Skoknula sam reć:
SRETAN ROČKAS, PRESLATKI MALI DEČKO
Printable View
Skoknula sam reć:
SRETAN ROČKAS, PRESLATKI MALI DEČKO
Nakon pusa čestitalica, evo puse potpore Ajvi i Anek.
:* :*
Mi danas bili kod otorinca, čisto da vidimo jel mehanički uzrok njegovim poteškoćama u govoru, al nije. Usput mu je našao upalu sinusa.
Još uvijek tražim privatnog logopeda, kod Sabola vele da i njima dolazi logopedica sa Šalate.
Imam puno preporuka za puno mjesta, al nijedno nije dosad prevagnulo, pa ako i vi ovdje znate nekoga dobrog, ajde pliz, javite.
FRAN, SRETAN TI VELIKI 4. ROĐENDAN!!! :heart:
Sunce, logopeda posjećuju Otočanka i Dille, priupitaj i njih.
Sunce, evo upravo sa pričala sa frendicom čiji malac je tri godine bio kod logopeda. Uglavnom, prvo se moralo krenuti iz Suvaga i nakon početne obrade oni rasporede dijete kod logopeda, ovisno o kvartu koje ima odgovara. Oni su tražil da ih rasporede u Trnje. I sa tom logopedicom su bili izuzetno zadovoljni. :)
A malac ti je preprepreprezgodan. :heart:
Zvala Suvag, ništa do lipnja.
Idemo privatno samo da znamo da nešto poduzimamo.
Danas su ga opet neke curice u parku grdo iskomentirale pa je plakao.
Sve je s govorom bilo tolerirajuće dok njega nije tangiralo (jer smo ga mi uvijek razumjeli) , al toliko je tužan i plače što nešto zna reći i dobiti/objasniti/pitati kako treba.
Uglavnom, govor nas muči jako dugo i stalno se ta četvrta godina postavljala kao granica, ali ništa se nije popravilo.
Sad smo krenuli.
Fabijan i Sunce :love:
Jao, Maria, ajd pomladi se malo.
Pa pola forumašica se ni ne sjeća C Deneuve :).
Ovo je bio OT, morala sam :).
pa nek guglaju
:mrgreen:
Sunce i Fabić :heart:Citiraj:
sunce prvotno napisa
Sunce, imaš pp. :)
sunce, čupavi fabi je :heart:
glavno da ste krenuli - držim fige za brzo rješavanje zaostataka!
andjej još ne izgovara r, ali mislim da se to tolerira do 4,5 godine.
vid je bolje govorio sa 3 godine, nego sad :roll:
vokabular mu je super, ali izgovor sve gori :mrgreen:
R i L ne izgovara, ali je još uz to počeo nekako bezvezno/iritantno fufljati/prenemagat se kao valjda netko u vrtiću, pa to zvuči otprilike:
ŠTA ŠI JEKLJA? /što si rekla?/
ma mustra jedna obična mala :)
fabi je premeden, by the way ista mama :heart:
Sunce mi imamo svoju logopedicu na Goljaku i jako je simpa. nisam sigurna kakve je s vjezbicama jer nam jos nije trebalo ali ima stvarno strpljenja s nama kod kontrola. sto vise ja mislim da je Goljak jedini opskrbljen i fizioterapeutima za finu motoriku. svojevremeno sam se raspitivala za to na suvagu pa su rekli da nemaju. istina od tada nisam nista napravila po tom pitanju ali obecajem i tebi i sebi da budem uskoro. znaci ako zelis ici nasoj to ti je prof. Ivkic (zena od dr. Ivkica s instituta za mozak (ako ga znas)). broj ti posaljem pp-om ako zelis.
Pusa svima,
mi se oporavljamo od Aninog konjuktivitisa :/ , sad čekamo hoće li i Mare dobiti obzirom da Ana stalno plazi po njoj...
kaže vid danas MM-u:
sutra ne idem u vrtić jer dolazi u zagreb onaj predsjednik afrike...bush
:lol:
vrtić radi skraćeno, pa će micek ostati sa mnom doma, a jedna teta s kojom MM surađuje, a koja živi u zgradi pored hotela westin će iseliti na par dana jer će joj zgrada biti krcata snajperistima :roll:
čoksa, nadam se da mare neće pokupiti konjuktivitis; jesi anči mazala i kapala s tobrexom?
ja tobrexiram na najmanju naznaku/početak konjuktivitisa, i stvarno se situacija odmah sredi. znam da je tobrex o.k. i za bebe... :)
došla se vama, drage moje zpd-ičke, posebno zahvaliti za čestitke i sad me ova Hajvi rasplaka s ovim:
:raznjezikus totalikus:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Uživam razmišljajući kako mi je divne ljude majčinstvo i roda donijelo u život! :heart:
P.S. Hajvi odobrene su nam sve sprave za dvorište koje su tete tražile i uređenje istog
:D :D :D
(razmišljate li još ;) )
kaj andrej prelazi kod frana u vrtić?
malo mi je to palo u zaborav, sad me tweety podsjetila. bumo vidli kakvo vam bu dvorišče. 8)
idem obaviti jedan poslić. čeknite inboxe!
ako ja kvalitetno izlobiram :mrgreen:Citiraj:
anek prvotno napisa
nakon toga mogu izvršavati najteže političke zadatke
:oops: velikom preslatkom dečku franulincu i ovdje čestitke za koje nikad nije kasno.
nije me bilo danima pošteno na forumu pa ću morati malo poraditi na tome.
tweety, svaka čast na opremanju vrtićkog dvorišta. sad ćemo i mi tamo češće navratiti. ljeti je super, nije daleko, nema gužve, a hladovinaaaaaa.
sunce, fabijan je prezgodan :heart: . i kad ne stigneš postati samo pukni post reply da ti vidimo avatar. nadam se da ćete nakon logopeda brzo procvasti. često napredak zna biti brži od svih očekivanja. lada izgovara sve glasove na skoro svim mjestima ali frflja i brzopleta je tako da ostatak svijeta još uvijek ponekad ima poteškoće s razumijevanjem. njoj feedback ionako nije važan jer sluša samo sebe pa joj to nije neki bed :roll:
kratki izvještaj od neki dan: mamma san izgleda mrak, cvrčka izgleda kao da može odma na treće, ali ih je ipak sve zasjenio leonček bombonček :heart: što je to dijete lijepo i drago. čudo jedno.
pčelice, gdje si nam ti? javi se kad stigneš barem s bliz izvještajem.
čoksa, vidim da se tvoj topic s tri pitanja ne diže više pa mi je odmah lakše. samo neka tako i ostane :love: .
jedva čekam da vas sve vidim: i trbušaste i one koje će to tek biti, i male sisavce i velike hahariće. joj, što volem sezonu rođendana :bouncing:
Evo i nas, vratili smo se s putovanja!
Najprije, Fran, sretan ti rođendan! :love: :* Sorry na zakašnjenju, ali nadam se da ćemo te imati priliku izljubiti uživo.
Sunce, držim fige da nađete dobru logopedicu i nadam se da Fabić više neće doživjeti zadirkivanja. :heart:
Čoksa, nadam se da je Ana ok i da Mare nije pokupila upalu oka.
Maria, pogledala sam topic o izletu, izgleda savršeno. Hvala na ideji.
Vidim da ste svi aktivni i da uživate u ovom prekrasnom vremenu.
Mi smo bili na sjeveru Njemačke - najprije u Oldenburgu, koji je mali, vrlo lijepi i njegovani sveučilištni gradić, gdje sam išla poslovno i zatim malo u Bremenu. Bilo nam je odlično, jedino kaj se tamo godišnja doba mijenjaju svakih pola sata, pa se događa da izađete po suncu, iza prvog ugla vas opere pljusak, pa se sklonite u prvu trgovinu, izađete van nakon deset minuta, a ono prži sunce i tako u krug. Cure su uživale - dok sam ja bila na svojoj konferenciji, one su s tatom landrale Oldenburgom, istraživale parkove i kupale se u hotelskom bazenu (to je bio hit!), a u Bremenu smo uživali svi zajedno. Putovali smo vrlo avanturistički - putovanje je organizirao mm, no nisam ziher bih li ga opet ponovila - dakle, autom do Bratislave, pa avionom do Bremena. U jednom smo danu krenuli iz Hrvatske, prošli Sloveniju, Austriju i Slovačku da bi došli u Njemačku i zatim pri povratku sve isto. Curama je sve to bila uživancija, a highlight samog putovanja je bio kad su nas (na mamin uvjerljivi trep-trep upućen u smjeru stjuarda :saint: ) pustili u pilotsku kabinu. 8) Pilot je uključio sve moguće spravice koje su zasjale, pa ih je isključio i tako nekoliko puta, a Fiona je ostala zadivljena, otvorenih ustašca. :lol:
Danas smo već uživali u prekrasnom danu, a poslijepodne nas očekuje roštilj. Nadam se da ste i vi svi dobro.
Pusa svima! :*
Sanja, naravno da očekujemo slike !
I to puuuuuuno slika.
Pozdrav!!!
Mi dva tjedna bolovali pa smo malo u zaostatku... :)
FRAN, SRETAN ROĐENDAN!!!
Svima pusa za sada!!! :*
Sanja, nek ste se vi nama vratili. :)
I čisto ne sumnjam da vam je bilo fantastično i da će fotke (opet) biti obarajuće. :) Jedva čekam.
miloc, jeste sada dobro?
Vidim da čekate fotke, no morat ću vas razočarati (jer sam i sama razočarana) - i nisu nešto. Naime, kao prvo smo zaboravili uzeti fotić sa sobom, pa samo u početku slikali mobitelima. Možete misliti kakva je to kvaliteta. :roll: (Nismo ih još skinuli na komp, ali znam da nisu nešto.) Onda smo kupili novi fotić (ne zato što smo zaboravili svoj, nego zato što već dosta dugo razmišljamo o kupovini novog, pa nam je ovo bio dobar poticaj :P ), no budući da ga još nismo upoznali i skužili kako radi, fotke su ispale prilično loše - ili nejasne ili pretamne ili prenešto. Uglavnom, jako ih je malo koje su ok.
evo da ja nabacim par novih fotki;
videk, moja skemba i ja u ribnjaku:
http://i25.tinypic.com/hvpj60.jpg
dio videkove sobe s novim krevetom, vidi se i djelic mog remek djela u nastajanju pod nazivom "videkova djungla"... :mrgreen::
http://i26.tinypic.com/2sbs97d.jpg
vjezbanje misica prije spavanja s playdoohom u rukama,
ko mowgli u svojoj djungli:
http://i29.tinypic.com/3308zdu.jpg
..a ova zato sto mi je divna; radni naziv "sanjarenje":
http://i27.tinypic.com/118dhmw.jpg
Anek :heart:
Sobica je prekrasna!!!! :) Vid je presladak :heart: A ti prelijepa! :heart:
Ajme, što ste lijepi :heart: :heart:
U nas već deset dana vladaju Anine viroze, konjuktivitisi, pa temperature 39, pa serija neprospavanih i izbljuvanih noći, pa konjuktivitis ponovo :tele: . Mislim ono...preživi vrtić od siječnja do travnja bez da zašmrca, sve gripe i streptokoke prokljucaju mimo nje, i onda se sruši.
Nadam se da je konačno na putu oporavka...zato je sad mene i MM-a oborilo :x .
potpisCitiraj:
mamma san prvotno napisa
Anek, totalni :zaljublj: i :raznjež: na sliku Vida, tebe i Matije.
A sobu sam već prokomentirala uživo.
Mali Mogli sa plastelinom je predivno krasi :heart: .
Sanja, baš mi je žao slika. Znam kako sam ja tugaljiva kad mi ne uspiju slike nekog događaja. Ali dobro, glavno da ste se odmorili i da vam je bilo lijepo.
Miloc, ajd raspiši se malo.
Hajvi pa koliku glavu ima Andrej? Nemoj zezati da ima manju od 50?
Pinokio, jesi li dobila slike sa Sanjinog rođendana! Ja se stalno čudom čudim kad ugledam negdje Ladušu! Koja je to preslatka coolerica
:heart:
Ljudi ide li netko od vas na ribnjakovce? Sankovička???
Sanjić, sada smo dobro.
Svi smo pokupili nešto nalik gripi i dva tjedna bili van pogona!
Pedica veli da će sad krenuti i šarlah i tako, valjda, nikad kraja.
Nakon zimskih dolaze proljetne viroze, pa ljetne...grr :x
Bojala sam se da smo opet poremetili vrtić, no jučer nije bilo strašno!
A slike, kakvegod, samo stavi :) !
Anek, prepreslatki ste :love: !
Soba u skladu, Videk tako nježan :heart: !
Tweety, draga, ti si prekrasna majka (uvijek me razniježe tvoji postovi :love: !) i Fran presretno dijete!
Kako mali već skija :love: !
Moje se dijete uopće ne voli slikati! Prije je bio tako mazan, topili smo se svi, a sad... :shock:!
Prkosna faza traje i dalje (iako za mjesec dana punimo već četiri :heart: !); sve je - neću!
Na 'ne' se ni ne štrecne, ne sluša, pa je u fazi pljuvanja... majko mila!
Najnesretnija sam što neće crtati (u vrtiću ga teta još i dobije, ali doma - nema šanse!).
E da, Maria, drago mi zbog Markića!
Nadam se da si se i ti malo smirila :love: !
Pusa svima!
Anek u ovoj brzinini samo mogu reci :zaljubljen:
Predivni ste mi. :heart: Slike su fantasticne!!!!! A zadnja! :love: :love:
anek, prekrasni ste! a sobica - wow, što je sve stalo unutra!
čoksa, vibram da ozdravite do vikenda... :*
fakat je svašta stalo, jer se na fotki ne vidi još i kutak za crtanje, polica s knjigama i CD playerom, sve smo uspjeli nagurati :mrgreen:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
cure, pogledajte ovaj link ako se želite oraspoložiti malo na ovaj tmurni dan, ja svaku put završim u suzama, što od smijeha što od ljepote:
http://www.youtube.com/watch?v=x3Rw_...eature=related
čoksa.....pa iš iš iš više te boleštine dosadne!!
Anek, sličke su super! Prva i posljednja su mi tako divno nježne. :heart: A film, joj, četvorkice su divne.
Čoksa, nadam se da je virozama sad konačno kraj. I kod nas je slična priča da virusi dođu iz vrtića i sve nas redom pokose.
Tweety, mi smo razmišljali o koncertu. Ti ideš? Ima još karata?
Miloc, kad te čitam vidim da su mnogi u nekoj neću-ne želim fazi. Valjda će ih proći. Kod nas val nemogućeg ponašanja dođe povremeno i ne traje dugo, ali zato dok traje... :/ Nego... Šarlah?! Zaista se očekuje da krene šarlah?
Fiona je ovih dana u filozofskoj fazi. Danas ujutro si je stavila na ogrlicu i narukvicu koje si je kupila u Njemačkoj i na naše "obuci si cipele" uvjerljivo odgovorila da ne može, jer "ima nakit". :mrgreen: Pa je uslijedilo pitanje zbog čega joj nakit smeta, da bi se neko vrijeme vrtile u krug i na kraju je zaključila: "mama, kad kažem da nešto ne mogu, onda vi to jednostavno morate razumjeti." Pametno dijete. :mrgreen:
Idemo mi na Klince s Ribnjaka. K. najbolja frendica tam pjeva.
Sanja, mogu pitati njenu mamu ima li još karata.
Evo moram i ja pohvaliti prekrasni anekiničin trbuh. Trudnoća ti super stoji. A Vid je sve ljepši. :heart:
Još nisam stavila fotke, valjda ću uspjeti ovih dana.
Mi se malo mučimo sa grčevima, baš pretražujem po forumu, po savjetu sankovićke. :heart:
Hej, pčelice, :* !
Sanja, kako čujem od mama i baka po našem parkiću, u jednom vrtiću već vlada.
A stalno ti se izmjenjuju adeno, rota virusi, šarlah, kozice...
Iš, iš...
Pusa pametnici Fioni :* !
NanoiBeba, thanks, moram još pitati mm-a ima li nekakvih planova za taj dan. Možda još ima i karata na netu. Zapravo nam je svejedno gdje sjedimo, kad ćemo ionako završiti ispred pozornice.
Pčelice, super što si se javila! Nadam se da će grčevi brzo prestati. Nama, na žalost, kod Fione ništa nije pomagalo osim spavanja na nama, a za Floru smo dobili neke čepiće na biljnoj bazi i većinom su djelovali. Nemam pojma ima li ih kupiti kod nas, ali ću pitati mm-a može li se sjetiti kako se zovu, pa ih eventualno naručite. Kako je Nika?
Miloc, za adeno i rota virus znam, no šarlah me iznenadio.