malena beba :klap: bravo za malenog gimnastičara!
Mi ne vježbamo, O. nije imao nikakvih problema, sve je savladao na vrijeme za određenu dob. Ja sam se brinula zbog sjedenja jer on to dugo nije ni pokušavao, a kad mu je uspjelo, nije nešto bio sretan zbog tog otkrića. Jako je živ i sjedenje koristi samo da u par sekundi snimi što će dalje, odmah se baca na pod i ode. Ljudi mi govore da nikad nisu vidjeli življe dijete i da se pripremim na ono što slijedi kad prohoda :mrgreen: . Meni se sviđa ovakav živahan, ali on "nema vremena" za sjedenje. Prije sam izazvala pomutnju kad sam rekla da je lijen za sjedenje; on je lijen za odmaranje/mirovanje/nekretanje; stalno je u spidu. Njega je otkriče stajanja potpuno obuzelo i mislim da mu je to učinilo sjedenje nezanimljivim. Ali danas je svom silom htio sjediti na šljunku pa sam ga pustila; uhvatio se za psa, spustio na pod i tako su zajedno sjedili u blatu. :roll: Ima i obrane tako da sam mirna, ali prerijetko mi on to sve demonstrira pa uhvatim sebe da sam zabrinuta zbog toga. Bojim se da on nešto ne gubi sa svim tim svojim rijetkim sjedenjem. Kad sjedne, nastojim ga zabaviti nekom igrom da malo ostane na guzičici. Zato i škicam malo vaša iskustva, da se uvijek ponovo uvjerim koliko su klinci različiti. :oops: