počela čitati teme i dileme i cijelo vrijeme mislim ko clumsy mom :mrgreen:Citiraj:
clumsy mom prvotno napisa
i mislim si pa kaj hoćete vi s jednim djetetom,no vidim da ni to nije mačji kašalj :roll:
kad smo saznali da čekamo blizance svi su nam govorili:"lijepo je to,al bit će vam koma negdje do 5 godine"
sad kad nas vide svi pitaju "kako uspijevate?" i gledaju nas ovako :shock:
ja svima odgovaram da nemampojma kako je s jednim,da znam samo s dvoje i da su izuzetno dobri :)
imamo baku koja dolazi i pomaže,no sada je nema već mjesec dana (uživa na moru :heart: ) i čini mi se da je lakše nego s njom
naš dan izgleda ovako:
između 6-7:30 buđenje (svaki dan drukčije),klopaju,malo se poigraju i ponovo spavanje
dok spavaju ja stavim nešto da se kuha,pijem kavu i visim za kompom
9-9:30 buđenje tada obavimo jutarnju toaletu,jedu,malo se igramo i idemo u šetnju ako nije prevruće
11:30-12 povratak iz šetnje,završavanje ručka,ručak,malo igranja i spavanje
12/13-15/16 popodnevni odmor(njihov :mrgreen: )
ja završavam svoj ručak,razvjesim veš,peglam ili npr. gledam tv,čitam ako nema veša :mrgreen:
16 buđenje,presvlačenje,igranje,klopa i popodnevna šetnja (izađemo oko 17/17:30)
19/19:30 dolazimo doma i tada stiže i MM (nekada dođe i ranije,a nekada i kasnije),slijedi kupanje,valjanje po krevetu,hranjenje i oko 20:30/21 spavanje
ja onda još nešto napravim brzinski (ne previše jer sam smoždena),gledam tv,no najčešće čitam u krevetu
eto tako izgleda naš dan
kuham svaki dan,usisavač je stalno na dohvat ruke tako da posaugam odmah sve što završi po podu,peglam čim skinem sa štrika (tj. izvadim iz sušilice),kupaonu perem svaki dan,suđe ne gomilam (mrzim gomile onda mi teško počet raditi)
desi se da mi se neda i onda je stvarno rasulo,no držim da imam pravo i na takve dane i ne padam u depru zbog njih
MM pomaže kad je doma...a kad je doma :?