:D :D samo tako dalje!
Printable View
:D :D samo tako dalje!
bebomanka - super za lijepe vijesti :D :D :heart: .
Super!
:heart:
:D super vijesti :zaljubljen:
Predivne vijesti!
bebomanka, za dečkića... :heart: :D
:heart: :D
Ipak smo mi specijalne koke :mrgreen: pa stoga nisam ni sumnjala u dobar rezultat kombiniranog probira!
Jedan veliki :* tebi i tvom pišulincu!
super iako nisam ni sumnjala da će sve biti za 5 :D :D
:klap: bravo, bravo, čestitam, samo dobre vijesti :D
Bebi, pomno pratim sva dešavanja vezana za tebe i tvoje dijete. Ja osjećam da će biti sve ok, ako Bog da, i predlažem ime. Naime, mislim da bi mu odgovaralo ime Daris. Ima lijepo značenje, "učenik" i vrlo je neobično i nesvakidašnje. Obzirom da postoji obaveza roditelja prema djetetu da mu nadije lijepo ime, a znamo da svako ime ima svoju auru i da utiče na cjelokupan život djeteta, i znam i da je dječak (čitaj dijete) dugo očekivano i došao je kao dar Božiji iz čega se može izvesti i Daris kao dar.
Znam i jednog dječaka Darisa koji je jako napredan, inteligentan i pozitivnog istraživačkog duha iako su mu tek dvije godine.
Eto Bebi, obzirom da si otvorila natječaj za naj ime za tvog malenog ja sam svoju dužnost obavila :heart: :* :love:
fatamorgana prorocnice moja..grl-grl...ljub-ljub.. :love: :*
Ozbiljno cu razmotriti tvoj prijedlog a znacenje tog imena me je posebno privuklo!
Cudno...ali ime koje mi se do sada motalo po glavi je vrlo slicno-Dorian!
A povezano je sa izrazito lijepim ljudima koje vrlo paze na svoj stil ophodjenja......I Adrian mi je lijepo ali nema posebnog znacaja.......
No,u svakom slucaju je pamet ispred ljepote...... :)
veselim se s tobom/vama! :D :D :D :D :D :D :D :heart: :* :love:
Citiraj:
bebomanka prvotno napisa
:* :heart: :love:
:D :D super vijest , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje :love:
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
ma ja sam tek danas to pročitala u PN, i ne mogu das još jednom ne čestitam....... :D :D :D :D
uživaj i mazi trbuh :)
sina kako god da nazoveš....njemu će biti ok
I Mm i ja smo prvotno htjeli kćer, i imali ime, i naravno, ostali zatečeni kad su nam rekli da je muško i do samog kraja nismo mogli odlučiti kako ćemo ga nazvati. Na kraju smo jedno veče sjeli pred komp, otvorili baby names na googglu i listali jedno po jedno. Značenja i ulagali veta jedno drugom ;)
Onog trena kad smo ugledali ima Dan, znali smo da će se tako zvati
Od tada nam je svaki Dan sretan :D
Čestitam na živahnom dečkiću :D
Ja ti neću predlagati ime jer sam sigurna da ćete proroštati sva imena koja postoje i izabrati za svoju srećicu najbolje ime. :love:
Nek je on nama dobro :heart: i tebi želim savršenu trudnoću do kraja. :*
:D za lijepe vijesti.
Česttitam na dečku :love: .
(Na početku sam potiho vibrala za curu, ali to je ionako sasvim svejedno).
Draga, podižem temu da odmah možeš napisati izvještaj! :love:
Da da...čekamo novitete :*
Super vijesti, bravo za maloga muškića :)!
Drage moje...
nemam bas idealne vijesti..
Predlozena nam je ipak amniocenteza jer su se danas na pregledu pojavile tri sitnice..
Time je rizik sa 1:630 skocio na 1:23 :(
Cinjenica je da su to samo kompjuterske prognoze ali rizik od trisomije postoji i puno je veci nego rizik amnio.
Doc je zapazio minimalno skracenu gornju,noznu kost,crijevo sa promijenjenom bojom i mozdana tekucina koja se nije jasno pokazala..
Tesko mi je sve vam to napisati prevedeno sa njemackog na hrvatski jer nisam upoznata sa hrvatskim strucnim izrazima na tom polju..
Moja ginicka je na to rekla da kad bi gledali samo dijagnozu danasnjeg ultrazvuka sa tim sitnicama, ona se nebi nista zabrinula medjutim brojke u kompu govore drugo..Uz moje godine i sve mjere koje su danas upisane dovele su do skoka faktora rizicnosti..
Iduci utorak imamo termin za amnio....odlucii smo..i iskreno se nadam da ce sve dobro proci! Ne mozemo promijeniti sudbinu..biti ce kako mora biti.
:heart:
Evo odmah da zavibram iz petnih žila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da amniocinteza pokaže sa je sve uredu :love:
Draga bebomanka...žao mi je što nemaš idealne vijesti.
Želim ti puno sreće i nadam se da će zato nalaz amniocenteze biti idealan!
:love:
~~~~~~~~~~~~~ da je sve ok :love:
Bebomanka, ~~~~~~~~ da sve prođe u najboljem redu :heart:
bebomanka :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: svom snagom da nalaz bude idealan!
Draga Bebonamka, iz sve snage vibram i vjerujem da ce amio pokazati da je sve u redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Bebomanka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nalaz amniocenteze bude dobar :love: !
bebomanka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar nalaz
:saint:
bit će sve dobro, vidjet ćeš :love2:
bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe jer sigurno jako brineš. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ X ~ za vašeg malog dječačića.
Mora biti uredu. :heart:
bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar nalaz
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bit će sve OK! :love: :heart:
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Bit će sve u redu!
bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: da sve bude kako treba :love:
Mislim na vas :love: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ~~~~~~~~~~~~~~ i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bebomanka bit ce sve dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
bebomanka~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart: .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart: