:*Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Printable View
:*Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
ja u radno vrijeme izgledam tacno kao moj avatar :)
ja malo promjenila avatar.
nasmijao me do suza.
možda se nejasno vidi - iznad teksta je lane koje piški! :lol:
I mene!
Samo sam čekala gdje ću offtopičariti pa da ga pohvalim!
Ali ovdje je ON topic i-SUPER je!
Bio je dobar i onaj prošli, sa snjegovićima i fenom :)
hvala ti.
odlučila sam se imati sezonske avatare.
i tvoj je novi, zar ne?
ova guza u zraku je preslatka.
I ja sam već htjela komentirati ovaj avatar od Svimbalo, tako slatko.Citiraj:
mislava prvotno napisa
I moj mali miš isto ovako spava.
Guza u zraku :)
ja zamijenih svoj, a zaboravih to javno, na ovoj temi, obznaniti ...
ja sam primjetila.Citiraj:
vještičica prvotno napisa
jako mi se sviđa. :)
I ja primijetilaCitiraj:
mislava prvotno napisa
I monax je promijenila svoj (prije si imala onu ženicu iz Zvjezdanih staza, kaj ne?)
:* i hvala na komplimentima, guza sad spava "normalno", ali svake večeri kad ga uspavam i prebacim u njegov krevetić, ovo je poza koju zauzme :heart:
:heart:Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
mislava :lol:
vjesticice, :love:
zhabice, :*
Svimbalo, konačno negde gde neće biti ot: okrenite krevetić tom detetu, ili se bacite na cosleeping :*
:lol: :*Citiraj:
vissnja prvotno napisa
cosleeping ionako prakticiramo od prvog buđenja, pa do jutra, jer se mami najčešće ne da ponovno uspavljivati viseći iznad krevetića
Rado bih vam pokazala kako sad pristojno izgleda, na boku i napokon ne leži po kraćoj dijagonali, nego fino uz dulju stranicu...
svimbalo, imam i ja jednu takvu alenovu guzu u zraku, vidiš, vidiš :) divan ti je :heart:
a, elin, tvoju slikicu sam uvijek gledala površno i živjela u uvjerenju da je nekakva barokna slika , ili nešto tipa zastor u HNK :lol: :lol:
:lol: ivy ti si mi mrak!
BTW, eno dijete leži i hrče na MM-ovoj polovici... toliko o krevetiću za večeras, izdržao dva sata :mrgreen:
jedan mali OFF - moja mačka je najozbiljnije bacila oko na krevetić - vidi prazan je, a lijep...Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
vještičice, ma gdje si našla taj avatar? Gledam ga već neko vrijeme i stvarno ne vjerujem da se tako pogodilo - šivaći pribor i šešir. Ili ga je netko crtao za tebe?
Ja sam se samo htjela pohvaliti da je I. navršio dvije godine. Sad ne mogu naći niti jedan koji mi se sviđa.
Na mom avataru - moja sisomanka u akciji.
Njeni položaji za sisanje su mrak a ovo je stvarno jedan (meni) od najboljih.
genijalno! a ja mislila da spava tako :) :oops:Citiraj:
jurisnik prvotno napisa
Crtala ja :aparatic:Citiraj:
lucij@ prvotno napisa
Ovdje služi kao avatar, inače je moj logo. Fali mi onaj c ili r u ćošku :lol:
Drago mi je da vam se svima dopada :)
odlican ti je avatar, vjesticice, pravi tvoj :*
vještičica, prva liga :naklon:
hvala :*
Vještičice odličan je!!!
evo i mog novog :D
Alme willow divno :heart:
obožavam dječje nogice :zaljubljen:
i ja bih stavila takav avatar, ali već ih ima nekoliko na tu temu, pa neću
e, willow!!Citiraj:
Willow prvotno napisa
baš sam jučer snimila malu nogicu i spremala se staviti u avatar a ti me preteče :P
I ja sam konačno našla neki s kojim se mogu poistovijetiti. Volim Muchu i crveno i cvijeće, a još kad bih tako i izgledala :mrgreen:
Moram i ja prijaviti da sam konačno :roll: zadovoljna stilom avatara.
Sviđa mi se da ih mogu mijenjati, ali da poanta ostane ista.
Bok!
Ja Vas pratim 3 godine. Tek sam se nedavno aktivno uključila, do tada sam se samo ohrabrivala s Vašim pričama sa Potpomognute. MM mi je stalno prigovarao zašto se ne uključim, a jedan od izgovora mi je bio i to što ne znam što bih stavila za avatar.
Sad kad sam se konačno odlučila javiti budući da sam 07.01.09 (nakon 3 godine čekanja) rodila prekrasnu curicu, ideja za avatar mi je doslovce sinula u sekundi. Uzela sam fotić, naše narukvice i to je to. :mrgreen:
ajme, super ideja s narukvicama :D
ja volim stripove, a pas liči mojem, samo što ja ne ličim Helgi
inače uvijek stavim neke avatare iz stripova...
samo da vam kažem da luuudim kad mijenjate avatare
i ovako vas je puno, tko bi sve popamtio, još kad ih se pet zove skoro isto, ono punta, puntica, puntičica, piplica.... ana, @n@, an@, anci, anchi, anchie, pa još promijeni avatar i ja zbilja ne znam tko je tko (navodno sam vizualni tip :mrgreen: )
ja opet promijenila. :mrgreen:
krenula sam (konačno) na pilates. jučer sam se osjećala kao slonica koja balansira na lopti.
L2M, prekrasan ti je avatar! :zaljubljen: Već sam htjela komentirati na predstavljanju.
Toliko ovdje ima avatara na temu beba i rođenja, ali ovaj tvoj je baš jedinstven, prije neviđen.
Mislava :lol:
Hoćeš li poslije staviti gazelu na lopti?
Totalno sam vizualni tip pa cim netko promijeni avatar treba mi sto godina dok ponovno 'prepoznam' osobu.
Svoje avatare rijetko, ili cak nikada ne mijenjam.
rado bih ja stavila gazelu...uskoro, nadam se :)
Mislava-baš ti je lijep avatar..i tu i tamo ;)
Moj avatar je potpuna asocijacija na moje klince! S obzirom na vrlo malu razliku izmedju njih, upravo vrlo česti prizor!! :roll:
podsjeca me na mene. friz skoro isti, samo druga boja. nekako mi ova moja curka izgleda izgubljena u svemiru, a tako se cesto sama osjecam
Davno kad sam bila jos nova na forumu (i trudna) pronasla sam ovu bebicu na gljivi..... i otad je imam :heart: Mijenjala par puta avatar, al nije dugo prezivjelo, ipak sam ovo ja :)