Citiraj:
viki26 prvotno napisa
Citiraj:
Osječanka9 prvotno napisa
Ajme meni,dođe mi da plačem........ :(
Vi ste sve mršavice i .
Evo moje "statistike" Visina 164 i inače težina 53,54 kg uvijek tako
Ovo mi je prva trudnoća-
1.tromjesečje =7kg
2.tromjesečje =9kg
sad sam u 27. tjednu (precizno 27+2) Počinje 3.tromjesečje i tko zna što me čeka,jer već sad "šišam" sve vas ovdje, čak i one koje su blizu ili na samom pragu termina
Mislim da je ovo moje debljanje zaista previše,ali neprežderavam se, KUNEM SE, izbjegavam slatko koliko mogu, krećem se ali kile se lijepe
Šta da radim?
Dok nisam pročitala sve ove postove iza tvog mislila sam da je stvar u Osječkoj klimi :mrgreen:
Kada sam između dva pregleda dobila 5 kila, ajme, svega sam se naslušala!!! I išla raditi OGTT, koji je bio u redu! Do drugog pregleda sam još i skinula 1 kg, ali ovog idućeg me strah jer sam opet nekih 5 u plusu!
Znači trudna sam 25 tj, dobila do sada nekih 11 kg, a već sam u trudnoću ušla sa par kg viška! :(
Znaš šta, mene su ti komentari ovih žena na moj post toliko digli da je mene više baš briga za te kile....... ma hebote koliko mi toga, općenito, moramo podnijet u trudnoći .... još da se i zbog kila živciram Nema šanse
Skinut ćemo mi to poslije, ništa ti NEBRINI
Smij se, jedi što ti odgovara, uživaj s legicama........ Kad beba dođe, kontam da će kile otići možda nećemo biti ni svjesne....... od neprospavanih noći, posla doma pa do običnog zurenja u malo sunašce koje spava i smješka se........
Da,mislim da će kile bit najmanji problem!
Drž'se Misli pozitivno!!!!!!!!!!!!!!