ira, puuuuuuuno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za tvog malog frajera! :love:
izdržite još malo! :*
ane :cry: :love: :heart:
javi nam kako si!
Printable View
ira, puuuuuuuno
za tvog malog frajera! :love:
izdržite još malo! :*
ane :cry: :love: :heart:
javi nam kako si!
Citam teme na ovom pdf-u i pokusavam naci utjehu jer i mi smo postali roditelji 2 mala andjela. 10 dana prije nego sto sam zavrsila na hitnoj zbog jakog krvarenja, sve je bilo ok. Hospitalizirana sam i odmah su mi objasnili da su nikakve sanse da iznesem trudnocu do kraja, ali ja to nisam htjela vjerovati i odlucila sam se boriti. Dobro sam se osjecala, nisam imala bolove medjutim nakon 5 dana sve je krenulo nizbrdo. Rodila sam 2 mala andjelcica u 19-tom tjednu trudnoce. 2 mala andjela koja su mama i tata cekali punih 11 godina. Tolike godine cekanja i nadanja, konacno najveca areca, a potom i najveca tuga. Kako naci snagu za dalje?
Ajme Tibi :cry: :cry:
Knedla mi je u grlu, ne znam što da ti napišem a da ne bude skroz besmisleno. Pretužno je to što vam se dogodilo, i nakon svega što mi roditelji anđela doživimo, oporavak je sve samo ne lak. Budite tu jedno za drugo, piši s nama kad se tako osječaš, i provaj se "dignut na noge" ali nemoj se forsirati i nemoj očekivati da če ti ikada bol prestat. S vremenom se naučimo živit sa svojom shrvanošču, i iako to sad zvuči nemoguče, dobijemo debelu debelu kožu, život, prioriteti, razmišljanja i sve se nevjerovatno promjeni...
Piši s nama, ja ti iz svog iskustva govorim da kad su naši dečki umrli jedino što me održalo na životu je bila ljubav mm-a i razumjevanje i suosječanje svih cura ovdje :heart:
Draga Tibi, neizmjerno mi je žao.
U mojim ste mislima.... :heart:
:cry: :cry:
drage moje hvala vam na podršci, to mi puno znači u ovim trenutcima. Jedino moj dragi i vi koje ste to prošle osobno ili neka vaša bliska osoba možete me razumijeti. Nema tih riječi kojima bih mogla opisati svoju bol, ali nadam se da će doći i vrijeme kada ću sa vama moći podijeliti i svoju radost.
Tibi, moja sućut :cry: :cry: :heart:.
Tibi draga...i ja sam (kao i ti)ostala trudna u junu ove godine,a 11.septembra sam postala mama andjela.Ne vjerujem da ce ti smanjiti bol moja prica,ali ipak...meni se cini da bi mi lakse bilo da nisam JA morala da odlucujem o tome da li da nastavim trudnocu ili ne.Lakse bi mi bilo da se "desilo"..ovako me pored tuge muci i savjest..pitam se da li smo odlucili ispravno,mrzim sebe sto nisam jaca i sto nisam imala snage.Eto.
Bice bolje...polako samo,mozda nase suze jednog dana budu one druge suze...suze radosti.Ne daj se...
TIBI drži se,živi dan za dan.Utjehu traži u mm-u i prekrasnim curama ovdje koje su i same prošle istu tragediju. :love:
choco draga možemo ruku pod ruku :*Citiraj:
choco prvotno napisa
Tibi , nema utjehe, ni zaborava, samo vrijeme koje te navede da drugačije gledaš stvari, prihvatiš da je tako moralo biti, jer bi u protivnom srce puklo od tuge i jednostavno ne bi mogli živjeti s tolikom boli; znam da ti je teško, posebno nakon toliko čekanja i nadanja, ali vjeruj, bit će bolje; čim malo dođeš sebi i počneš planirati svijet će izgledati bolje :* , samo izdrži, dan po dan, budi strpljiva i isplači sve što imaš, bit će ti barem malo lakše i javi nam se, zajedno ćemo lakše :love:
irra kako Vito i ti ?
ane80 jesi bila na pregledu ? kako bebica?
došli doma
niš, sve po starom
lagani trudići, ali nisu bili dovoljni da me porode ranije
tako da, curke moje, ja sljedeću nedjelju, 25-og odoh u bolnicu i u ponedjeljak 26-og evo kenjca, koji je danas opet bio jako mrgudan.........
prešao je 3 kile, prebacio se sa lijeve strane na desnu.........
kronićne bolove u želudcu imam jer mi nabija stopalo ravno po želudcu............
kilu nijednu nisam dobila, tako da samo eto na +10.....tak će valjda i ostati...........
to je to, porodit će me Podobnik kako stvari stoje
color doppler mi napravili, sve besprijekorno i tak.......
pitala sam i za preglede poslije poroda, 350 kn obićan pregled, 400uzv kukova, i 500 cjepiva do prve godine...
e sad jel to puno ili nije nemam pojma.........
i bilo je jutros puuuuuuuuuuno beba, i ja sam u panici, rekla sam i doktorici, meni je to prestrašno, kako ću ja držati to malo dijete ja ne znam....
donijela nam je jednog malog dečkića dok smo bili na ctg, 2 mjeseca a maaaaali(meni barem) da sam pitala jel on nedavno rođen...........
i bila je neka mala curica koja je meni se čini nedonošće, vidi joj se po glavici.....i još jedan koji je jaaaaaaaaaaako plakao, i jedan koji je dudlao i tak.......uglavnom panikaaa
Ira Wow blago ti se, več u Ponedjeljak češ držat svog mišeka u rukama, ma prepreprekrasno!!! Želim ti naljepši susret sa tvojim Vitom, i da brzo dođete doma i da nam onda još brže pišeš kako je to biti mamica :love:
I da, ćini se da su bebe jaaaaako male, gledam Špirekovu robicu koju smo uzeli, pa ne razumijem, kako tako mala robica postoji, zar če on biti tolicni??? :mrgreen:
mi smo planirali da će on biti oko 4 kile....
a na kraju po nekom grubom izračunu imati će 3300, što meni djeluje jaaaaako malo, s obzirom da je Ivano bio 4 kile....ali dr veli da to uopće nije mala težina :mrgreen:
ira, draga moja još malo i ti si nama mama :zaljubljen:
uživaj u ovih još par dana u tome što ste ti i Vito jedno, a onda kad ti dođe tvoja mala štruca u ruke, sav strah će nestati, i sve će se činiti tako prirodno... :love:
Tibi :cry: :cry: :cry:
užasno me rastužila tvoja priča, i nadam se da ćeš skupiti snage da pokupiš svoje mrvice i digneš se ponovno na noge! mi žene nekada nismo ni svjesne koliko snage ima u nama! ovjde među ovim divnim ženama sigurna sam da ćeš naći utjehu i snagu za dalje! piši nam kad god poželiš sve smo ovdje za tebe i sve te razumijemo! :love:
ja ti šaljem jedan ooogroman virtualan zagrljaj, i palim svjećicu za tvoje anđelčiće! :heart:
Ira želim ti samo pozitivne misli do poroda, a poslije bezgranično veselje. :heart: .
Moji su bili 49/3300, 54/3800, 48/3100. I kad su se rodili nisu mi se činili mali. Ali sada dok gledam tu malu robicu ne vjerujem da dijete može biti toliko malo. Kad sam s malom curicom došla iz rodilišta nakon 8 dana (slabo je jela, jako je padala na težini i zbog toga imala težu žuticu) imala je 2750g, moj tada trogodišnji sin čino mi se ko gigant :lol: Čudila sam se kako može imati tako velike ruke.
ja Vas ljubim sve do sljedečeg tjedna........
sutra idem u bolnicu i u ponedjeljak moj kenjo bi trebao biti sa mnom.......carski počinje u 9.....
doma dolazimo, ako sve bude ok i ako malac ne požuti i nadam se da neće, u sljedeću subotu........
javim se prvom prilikom :love: :heart:
draga iirraarraa šalje puno pozitivnih ~~~~~~ da sve prođe u najboljem redu i želim ti najljepši susret sa tvojim zlatom.
Jedva čekam da nam se javiš kad dođeš iz bolnice :love:
Ira svi smo uz tebe i jedva čekamo da nam javiš kakav je mali Vito :*
puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za lijepi porod, i da nam mali Vito sretno dođe na svijet!
Ira, šaljem ti veeeliku pusu, samo hrabro draga, još malo i mama si! :zaljubljen:
Evo da i ovdje javim da je Iirrraarraa rodila
Danas u 9 i 17 rođen je mali Vito Carskim rezom... težak 3350 a dugačak 48 centimetara
Porod je prošao u najboljem redu, mama i beba se osjećaju dobro....
Plakala je kada su joj ga dali....
Draga sve je rečeno na drugom pdf-u ali evo i ovdje šaljem ti čestitke do neba i znam da ste i vi i vaš maleni anđeo čuvar na nebu presretni zbog dolaska malog brace :heart:
:D :joggler: :dancingfever: :sing:
najdraža naša, od srca ti čestitam, i velika pusa tebi i malenom Viti! :zaljubljen:
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
divnoooooooooo,tako mi je drago!
Cestitke sretnoj mami i bembu!
Ajme supeerrrrrr :D :D :D :D , prekrasne vijesti. Draga iirraarraa, od srca čestitam tebi i TM, a malom Viti želim dobrodošlicu :heart: .
Pusa svima.
super, super, super :D :joggler: :klap: :sing: :dancingfever:
draga irra od srca ti čestitam i želim da ti naredno vrijeme bude najljepše u životu :*
VITO DOBRODOŠAO :*
Draga Ira čestitke tebi, TM-u, a malome Viti šaljem ogromnu pusu. :D :*
JOJ IRA!!! :D :D :D najbolje bi mi došao smiley koji plače od sreče!
Čestitam draga naša, šaljem ogromne pusice tebi i malenom Vitu, tako sam sretna radi tebe, i želim vam sve najbolje :heart:
od :heart: velike, i iskrene cestitke