:* :heart:
Printable View
:* :heart:
Osim tate i mame, cijeli ovaj pdf a i šire sa nestrpljenjem čeka još jednu princezu.
:* fit mami.
Sportskoj, visokoj i vatrenoj mami želim divno upoznavanje s dugoželjenom curkom (of kors i tati, ali njega ne znam pa ne mogu lijepit epitete) :D !
:D :heart:
Sretno, draga moja! :heart: Sigurna sam da ce upoznavanje biti savrseno, ti si moj uzor u trudnoci! I jedva cekam da i mi upoznamo malu princezu!
Sretno draga! :*
Puno :* :* :* :*
Sretno od :heart: !!
Sretno draga! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~za brz porod :heart: :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint: i mamu.
lili jedva čekam drugu kavu pa da i ti i iva-luca zajedno s bebačima dođete!!!
držite se draga i puno sreće na porodu..neka bude što bezbolniji!!! :love:
neka prodje sve kako zelite :love:
Vibrice za lagani,školski porod i najljepši prvi susret s malom vrtirepkom!
Sretno! :love:
Želim ti svu sreću na porodu, evo danas sam u komadu pročitala tvoj pfpodforum i čini mi se da je sve brzo prošlo, uglavnom, koliko vidim bebica se ne sekira što mama ratuje sa venama :mrgreen: . Sve će biti savršeno i za 10tak dana već ste kod kuće svi troje :gumi:
lily75 prekrasno da si u tako dobroj formi i za dobre prognoze
moja mrva i ja ti želimo svu sreću ovog svijeta, a onda ćemo kavicu popiti u društvu s kolicima u kojima će spavati prekrasna mala curica :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za brz, bezbolan porod te najsretnije trenutke koji vas nakon toga cekaju.... :heart:
Moj sinek i ja jedva cekamo upoznat malu princezu-vrtirepku :D
Joj drage moje tako ste me raznježile, pa uz ovakvu podršku .... kako sve ne bi bilo dobro...evo zasuzih, ma dirnule ste me u srce kako samo vi znate...
ja sam ostala bez teksta,al ono fakat bez teksta, a mužu ću večeras pokazat kakve porukice potpore smo dobili, HVALA vam svima do nebaaaaa........ javim novosti pravodobno ....
ljubim vas :*
SRETNO! :D
neka bude sve onako kako želiš
sretno :love:
Sretno od :heart: !~~~~~~~~~~~~~za lagan porod
Lili od :heart: ti želim da sve prođe u najboljem redu, da SVE bude onako kako si zelite i zamišljate :love: !
Mi misllimo na vas :* !
Lili sretno :heart:
sretno :heart:
Lili :heart: :heart: jedva čekamo malu vrtirepku
Lili, sretno i neka sve bude kako si želite :heart:
Lili75 sretno tebi i Leoni :zaljubljen: ~~~~~~za najljepši susret.
Lili-~~~~~~~~~~~~~~~~~za sto ljepsi i bezbolniji porod :heart:
zelim ti lijep, kratak i sto bezbolniji porod. sretno :heart:
Sretno lili :heart:
joj drage moje a što reći nego hvala, pune su mi oči suze...
:*
lili75, jos malo..najljepsi 1. susret zelim... :heart:
lili75, jos malo..najljepsi 1. susret zelim... :heart:
lili, uf jedva čekam da počnem sitno brojati kao i ti... sretno na porodu ! :heart:
Lili, jedva čekamo lijepe vijesti, a do onda guštaj još u svom trbuhu.
Želim ti brz i bezbolan porod koji će ti ostati u najljepšem sjećanju.
I naravno najljepši susret sa malom vrtirepkom :heart: :heart: ...
ima li tko vijesti od Lili 75?
još jučer je bila s društvom na Jarunu :D :D
danas ne znam :roll:
Curice moje,
tako ste drage, mi smo još 2 u 1, dobro se osjećam a očito i vrtirepka u mojoj buši, imam osjećaj da će se zadržati malo duže :) al nema veze ona najbolje zna kad joj je vrijeme za ići van.
By the way, stvarno još uvijek uživam u svom trbuhu i bit će mi jako neobično kad ga više ne bude al imat ću svoje zlato u rukama :D
Ne brinite čim bude novosti javit ću vam ih na ovaj topic.
:*
:heart:
:heart: