:lol:Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
Ja sam se u zadnji čas suzdržala od ovako eksplicitnog komentara, ali vidim da si ti to fino umjesto mene!
Printable View
a zakaj prvotno napisa
Ja sam se u zadnji čas suzdržala od ovako eksplicitnog komentara, ali vidim da si ti to fino umjesto mene!
pa pomalo uvedi riječ u riječnik... možda ti zatriba... a čula si je od onih damn dalmoških forumašica šta imaju problema sa zglobovima na svaku prominu vrimena 8)Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
A ti mu reci "ma kolinje dragi, kolinje". :mrgreen:
E sad sam definitivno zgadila seni ručak. :mrgreen:Citiraj:
Dijana prvotno napisa
ahahahaaaaaaaaCitiraj:
Dijana prvotno napisa
pliz flo ne razdvajaj ovo u neku drugu temu
necu prezivjet ako splitas postove od mojeg pa nadalje u topik pod nazivom sto ivarica zamislja dok se seksa
ajme meni, smijeha, a tek sad ovo vidim :lol: :lol:
da kolinje, usred seksa :lol: :lol:
Dijana prvotno napisa
Pa kakav je lud, pristao bi on na sve!
O boze koja juzina na ovoj temi :lol:
Al Ivarice razumijem te za Colina :mrgreen:
štrigica prvotno napisa
Jel to samo ja ne znam tko je Saša? :mrgreen:
Stulhofer (Aleksandar=Saša)
A, on! Hvala.
Ja sam odustala od tih zamisljanja. Dosla sam do zakljucka da ti glumci koji se meni svidjaju tako i tako slice mm-u na neki nacin. Bar ja vidim tu slicnost. :lol: Pa sam pomislila, "cemu zamisljanje kad je original upravo prisutan...
a đe nestade prijateljstvo? :mrgreen:
...ono bez ljubavi.
stvarno je zajužilo...
neka je nama juzine, meni je bas ovo dobra rasprava i nije ni za kljucanje ni splitanje :love:
bas je tema odrasla, nije o djeci, neka ju je 8)
i potpis pod Martu i moji lice nekako, s godinama sve vise i vise...valjda se naucis.
Ah, zna se da o svojoj intimi ne pričam. Takva sam, a isto je istina da i moji studenti čitaju ovaj forum ;) .Citiraj:
tatek prvotno napisa
Ne moraš pričati o svojoj intimi (i tako mnogi ne pišu o sebi već više komentiraju druge) već daj generalne informacije, poglede na svijet, linkove itd. ;)Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
ma koje ja teme propustam :shock:
cure, uljepsali ste mi ovo kisno popodne/vecer :*
Teško, mislim da bih i time previše rekla. 8)Citiraj:
tatek prvotno napisa
a mozda je ovo tema veza i za bracno ljubavnu price iz srednjovjekovnog dubrovnika? :bouncing:Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
veza=vezana
Wow, ovo su stvarno super postovi - ivarice, otprilike tako je i kod mene. Samo, ja sam nekako uvijek mislila da je to najnormalnije, pa i oni neki američki seksološki časopisi i knjige sve to tako navode - ja mislila da svi to tako, pa to je nešto skroz benigno.
Seni, ti si pitanje prijateljstva u vezi i utjecaja na djecu po meni super definirala i mogu te potpisati.
Di ja spadam. Stvarno ne znam. Što bih napravila tj. koji je odgovor na anektno pitanje - i to ne znam, mislim da bi bilo kao kod cvijete, da bi brzo prestali bit prijatelji, ali sad da mi baš uvijek koljena klecaju kad on dođe doma, pa i nije, a sumnjam da i njemu zakleca, prije mu se zatresu ruke na tastaruri jer slijedi obavljanje večernjih zadataka :lol: .
Stvar je u onome, po meni, što je ivarica dotakla, da je brak samo jedna konvencija i nije turbo prirodan, ali, opet, nije ni tako loš dok se ne definira nešto bolje.
A, opet, ima i trenutaka da mi je baš 8), a valjda i ja njemu. Mislim da smo OK, dosta smo zajedno i dosta smo toga progurali, ali ko zna što nosi sutra, nemam kristalnu kuglu. Po meni, odnos se gradi svaki dan tj. i čine ga relativno male stvari, ali itekako ti propadne da se i ne okreneš i ne skužiš zašto i kako.
A apropos cvijetine reference na woody allenovske obitelji i svi u harmoniji, ajme, meni je to baš super - nedavno sam guštala u Hani i njenim sestrama. Samo, to se stvarno rijetko nalazi, najčešće se završi u skroz suprotnim taborima.
kao sto je u alllenovom stvarnom zivotu :/Citiraj:
ina33 prvotno napisa
ali filmovi su mu zato mmmmmm
Je, stvarni zaboravila, touche, zrinka. Ma, vjerjoatno ja, kao i ivarica, baš volim šetat poljanama u glavi pa sam na tu "sitnicu" zaboravila. Ali, mislim da sam čula za jednu takvu "obitelj" i ti su mi baš kul. Iako, vjerojatno nema šanse da bih se ja družila s npr. ex mog muža.Citiraj:
zrinka prvotno napisa
:) To je već sasvim druga stvar. U toj posrednoj formi mogu puno reći.Citiraj:
zrinka prvotno napisa
Brak je pravna kategorija i u tom smislu može biti okvir za različite interese. Ako su obje strane suglasne sa svrhom i razlogom braka, smatram da ona ne mora biti nužno ljubav, a još manje seksualna privlačnost. Ja se nisam našla u takvoj situaciji, ali ne mislim da ne bih mogla. Meni je u tim relacijama zazoran jedino seksualni odnos bez ljubavi.
Evo vica ali nije off topic majke mi, ne moze biti vezaniji za ovo sto je varica pocela...
"Fata i Mujo vode ljubav, i tako 15 min, 20, 30, sat....nijedno da dozivi orgazam. Nakon sat i pol, sruse se umorni, svak na svoju stranu kreveta. Fata uzdahne i kaze "Jelde Mujo, ne mozes ni ti nikog da se sjetis?"
:D :mrgreen: :D
E sta tad Ivarice, sta tad? :saint:
ninet prvotno napisa
Priznaj da si ga izmislila za ovu prigodu! :mrgreen:
:lol:
nije, nijeCitiraj:
AdioMare prvotno napisa
stari ali dobar :lol: :lol:
dooobar :lol: :lol:
Po meni, jedan od boljih komentara na temu ( ;) ) dosadCitiraj:
Ivana2 prvotno napisa
A meni sex bez ljubavi uopce nije zazoran naspram braku bez ljubavi...
Koliko smo razliciti...
a i ja sam svasta propustila
dobro da sam inspirirala ivaricu svojim haikuom :mrgreen: (prilicno krivo shvacenim, ivka :P)
i ja isto vako :lol:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Selim sa drugog topica :)
Citiraj:
mama pticica prvotno napisa
Citiraj:
snorki prvotno napisa
Citiraj:
japanka prvotno napisa
Citiraj:
ljerka prvotno napisa
kao da je citao ovaj topikCitiraj:
ZAGREB - Ženidba i obitelj nisu neka privatna stvarnost koju svatko za sebe može slobodno oblikovati - rekao je u ponedjeljak zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić na simpoziju “Ništavnost ženidbe: procesne i supstantivne teme”.
On je naglasio da “čovjekova ljubav i odgovornost prema drugome, koja se preuzima sklapanjem braka, ne može biti podložna nikakvoj reviziji, mogućnosti otkaza, izvođenju pokusa, probe ili tek potpisivanju ‘ugovora’”.
- Ženidba je potpuno i bezuvjetno darivanje - naglasio je kardinal Bozanić te dodao da brak nikad nije samo privatna stvar, nego ima i društveno značenje.
Obratio se i onima koji razmišljaju o raskidu crkvenog braka gdje “treba izbjegavati kruti pravni formalizam, koji je potpuno stran duhu crkvenih zakona”, kako je rekao, ali, “s druge strane, izbjegavati i način postupanja koji vodi pretjeranom subjektivizmu u tumačenju i primjeni kako normi ženidbenoga, tako i procesnoga prava”.
- Crkveni sud utvrđuje istinu, a sudski postupak proglašenja ništavnosti ženidbe nije sredstvo za ostvarivanje bilo čijih interesa, već sredstvo za ispunjenje dužnosti pravednosti, da se svakome da ono što mu pripada - poručio je kardinal Bozanić.
Sviđa mi se u što se tema pretvorila, odlične su mi ove rasprave i filozofiranja u vezi odnosa dvoje ljudi. Vidim zapravo koliko smo mi ljudi različiti a opet svi težimo istome. Svi se hranimo ljubavi a svakome ta riječ znači nešto drugo. I ovi postoci su mi zanimljivi. Zasad 50% bira ostanak u braku bez ljubavi a 40% nebi. U početku su razlike bile velike u korist ovih prvih. Samo vi nastavite u raspravama a ja uživm čitajući vas. I ovaj podforum je ko stvoren za nas, majke mi :mrgreen: