nisam mislio na dizanje ruke već na to da on roni, surfa i slično dok ti crnčiš... i tak 12 dana... mogla si komotno ostat doma...Citiraj:
koksy prvotno napisa
sori ak je boljelo... eto, viš da nekad riječ boli više od šamara... :mrgreen: :saint:
Printable View
nisam mislio na dizanje ruke već na to da on roni, surfa i slično dok ti crnčiš... i tak 12 dana... mogla si komotno ostat doma...Citiraj:
koksy prvotno napisa
sori ak je boljelo... eto, viš da nekad riječ boli više od šamara... :mrgreen: :saint:
Ma joj, daj, pa nisam se ja jadala toliko na muza koliko na mog malog priljepka jer mi neda disat. Da nisam tolki papak pa se bojim dubine isla bi i ja surfat i ronit. A sto se crncenja tice, a gle, neko mora skuhat nama i malom, a onda bolje da sam to ja nego muz pa da se potrujemo.
Ma dobro, sad kad smo vec tako otvoreni, da, mogao mi je muz malo vise pomagat, i da, bila sam luda na njega jer nije, al nije on bas tako los, samo sto je ovo mjesto za jadikovke a ne za pohvale 8)
Nije sve, nije sve tako sivooo...
Kad imaš s nekim otić na pivooo....
:love:
Upravo to!Citiraj:
Moover prvotno napisa
Da znam draga koksy i ja sam tako govorila dok se nisam i sama suočila s takvom situacijom!Sada vidim koliko je to lako reći ali tako teško napraviti,teško se odlučiti na tako drastičan korak u svom životu ...Pokušavam ovu situaciju srediti na miran način sa mm ,sada je na "uvjetnoj" ...za dalje ćemo vidjeti :/Citiraj:
koksy prvotno napisa
Par dana sam imala punu kuću ljudi i treći dan sam na frižider nalijepila zadatke za sve, a za svaki slučaj i na ogledalo u kupaoni....
( dobro svi su veliki )
i otišla na kupanje sa mamom :mrgreen:
kad sam se vratila ,bio je i ručak i pospremljen stan i sve je bilo na broju
velika djeca, mala djeca, mačka i ofkors moji živci :mrgreen:
stavi mu ricinusovo ulje u neki kolač, tek toliko da malo pati :mrgreen:Citiraj:
bubek prvotno napisa
draga, nemam pametan savjet....možda kakv brsčni savjetnik ?
:lol: Strašna si!Citiraj:
maria71 prvotno napisa
I ja kažem :lol:Citiraj:
Ora prvotno napisa
Al definitivno joj nije jednostavno, nije to mala stvar.
Sada si razmišljam i nisam baš tako ziher kao prije (prije L) da bi se samo tako pobrala i otišla :/
Trebala bi dobro debelo razmisliti, a opet s druge strane mi odzvanja - opet će :(
Ne znam, teško je....
bubek ~~~~~~~~~~~ za razum, razboritost i hrabrost :*
Citiraj:
bubek prvotno napisa
jedino sto mogu reci jest da drasticne situacije zahtjevaju drasticne mjere. nije lako slazem se, djete je tu ali i zbog njegove sigurnosti ne smije se dopustiti da se to jos jednom dogodi.Citiraj:
bubek prvotno napisa
Nemoj doci u situaciju da ga opravdavas za njegove postupke
kao i kahna saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za razum, razboritost i hrabrost :love:
Najiskrenije, čitajući ovo mene je od straha oblio hladan znoj. Tužna sam :(
Potpisujem :love:Citiraj:
lucylu prvotno napisa
Prije cetiri dana je otisao na more s bakom i dedom i znam da mu je super i da se zabavlja i da svaki dan jede palacinke za dorucak i da bi bio zlocin drzati dijete na asfaltu kad moze biti na moru, ali meni svejedno odvratno nedostaje i svakih deset minuta dolazim u napast odjuriti tamo i oteti ga. Naravno, ostatak vremena provodim zivkajuci ga. Isto tak sam ljut na sebe sto ne mozemo biti s njim i imam osjecaj da cu propustiti nesto strasno vazno i da ce me sigurno trebati zbog necega, a ja necu biti tamo. Fuj. :sick:
Sori ako sam promasio temu!
poznato :( :cry:
i još kad me netko pita, pa jel odmaraš sad kad ste ga uvalili babi, a M neće provirit u dežurstvo u vrtiću, ima dvije bake na moru....bilo mi je tako nehumano da ostane sa mnom kad s bakama uživa...
ne sa mnom...u dežurnom vrtiću...
: kuhanje u vrelom ulju :
: rezanje one stvari na štrafte :
: opandrk cepter tavom po glavi :
nakon ovih opisnih smajlića. slijedi priča
mm je izgubio ključeve i to ne zna gdje su mu ispali i ne zna gdje ih je stavio , ja ih nisam ponijela jer smo išli samo do parkića i onda su nam pomogli vatrogasci koje sam naravno ja nazvala jer je on bio u afanu i nije znao koji im je broj .........penjali su se s onom košarom , pa preko balkona, pa u stan , pa do ključeva i tako......
ja ne mogu misliti za troje.... sad mi je doma tiha misa i polarno zahlađenje, ovo me neće tako lako proći
:smajli škarama za živicu reže različite visuljke :
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :evil:
maria neznam dal da se smijem il te zalim... Mislim, da se meni to dogodi vjerovatno bi se smijala iako bi i kod mene vjerovatno vladala ista atmosfera.
:lol: :lol: :lol:
Maria :love: ali moram se nasmijati zbog načina kako si ju napisala :lol:
joj maria tako sam se dobro nasmijala, oprosti, vjerujem da tebi bas i nije bili smjesno :lol:
ajme maria.... post je takav da mi je žao ali te ne mogu žalit... smijem se ko glupača sama sa sobom i u neugodnoj sam situaciji pred publikom koja misli da sam makla na živce....
ahahahaha :lol:
oprosti, žao mi je zbog ključeva :lol: :lol: :lol:
p.s. smajlići su 8)
Evo i ja da se pridružim... a u biti ne znam na kojeg od mojih muškaraca da se požalim... na MM ili na K.
Od kad se rodio K. je poprilično živahno dijete koje ne spava.. NIKAD.. Noću se budi svahih sat i po, dva u najboljem slučaju. U najgorem (kao noćas) se probudi u 3 i po pa krene sa cicanjem, ne cicanjem, igranjem, polu spavanjem, skakanjem po krevetu, ležanjem po meni (ne treba mi sauna), a kad sve to dosadi padne i koji ugriz za bradavicu preko grudnjaka (u najboljem slučaju) ....... i onda sve iz početka.. :cry: I tako do cca 6 i po. Dok ne svane... a onda je već totalno budan...
Ne da sam na izmaku snaga nego više ne znam kako se zovem... mozak mi je vjerojatno presušio ko osušena šljiva... jednostvano ne radi više od nespavanja zadnjih godinu dana (računam i zadnja 2 mjeseca trudnoće) Ne znam kako rješiti problem ne spavanja, ne znam kako ga odbiti od dojenja jer mi se ćini da je to problem... susjedi se već raspituju što mu je kad vrišti od 4 sata ujutro :? ... ja jednostavno ne mogu višeeeeee.
E sad mogla bi puno toga napisati i o MM - ali ... možda drugom prilikom kad me još malo naživcira.... ili kad se uspijem s njim posvađati jer ''on radi'' pa je umoran i mora spavati popodne :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
E, a jel se smije ovdje o svekrvama?
Neću dugo.
Moja sveki i ja imamo tipične probleme. Ali šokirala me kad nije došla na Mijin roćkas jer smo ga priredili kod mojih (a inače su si oni međusobno dobri) a ne u našem stanu od 24 m2. A kad smo pitali nju da li možemo kod nje u vrtu nam je rekla da će biti ružno vrijeme (nije bilo).
I sad nakon cijele priče više ne zna kako da okrivi nekog drugog za to pa je rekla curi koja radi za nju (a inače je moja kuma) dok joj je davala otkaz da je ONA kriva što ona nije išla na unukin roćkas. :roll: :tele:
I što da čovjek kaže na to.
bojim se da je sa nasilnicima u obitelji ista situacija sa uvjetnom kao i sa ostalim nasilnicima: drže se uvjetne dok ne istekne, a onda .... Ne želim biti vještica, samo primjećujem, sorry ako te to boli.Citiraj:
bubek prvotno napisa
ma ništa, samo se onako, zbog tvoje opsesije veličinama, a ja :/ (vidi temu Kako spriječiti opuštene dojke) :lol: :lol:Citiraj:
Moover prvotno napisa
A što mogu kad sam slaba na njega :mrgreen:
evo ga, globalno zatopljenje......................... :lol:
Prije svega hvala na podršci,curama koje me podržavaju :* :love:Ako ne želiš biti vještica,onda ni nemoj biti! :P Svjesna sam ja da je mogućnost da mi se to opet dogodi velika,ali neću odustati samo tako!Ustrajat ćemo i mm i ja u tome da dovedemo naš zajednički život u normalu,ako je to moguće!A ako nije odnosno ako nakon nekog određenog vremena,truda i rada na nama uvidimo da stvari jednostavno ne funkcioniraju tek onda ću mu moći reći ZBOGOM!To sve najviše radim zbog našeg malog anđela kojem želim pružiti sve što je u mojoj moći a namanje što mogu je život uz oca i majku...Citiraj:
elin prvotno napisa
namanje=najmanje :oops:
Bubek, u potpunosti te razumijem. Mene MM nikada srećom nije udario ali je napravio neke stvari za koje sam rekla da mu nikada neću preći preko toga pa sam ipak oprostila. Znam koliko je teško samo tako reći zbogom. Moj savjet ti je da malo poradite na tome a ako ponovi ili se situacija ne popravi onda je stvarno vrijeme za rastanak, a što se tiče djeteta ono će imati i mamu i tatu bez obzira dali ste u braku ili ne.
SRETNO :love:
bubek, sve shvaćam. Pusa. :heart:
Baš je to zanimljivo kako prelazimo preko stvari za koje nikad nismo mislili da možemo. Ne kažem da je to krivo, nikad mi se nije dogodilo, a nadam se da neće... Baš sad razmišljam što bi ja napravila. Da me to netko pitao prije 2 godine rekla bi da NIKADA ne bi oprostila udarac, ali sada...ne mogu reći.
Ipak, sada sam sigurna da ne bi oprostila prevaru, ali da mi se dogodi...tko zna, možda ipak bi. Nadam se da ne bi.
Krenemo od malih stvari, malih kompromisa, a na kraju nam se dogodi da se pitamo kamo su nestale vrijednosti u koje smo vjerovali dok smo bili mladi i nadobudni. :/
Vjerujem da je i moja mama nekad davno rekla. "Ja nikad ne bi..." Ali, eto, je, oprostila je... Ne čak ni oprostila, pomirila se s nekim stvarima i tako živi. Nadam se da ja neću.
bubek, želim vam sreću da to riješite kao dvije odrasle i odgovorne osobe... :*
Citiraj:
tibica prvotno napisa
sve potpisujem!
ja sam trenutno jako loše sa mojim mužem, ono klasika mama-ja-svekrva-on-mama-ja-A-itd.itd.
iako ja pokušavam popričat s njim, on neće me slušat, samo me odurno odbije riječima NE ZANIMA ME!! I tako hodamo po kući ko dve tuke, niko ništa ne govori, meni je dosta ponižavanja i molenja, ovaj put se ne osjećakm krivom, s njegovom mamom sam riješila, ali on se ne da!! navikao je da se ponižavan, podilazim mu, ali više nemam snage!
šta navede ljude da se rastanu ako se ipak vole?
baš se osjećam loše... :cry:
manjak razumijevanja i tolerancije.Citiraj:
šta navede ljude da se rastanu ako se ipak vole?
nataša :love:
Meni je bolesno i krajnje nekulturno stalno petljanje roditelja u brakove svoje djece!
Čak i kad je u najboljoj mjeri!
Možda misle da još nisu sposobni za samostalan život (iako su dječica davno prevalila 30.-tu :mrgreen: ) i da im treba stalno kvocanje! :roll:
Ljudi moji, live and let live!
Joj, satra' me taj svemoćni balkanizam.
I kod mene je sitacija grozna.
Ja i suprug smo stalno u konfliktu radi njegovih i ne vidim izlaza tome :(
Ma....
Hajde da se i ja pojadam :(
Trebala sam iza Velike gospe ići još jedno tjedan dana na more sa L i da dovezem seku u Zg jer ide na pripreme za ples.
Već sam i obradila malu nečakinju da ide samnom (vraća se sutra s mora di je već mjesec dana, al svejedno je pristala) da mi bude iza s L da malac ne šizi.
I MM se složio s time - da bi sada za vikend bili kod njegovih i on se fino dogovorio s majkom da ju (taj tjedan kad sam trebala biti na moru) vozim na terapije. Slomila žena petu prije 4 mj i još ne staje na nogu :shock: ili :roll:
Tak da samo L i ja fino zvisili :( :cry: :x :evil: :evil: :evil:
Jer važnije je da ju ja vozim (iako može i susjeda zamoliti) nego da dijete bude još malo na moru :cry:
Što reći? Luda sam kao puška. Uhhhhh
šta nema autobusa?
Za koga misliš?Citiraj:
štrigica prvotno napisa
Za seku ili svekrivu?