:) Kraš, Orašar- balet u HNK, Zgb mališani u Lisinskom
Printable View
:) Kraš, Orašar- balet u HNK, Zgb mališani u Lisinskom
:* onda sam dobro polovila.Citiraj:
Anci prvotno napisa
iako sam skuzila da su malisani i u HNK i mislila si, gle ove MC, nije joj lisnsk dovoljno dobar :lol:
i Kraš kreće u prodaju sutra ujutro. i bit ce sve puno muzeva :lol:
Početak prodaje je 21.11.2008. cijena ulaznice je 20kn.
to je petak, a ne cetvrtak!!
to je i naš plan, ako još nešto ne uleti :DCitiraj:
Anci prvotno napisa
:)
procitala sam negdje srijeda na cetvrtak.
dobro da si mi skrenula paznju, vec sam odlucila da cu otici. fino bi se %&$#$# :mrgreen:
Pitanje za one koji su bili prošle godine u Krašu.
Vidjela sam one slike kaj je netko linkao, i prikazana je između ostalog vožnja vlakićem, po mraku, vlakić osvijetljen...
Ja sam prvotno htjela ići 20.12. u 10h, ali si mislim da li je može bolje ići u popodnevnom terminu preko tjedna, zbog tog ugođaja?
Noćni ugođaj u vlakiću zbilja je super, ali manjoj djeci može biti problem “izdržati” popodnevni termin.
Ne znam kada idete na spavanac, ali računaj da ste doma najranije u pola devet.
Overparenting teže vrste. :mrgreen:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Pitanja za one koji su bili prošle godine.
E mene zanima ta vožnja vlakićem jel to us klopu laznice ili se to posebno plača?
I koliko traje ta vožnja i gdje se to vozi u krugu tvornice?
Ne plaća se dodatno, vožnja traje 15ak minuta, ide se oko onih par zgrada u tvorničkom krugu.
Preporučila bih da ga odradite u početku, dok je gužva oko kućica, jer poslije predstave bude obratno.
Jesmo sad apsolvirali vlakić? :mrgreen:
Jos da ja nadodam o vlakicu nesto - nije sad nocna voznja nesto spektakularno, jer vlakic vozi unutar dvorista tvornice, pa nije sada da bi se po danu propustila super osvijetljena skladista :lol:
Mom malom je voznja vlakicem bila bitna zbog voznje vlakicem ;)
A kad smo kod vlakica - kad ce biti ona voznja s djeda mrazom od glavnog kolodvora do Zagorja i natrag?
Oćeš termine: 29. i 30.11, 6. i 7. 12, 13. i 14.12, 20. i 21.12. Subote i nedjelje, 9.50-11.05
relacija zg-savski marof-zg
cijena: djeca 35
odrasli 25
mi idemo na orašara, kraš, mališane u lisinskom i predstavu preko zubic vile!Citiraj:
leonisa prvotno napisa
a mislim da cemo i na ovaj vlak! :mrgreen:
nije vlakić do Zagorja, ali je tramvaj po Belom Zagrebu (ipak sam ja zagrepčanka, naturlih!, ali ne i purgerica):
SUB SOLE d.o.o.
Milovana Gavazzia 2 a/II 10 040 Zagreb,
Tel/Fax: 299l 873
E – mail: subsole@hi.t-com.hr
MB: 2148331, Žiro račun ZABA: 2360000-1101926167
VESELI BOŽIĆNI TRAMVAJ
Zagreb, 06.-30. prosinca 2008. godine Zagreb, studeni, 2008.g.
KONCEPCIJA PRIREDBE
Stari, grijani, plavi zagrebački tramvaj dekoriran kao Božićno drvo vozit će središnjim ulicama našeg grada
svaki dan od 10 – 20 sati non stop od 6. -30. prosinca ove godine.
Trajanje vožnje: 30 minuta
Kapacitet tramvaja: ukupno 5o sjedećih mjesta
prva prikolica: 22 sjedala
druga kola: 28 sjedala
Ulazno/izlazna stanica: ugao Praške ulice i Trga bana Jelačića, (središte Zagreba) svakih pola sata.
Djecu u tramvaj uvodi Dobra Vila. Svako dijete ima svoje mjesto ili sjedi u krilu svojih roditelja ili druge pratnje. Nema gužve ni nema stajanja za vrijeme vožnje.
Kada krene vožnja, Djed Mraz, prema utvrđenom i uzrastu prilagođenom scenariju zabavlja djecu pričama, i pitalicama.
Dobra Vila dijeli darove (slatkiše, sokove, balone i sl.), a aktivnija djeca koja se doborvoljno javljaju Djedu Mrazu za recitaciju ili pjesmu dobivaju posebne nagrade od pokrovitelja i sponzora. Tijekom vožnje pjevaju se poznate dječje pjesmice.
Cijena ulaznice: 25 kuna (roditelji koji imaju djecu u svom krilu ne plaćaju dodatnu ulaznicu)
isprič na duljem tekstu, ali oni jednostavno nemaju link za web
mi bili prošle godine na tom djed mraz (ilitiga božićnjak) vlaku
u svakom slučaju, ove godine ne idemo, ništa osobito...osim toga navozila se u vlaku jer smo se ovo ljeto ja i ona vraćali onim nagibnjakom iz splita tak da se izdovoljila što se tiče vožnje
a i mrzilo me što je iza djedice mrazice išao mcdonalds klaun...stvar je principa, ja plaćam, a oni se besplatno reklamiraju
osim toga, sva su djeca znala od kuda je taj stvor, više nego djed mraz (božićnjak?)
Ajmeee, koliko vlakica :D
Dijana i bilbo, hvala na detaljima :)
a uz to je lani u jednoj vožnji djedica dijelio majonezu :roll:
Naše prošlogodišnje iskustvo s Djed-Mraz-vlakićem na relaciji Zg-Savski Marof je takvo da ga više ne želim ponoviti :roll:
A neće mi ni dijete ništa propustiti ako ne bude slušalo Zg mališane preko razglasa, gledalo djedicu kojeg se boji i dobilo hrpu slatkiša koje mu inače ne dajem jesti :mrgreen:
Taj vlakić bio mi je fora samo one godine kad nas se skupilo dosta tu s foruma pa smo išli čoporativno. Onda je to bilo prekrasno druženje. Ovako - nije baš nešto impresivno :/
tanja, ali zašto je išao "na" djedicu, ako ga se boji? Ili je ovaj bio nekakav drugačiji od uobičajenih?
Ma onda smo mislili da ga je strah već prošao (kao, stariji je, ohrabrio se) - a prevarili smo se :mrgreen:
Ali nije problem bio u strahu od djedice. Djedica je još bio najmanji faktor u svemu tome. Zamjeram im lošu organizaciju.
Iako, sad kad znam kako stoje stvari, sigurno ga neću gurati u situacije s djedicom, jer znam da to ne voli i da je to konstanta, a ne prolazna faza.
Mi nismo nikad bili, a ove godine bi htjeli, pa zato pitam. Osim loših slatkiša (a nisam ni očekivala integralne kolačiće), je li vlak kasnio, ili što je bilo loše organizirano.?Da se znam pripremit ( i prenijet drugim mamama koje smo pozvali da idu s djecom s nama).
nama to zbilja nije bilo ništa osobito, a išlo nas je četiri mame s pripadajućim nam klincima
običan prigradski vlak, s pokojim balonom, dječjom muzikom iz razglasa i loše preobučenim djeda mrazom s nekim sponzorskim likom..tko zna, možda ćete ove godine imati medu-štedu ;)
nije ništa strašno, ali nama nije vrijedno ponavljanja..nitko nit ne pita nit ne predlaže da bi išli ponovo
Nama je to bilo super, jer se mali nikad dotad nije vozio vlakom, a i u voznjama tramvajem oskudijevamo.
Nisu me smetali slatkisi, jer on nije ni vidio sve sto ima u vrecici, zaokupiran voznjom i ostalim dogadjanjima u kolima, a u medjuvremenu sam eliminirala sto nije primjereno :mrgreen: .
DM ga je impresionirao, imamo super slikicu s njim, bili smo u kolima u kojima je i ona kabina za vozace (prazna) pa je vrzmao po kabini, pa pjevao, pa gledao kroz prozor...
Nije bilo kasnjenja, sve je bilo na vrijeme, osim sto dm bas i nije vise znao sta ce pricat s djecom :lol:
Evo što se nama dogodilo: bili smo s prijateljima, došli 15 min ranije i ušli u prvi slobodan vagon (naglašavam: slobodan), zauzeli si mjesta, pričali, čekali polazak vlaka. Da bi minutu prije polaska u taj vagon ušle asistentice Djeda Mraza i upozorile nas da ne smijemo sjediti u tom vagonu, da tamo oni odlažu svoje stvari i poklone (vagon ničim nije bio obilježen, izgledao je isto kao i ostali). Digli su nas sa sjedala, i onda smo, natovareni zimskim kaputima i djecom, krenuli u potragu za novim slobodnim mjestima. Naravno, nije ih bilo, jer su sva druga mjesta već bila zauzeta. Na kraju smo morali otići u zadnji vagon koji je ostao posve prazan, pa smo tamo bili sami i izolirani od ostalih događaja (a i od muzike s razglasa, jer tamo razglas nije radio). Ok, na kraju nas to nije previše smetalo, ali ispalo je blesavo.Citiraj:
Dijana prvotno napisa
Ovi su se ispričavali, naročito djedica, na kraju smo otišli u dobrom raspoloženju, ali svejedno... ne bih više. Bili smo već dvaput, i nije bilo nešto super.
Ali ako idete s društvom - moglo bi vam biti dobro. Ako ništa drugo, imate zajednički provod u vlakiću - samo pazite gdje sjedate ;)
Uf, stvarno bezveze. :/ Hvala, dobro je znati. :)
Čini se da je ako se želite voziti vlakom (a klincima je to stvarno interesantno) bolje sjesti u taj vlak bilo kojim danom, neovisno o DM. Mi smo bili par puta i zaista je svak put bio oduševljen.
Da, takvo je i naše iskustvo.Citiraj:
lucij@ prvotno napisa
Imate i žive jaslice pred Katerdralom .. ono, ak vam se to čini prikladno za Božić ;)
slažem se. mi smo bili samo jednom.na uskršnjem zeko expressu, 3 kupljene karte,a sjedaće mjesto samo jedno...prodavali se karte dok god je bilo interesa,tako da je pola putnika stajalo...Citiraj:
lucij@ prvotno napisa
ugl. ne baš bajno iskustvo
meni su predivne i Lea ih voli. svake godine odemo do njih. :)Citiraj:
Mima prvotno napisa
I mi.Citiraj:
leonisa prvotno napisa
ja se nadam da ce ivar ovaj bozic provesti u proloscu, to su zive jasle
plus uštedite, za odraslog platite 8-10 kuna ovisno o relaciji a za djecu do 4 (a u praksi 6-7) godina je besplatno, za one starije pola karteCitiraj:
tanja_b prvotno napisa
Zive jaslice - imaju li "radno vrijeme" :oops: :mrgreen:
samo info o kraševoj slatkoj bajci: karte još nisu u prodaji, kaže teta da će možda biti od sutra. Već ga stvarno malo previše odugovlače :roll:
Ja zvala jutros i rekla mi teta sutra poslije 12h
Ja zvala jutros i rekla mi teta sutra poslije 12h
Ili ne platite ništa ako imate pokaz ZET + HŽ.Citiraj:
Ailish prvotno napisa
13.12. u Lisinskiom ......Klinci s Ribnjaka imaju Božićni koncert u 10 i 12 sati, pa tko želi.......
Da, i ja sam zvala, rekla mi gđa definitivno sutra poslije 12.Citiraj:
domy prvotno napisa
Ma, ja više ne znam kaj da mislim :lol:
Citiraj:
zubica29 prvotno napisa
Gdje si vidjela tu informaciju?
Nema na stranicama lisinskog :?
Mislim da su tako misteriozni bili i prosle godine.