Citiraj:
Moja situacija je takva da je "teška" iz razloga što je razlika među djecom tako mala, a mala djeca su zahtjevnija nego velika.
Ja se s ovim ne bih slozila, moji su generacijski svatko u svojoj fazi znaci skolarac, vrticarac i beba. Mala djeca mozda zahtjevaju vise "fizicke" brige, ali starije djete treba roditelja koji ce ga povesti u kino, tri put tjedno na sport, gledati njegove utakmice, raditi s njim zadace, otici u skolu na informacije, razgovarati s njim o promjenama u njegovorm zivotu, imati za njega puuuuno strpljenja u nekom predpubertetskom ponasanju.....
Tako da sve ima svoje prednosti i mane. Kad je mala razlika u kratkom razmaku se rijesis pelena, prohodavanja, bolesti i slicno. tesko je prvih par godina a kad svi prodju dvije onda je lakse. Ja se evo nisam naspavala vec osam godina, a skoro toliko nosam pelene, navecer moram doma biti oko 8 najkasnije....a opet stignemo i svugdje s njima. Moj stariji nikad nisu nigdje prespavali osim s nama. Ni nama nitko ne pomaze, ali meni se sve cini lako dok su svi zdravi, kad je jedan bolestan onda mi je koma.