mozda su hormoni, a mozda i nisu
proslo je 2 tj. od poroda. prvih pet dana idila, a zadnjih pet dode mi da muza zadavim golim rukama. dugo smo zajedno, devet godina zajedno zivimo, znaci znamo se - ja njegove i on moje mane. priznajem ja sam control freak, a mala bebica je situacija koja izmice kontroli. on radi po cijele dane (bas ima najvise posla zimi), ja sam sama s malim, al ok bila sam spremna na to. ono sto me dovodi do bijesa je to sto je on cijelo vrijeme udaljen i mentalno ki fizicki. trebam li staviti transparent iznad kreveta "pitaj me kako sam"!? trebam li moljakati da me malo izmasira ili pomiluje? dovodi me na rub bijesa to sto se on sam ne sjeti. s bzirom na to da ga nikad nema ne zna nista oko djeteta, ni kako krema izgleda, ni kako izgleda baby ulje pa ako i probam ukljucit samo me rasp*** svojim nesnalazenjem. a ja lose skrivam raspolozenja :( jucer smo bili sami 2h, ali ja od ljutnje i razocarenja nisam mogla progovorit. par puta je prokomentirao da ne zna sto je to sa mnom, sadi je u fazi durenja (jer ja ne razgovaram s njim), a ja si samo dajem prostor, jer ako me ulovi huja reci mu sto mislim i ne mislim. mislite li da su hormoni? depra?
Re: mozda su hormoni, a mozda i nisu
Citiraj:
femme prvotno napisa
. mislite li da su hormoni? depra?
mislim da mu moraš sve nacrtat...ja bi da me pomaziš, pitaš kako sam, itd....i onda shvate :mrgreen:
Citiraj:
femme prvotno napisa
proslo je 2 tj. od poroda. prvih pet dana idila, a zadnjih pet dode mi da muza zadavim golim rukama. dugo smo zajedno, devet godina zajedno zivimo, znaci znamo se - ja njegove i on moje mane. priznajem ja sam control freak, a mala bebica je situacija koja izmice kontroli. on radi po cijele dane (bas ima najvise posla zimi), ja sam sama s malim, al ok bila sam spremna na to. ono sto me dovodi do bijesa je to sto je on cijelo vrijeme udaljen i mentalno ki fizicki. trebam li staviti transparent iznad kreveta "pitaj me kako sam"!? trebam li moljakati da me malo izmasira ili pomiluje? dovodi me na rub bijesa to sto se on sam ne sjeti. s bzirom na to da ga nikad nema ne zna nista oko djeteta, ni kako krema izgleda, ni kako izgleda baby ulje pa ako i probam ukljucit samo me rasp*** svojim nesnalazenjem. a ja lose skrivam raspolozenja :( jucer smo bili sami 2h, ali ja od ljutnje i razocarenja nisam mogla progovorit. par puta je prokomentirao da ne zna sto je to sa mnom, sadi je u fazi durenja (jer ja ne razgovaram s njim), a ja si samo dajem prostor, jer ako me ulovi huja reci mu sto mislim i ne mislim. mislite li da su hormoni? depra?
Hej, prošlo je tek 2 tjedna.
Dolazak djeteta je jedan od velikih stresova za naš uhodani život. Potrebno je puno, puno tolerancije, razgovora, pa čak i svađanja da opet sve bude po starom.
Zapravo, nikad neće biti po starom, oboje se morate prilagoditi novinama.
Daj i sebi vremena, 6 tjedana treba da ti se samo tijelo vrati u normalu. Hormoni su još visoko, tjeraju nas da stvorimo savršeno gnjijezdo za malu ptičicu.
Imaš li nekoga, mamu, prijateljicu koja ti može malo uskočiti?
Zašto se ljutiš na njega jer ne zna oko djeteta? Pa to je stvar koju trebate učiti zajedno.
Uloga muškarca danas jako promijenila. Ono što oni osjećaju te prve dane je pritisak da osiguraju materijalnu sranu, da budu pravi hranitelji obitelji i zato se ubijaju na poslu.
Od svega je najteže biti te prve dane sama i čekati, čekati, čekati da se on napokon vrati s posla i očekivati onda čudo svjetsko, idilu i idealnu obitelj.
Vjeruj mi, triput sam to prošla, svaki put sve teže. Ali prođe i bude bolje nego prije.
Citiraj:
ivy prvotno napisa
Citiraj:
femme prvotno napisa
. mislite li da su hormoni? depra?
mislim da mu moraš sve nacrtat...ja bi da me pomaziš, pitaš kako sam, itd....i onda shvate :mrgreen:
Moraš im sve reći i nacrtati (svaka čast iznimkama)jer se sami neće sjetiti ni primjetiti naša stanja. Vjerojatno je i on zbunjen i izgubljen u ovoj situaciji s malim djetetom i trebat će vam dosta vremena i puuuno tolerancije, jer nikada neće biti isto. MM se i dan danas nakon četiri godine ne može priviknuti da se ne možemo seksati baš uvijek kada to poželimo. Daj vremena sebi i njemu i bit će sve ok :*