njegov dan.
Trebaš vidjeti kako je natrpao pun tanjur salate kad mu je M.B. rekao da se salata mora jesti. A kad sam ja to rekla, samo minuuuutiiiiicu prije, tako me je laganini odje......zi, da mi nije palo napamet niti uvjeravati ga.Citiraj:
mara prvotno napisa
Jedva čekam da stignete!!!
Ja sam za. :) Ovo je ionako druženje!!!Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Tweety, pa organizirajte vi Franov rođendan!! :)
je, tweety, u pravu si i ja obožavam proljeće kad tulumarimo svaki vikend. ali ne znam kamo natrpati toliko zepedeića, mlađe braće i sestara koji pužu, todlaju ili žele spavati, te pripadajućih roditelja od kojih neki zauzimaju mjesta za dvoje 8) , a da ipak svi imaju mjesta za provod. :/
igraonice me ne oduševljavaju.
tortu ćemo ionako otpuhati s familijom.
ma, da imam vrt ne bih se uopće brinula...
što se termina tiče, ako slavimo doma mi ćemo se ove godine ionako ugurati preko reda.
Potpis. :)Citiraj:
tweety prvotno napisa
Podržavam ideju o zajedničkom ročkasu, ali mi ćemo u svakom slučaju organizirati Fioni i njezin tulum. Ona ga već sad planira i veseli mu se, mislim da bi bila velika tuga i žalost da ga ne proslavi.
Ja sam i prvi put kad je pao taj prijedlog zajednički tulum shvatila u stilu završetka rođendanske sezone, a ne kao zamjenu za zasebne proslave. :?
od viška glava ne boli 8)
Ja ne obožavam što nam je svaki vikend zauzet, ali obožavam zpd-iće.
Kužim tvoj point i prilagoditi ćemo se većini.
Meni se čini da su termini najmanje važni od svega. Moje curke su prošle godine bile bolesne i rođendane su proslavile punih mjesec dana kasnije. To ih uopće nije bilo briga - Flora još nije ništa kužila, a Fioni je samo bilo važno da ima proslavu. :)Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
nema većine ;) , samo brainstorming.
kompliciram jer imam specifičan problem - želju da proslavimo, manjak prostora koji zaziva tulum na otvorenom (uopće ne mora biti zajednički) i potrebu za ranijim terminom zbog koje riskiram provod u čizmama i kabanicama.
još desetak postova i imat ću plan :mrgreen:
Naravno da će Pia svoj ročkas proslaviti na SVOJEM tulumu, ali želim i ovaj nerođendanski zajednički tulum ZPD-ića..
Uopće nije bitno gdje i kad, bitno mi je da možemo doći i konačno sudjelovati na nekom tulumu ZPD-ića...
Meni bi isto bio jednostavniji openairparty 8) , sve planiram kako ću se izorganizirati "ovaj ili onaj" vikend, i onda me ovo moje glupavo cicomaltretiranje baci u bed i nisam nizašto :( , MM ionako radi od jutra do mraka (sad i subote), pa ne mogu na njega računati. A Ana tako jaaaako voli imati rođendan...meni je bed što nisam pokretna, ne vozim, nosiljke mi i dalje ne dolaze u obzir (boliii), a s kolicima od 20 kila mogu se slikat u javnom prijevozu, pa mi to istraživanje igraonica sad uopće ne igra.
Doduše pronjuškat ću po kvartu...ima tu zgodan prvatni vrtić koji organizira partyje, ali nema prostor za roditelje :/, pretpostavljam da vam klinci ne bi bili oduševljeni, ili ?
He, he, mame bi se mogle u miru istračati kod nas u stanu :mrgreen: .
Baš sam s MM pričala jučer o ludoj godini kada se rodila Dora. MM je radio od jutra do mraka + što smo imali radove u kući i više od 3 mj. kuhinju na terasi. Dora je nonstop visila na cici ili na rukama, a Pia je imala stlno nekakve faze. Bila sam svaki dan sama s njima, čistila nered od radova, kuhala, posluživala radnike ...ah, niti sam danas ne znam kako sam to izdržala.Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Opet dolazim do zaključka da smo mi žene stvarno ponekad svemoguće 8)
tweety pobogu, gasi taj komp i na snijeg!!! ;)
baš mi je drago da fransoa uživa na snijegu, još kad mu marine curke stignu - bit će prava ludnica. a ti odmaraj i uživaj, a taj predmet koji si ponjela bi ti najradije zakopala negdje duboko u snijeg... :mrgreen:
glede i u svezi roćkasa - i ja sam za ZPD woodstock na otvorenom, ALI mališa će imati i svoj roćkas posebno, jer mu je to prevažno i posebno. neki dan mi je rekao da želi pozvati čitavu svoju grupu iz vrtića...i tete...SVE tete iz vrtića, i vrtićkog stričeka...i čitavu stariju grupu...DOMA na rođendan, da vide gdje on živi i da mu vide sobu...a micek mali :heart:
nas je još malo previše i za open air varijantu. lada je imala na popisu 19 dječurlije (to je bez mlađih potomaka i bez roditelja) tako da uopće nisam pametna kako ćemo odraditi njezin otkazani tulum. kako se dogovorite mi ćemo se složiti.
tweety, uživajte ti i franulinac :love:
ja sam se zaljubila u cvrčkinog leona :heart:
Ti rođendani su slatke muke. :)
Možda je najbolje da se veliki, zajednički tulum održi u svakom slučaju, a tko će imati prilike, neka si neovisno o tome organizira proslavu, bez obaveze. Bit će više torti i tuluma - klincima super. :)
Nego, htjela sam vas pitati je l' vaši klinci filozofiraju? Meni Fiona stalno, ali stalno nešto brblja. Kao prvo, imam direktni prijenos svega što se događa, ali s neopisivom količinom detalja, npr. "Mama, idem baciti u pranje roza majicu sa plavim Snoopyjem koju mi je Flora zašarala sa žutim flomićem kojeg smo dobili u dućanu od one tete koja nam je dala bombone". :mrgreen: I pokupila je neke izraze koje nikad ne bih spojila s njezinom dobi: uostalom, osobito, posebice i sve u tom stilu. :? (I pravilno ih koristi.) Konačno, danas predvečer nam je moj tata pokucao na vrata, a Fiona je zamišljeno pitala: "Što li to dida smjera?" :? :lol:
Sanja, da čuješ samo Piju kak filozofira.Rečenice su joj dugačke kilometar, ali sve s vezom.
Nego, meni je najveća fora kada Pia krene izvoditi predstavu:
" Dame i godpodo ( ozbiljnim tonom s improviziranim mikrofonom u ruci),
sada ćete čuti jednu pjesmicu o svemirskoj životinjici..."
a onda krene pjesmica sa slobodnim asocijacijama i izmišljena u toj sekundi. Ima svoju melodiju, ritam, ma sve...
Za 5 minuta izmisli i drugu koja ima potpuno drugačiji ritam i melodiju...eh, da i sve je popračeno koreografijom :)
:roll:
Evo velike rođendanske puse Fabijanu! :love: :* Sunce, ajde se javi kad nađeš vremena da nam malo pišeš što ima novog kod vas.
Spooky, odvalila sam na "dame i gospodo" i "svemirsku životinjicu". :lol: Koja mašta je u tim malim glavicama. :heart:
Fabijane, sretan rođendan i ovdje! :love:
Sunceeee, javi seeee! Piši nam malo o tom ljepotanu!
Fabi, sretan ti rođendan!!! :love:
Fabijan, još jednom sretan roćkas! :heart:
Što se tiče proslave, ja sam je mislila organizirati u 5 mj. Ujedno bi proslavili i rođenje malog miša.
Naravno, jedva čekam i ovu zajedničku, mislim da će ona biti najopuštenija.
Što se tiče filozofiranja - prijavljujem još jednu.
Neki dan ju je moja sestra pitala kako će joj se zvati brat, a ona mrtva-hladna:
"O tome se kod nas doma još nije razgovaralo". :lol:
Ja se lagano spremam u bolnicu, javljat ću vam se mobom. :heart:
Pčelice, sretno :love: !
Pčelice, javljaj se. Čuvaj se. :love:
Pčelice, sretno! Mislim na vas! :love: :heart:
pčelice, sretno! :love:
Pčelo, :love:
S R E T N O!!!
Pčelice, što skoriji susret s tvojom bebicom! I što lakši oporavak :heart: .
Sunce, javi se malo. Fabijan, sretan rođendan! :love: